- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
görüşmek üzere bibibellakızlar biz bir yemek yiyelim bide dizi izlicez en geç onda burda olurum görüşürüz
Aleyküm selam hoşgeldin canimselam kızlar bugün formunuzdasınız
Çok bekletme canımkızlar biz bir yemek yiyelim bide dizi izlicez en geç onda burda olurum görüşürüz
Aleyküm selam hoşgeldin canim
İyiyim canim çay yapıyorum evet yine yalnız kalmış izsağol canım nedense bugün başım çok ağrıyor ya anlamadım nasılsın sen yine burda yalnız kalmışız
herkes bu saatlerde terk ediyor topiği ya bende yabancı dizi izliycem ama çay yapcam bak iyiki söyledinİyiyim canim çay yapıyorum evet yine yalnız kalmış iz
Çayını ic kafanı dinle en güzeliherkes bu saatlerde terk ediyor topiği ya bende yabancı dizi izliycem ama çay yapcam bak iyiki söyledinya acaba kitap mı okusam yada ders mi çalışsam ben ne yapsam karar veremedim bu kararsızlıkla bir bakarım uyku vaktim gelmiş
evet çok iyi fikirÇayını ic kafanı dinle en güzeli
Ben izliyorum canım ayrıldı gibiler grup iyice dağıldı ama tam ayrıldılar ayrılmadılar kesin değil şimdilik@2KediAnnesi ütopyayı izliyormusun hala ne oluyor ya bana bir özet geçsene merak ettimde bugün yemek yerken vardı az önce sonuna denk geldim semih kurre ayrılmış mı beni aydınlatsana kedicim ya
ben sonunu gördüm kurre semihe burda yanımda olmayan sışrada da olmasın falan oraya denk geldim de dedim ne olmuş ben iki hafta izlemedim ortalık karışmışBen izliyorum canım ayrıldı gibiler grup iyice dağıldı ama tam ayrıldılar ayrılmadılar kesin değil şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?