aynenBen de çöpü çıkardım geldimAy pasaklı oldum iyice
Bende bulaşık makinadı doldurdum geldimBen de çöpü çıkardım geldimAy pasaklı oldum iyice
Bende bulaşık makinadı doldurdum geldimama yarın temizlik yapicim mecbur bu aralar belim iyiyken yapayım dün minicik olan banyomu kırkladım 2 saatimi falan aldı o küçücük yer ama duşa kabin bayağı kötü olmuştu
bende şimdi koçiş yemegini yesin yıkayacam bulaşıklarıBende bulaşık makinadı doldurdum geldimama yarın temizlik yapicim mecbur bu aralar belim iyiyken yapayım dün minicik olan banyomu kırkladım 2 saatimi falan aldı o küçücük yer ama duşa kabin bayağı kötü olmuştu
benimde yok artık ugrasmıyorum sadece siliyorum o kadar temiz olmuyor çok eski banyo bina 20 yıllıkBenim duşakabinim yokO yuzden öyle dertlerimde yok
Niye kız fakirmisin senBenim duşakabinim yokO yuzden öyle dertlerimde yok
bende şimdi koçiş yemegini yesin yıkayacam bulaşıkları
ismimi duydum geldimSıkıldım kızlar. Eski muhabbetleri özledim biraz sanırım.
themis1990 Dark_Paradise @Bilgece @Surrender @bebem-1221 @deadline neredesiniz 2 yazıp kaçıyorsunuz?
Sizde öyle tabi.
Bir tek bilgeceden haberim var.
ne güzel benim bulaşık makinem yok uzunca bi sürede olacagını sanmıyorum elimde yıkıyorum oluyor bitiyorNiye kız fakirmisin senhoş bende fakirim amayeni ev olduğundan yapmışlar
Ben herşeyi makinaya atıyorum hiç bulaşık yıkamam ondan
Bende çok özledim sohbetlerimizi ama bugün öğleden beri dışardaydım hiç uğrayamadım ondan öncesinde de sen yoktun dark desen kayıp bebemi de görmedim ortalıklardaSıkıldım kızlar. Eski muhabbetleri özledim biraz sanırım.
themis1990 Dark_Paradise @Bilgece @Surrender @bebem-1221 @deadline neredesiniz 2 yazıp kaçıyorsunuz?
Sizde öyle tabi.
Bir tek bilgeceden haberim var.
burdayim canimBende çok özledim sohbetlerimizi ama bugün öğleden beri dışardaydım hiç uğrayamadım ondan öncesinde de sen yoktun dark desen kayıp bebemi de görmedim ortalıklarda
bugün burdasın da kaç gündür yoktun insafsızburdayim canim
cilveye gel burdayim iste daha ne dirdir ediyorsunbugün burdasın da kaç gündür yoktun insafsız
trip atıyorum sana tripcilveye gel burdayim iste daha ne dirdir ediyorsuncok mu ozledin kiz
hoşbulduk
hosbuldum tskler
aslında saat ayarlamak güzel fikir belirlensin gelebilen gelsinhadi kızlar saatlerimizi ayarlıyalım en geç herkes 10 da burda olsun
tamamdir miss vampirellahadi kızlar saatlerimizi ayarlıyalım en geç herkes 10 da burda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?