• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

benim de ogluşum ikizler :)nerelerdeydin sen gözüm hep seni aradı

İkizler burcuna hep yaka silkerler ama ben seviyorum burcumu eşimde ikizler senin oğlanda bıcır bıcır hareketli bol çene biri olur artık :KK48:
Kız kimdin sen ya :D Dur bir profiline bakim.
Aaa buldum bayan umutluymuşsun :KK48:

Düğündeydim ya dunyanın en sıkıcı düğünü :D

İkizler burcuna hep yaka silkerler ama ben seviyorum burcumu eşimde ikizler senin oğlanda bıcır bıcır hareketli bol çene biri olur artık :KK48:
Kız kimdin sen ya :KK70: Dur bir profiline bakim.
Aaa buldum bayan umutluymuşsun :KK48:

Düğündeydim ya dunyanın en sıkıcı düğünü :KK70:
yalnız benim ogluşun bi anı anını tutmuyor ama çok duygusal hiç sorma

kızlar kocam kilo vermeyeyim diye herseyi yapıyor :( neden ki dün gazoz cips abur cubur doldurmus gelmiş normalde almaz bide sen böyle de çok güzelsin kilo verme diyor

Yeme bacım. Zorla mı besliyor ağzına :-)
De ki çocuk görüp istiyor alma bunları zararlı.
iradem kuvvetlidir ama cola veya gazoza dayanma sınırım cok düşük tam 3 yıldır ayçekirdegi yemiyorum oglumu emzirirkende hamileyken cola ve kahveyi agzıma sürmedim

yeşilçaya da şekersiz çaya da alıştım kızlar :) artık kimse tutamaz beni inşaallah Allah izin verirse gidecek bu kilolar er yada geç

Helal kızzz.
Bir de tatlandırıcı al tatlıyı keki de onunla yap. Bunlar hep eksi kalori işte.
tatlandırıcıyı nerede bulabilirim şeker yerine pekmez kullanıyorum kek yaparken ama eşim tatlıyı cok sever artık ona ayrı yapacaz mecbur

dün kv de ve görümce az incelmişsin dediler :)yalnız dikkat az incelmişim:KK47:

Back