• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bende bulaşık makinadı doldurdum geldim :KK53: ama yarın temizlik yapicim mecbur bu aralar belim iyiyken yapayım :KK70: dün minicik olan banyomu kırkladım 2 saatimi falan aldı o küçücük yer ama duşa kabin bayağı kötü olmuştu :KK17:

Benim duşakabinim yok :KK42: O yuzden öyle dertlerimde yok:KK71:

Bende bulaşık makinadı doldurdum geldim :KK53: ama yarın temizlik yapicim mecbur bu aralar belim iyiyken yapayım :KK70: dün minicik olan banyomu kırkladım 2 saatimi falan aldı o küçücük yer ama duşa kabin bayağı kötü olmuştu :KK17:
bende şimdi koçiş yemegini yesin yıkayacam bulaşıkları

kızlar koçiş geldi ben onunla ilgileneyim gelirim hepinizi özleyecem :KK15:

Sıkıldım kızlar. Eski muhabbetleri özledim biraz sanırım.
themis1990 themis1990 Dark_Paradise Dark_Paradise @Bilgece @Surrender @bebem-1221 @deadline neredesiniz 2 yazıp kaçıyorsunuz?
Sizde öyle tabi.
Bir tek bilgeceden haberim var.
ismimi duydum geldim:KK53: canim bende sizi ozledim inan ki haftasonum dolu gecti bugunlerde de okuldan gelince acayip yorgun oluyorum dun saat 9 da uyudum dusun artik en son ne zaman saat 12den once uyudugumu hatirlamiyorum:KK43:
bibi mapisdan cikmis kimse banli degil (elemtere fis kem gozlere sis):KK70:sohbetinizi ozledim yani:KK19:

Niye kız fakirmisin sen :KK70: hoş bende fakirim amayeni ev olduğundan yapmışlar :KK70:

Ben herşeyi makinaya atıyorum hiç bulaşık yıkamam ondan :KK53:
ne güzel benim bulaşık makinem yok uzunca bi sürede olacagını sanmıyorum elimde yıkıyorum oluyor bitiyor

Back