- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep cikar o konular bu gidisle acelemiz yok:)ne konular kaçırdın bdv de
çıkar çıkarda tanımadığı erkeğin evine gide cesur yüreği mutlaka oku çok şey kaçırırsın yoksaHep cikar o konular bu gidisle acelemiz yok:)
yazık beekaçan kovalanır sözü doğru olabilir ama...
şimdi çok sık beraber olamıyoruz, yahut bebeğin derin uyuduğundan emin olamıyoruz bazen herşey yolunda giderken bi bakıyoruz uyanmış odasından bağırıyor yarıda kestiğimiz de çok oldu şimdi eşim çok istekli...
artık heyecan mı duyuyor nedir çocuk uyuyunca yanımda damlıyor...
bebek yokken rahattı böyle çok düşmezdi üstüme yok dersem anlayışla karşılardı şimdi o günü başımdan savsam ertesi gün yine dibimde bitiyor...
bende çok yoruluyorum çok istekli değilim kızım libido bırakmıyor ki hele diş çıkarıyor şu dönemler pofffff geziyorum..
eşimde mükreminin yengesi feriştah gibi hergün değişik bir fenteziyle karşıma geliyor
Günaydınnn, ben buralardaydım önceden ama yazamıyordum ders çalışayım diyeGünaydın kuşlaaaaaarrr
Yeni arkadaslar gelmiş aramıza hoşgelmiş.
3 gundur yoktum döndümm.
Aranızda banlanan yok demi?
Bende de var ama kullanamıyorum pat sürerken kırılıyor, likit alcam galibaBende bunu kullanıyorum kullanmasına yumuşak sürüşü kolay akmıyor ama uç açma derdi yok ama
kırılıyor ucu pek dayanılıklı değil kalemin yarısı kırılmaktan bitti
Günaydin canım hoşgeldin.günaydın kızlar ben geldim
Bende bunu kullanıyorum kullanmasına yumuşak sürüşü kolay akmıyor ama uç açma derdi yok ama
kırılıyor ucu pek dayanılıklı değil kalemin yarısı kırılmaktan bitti
günaydın kızlar ben geldim
Günaydınnn :))Günaydın Mutlu haftalar
hoşbuldumGünaydınnn, ben buralardaydım önceden ama yazamıyordum ders çalışayım diye
Bende de var ama kullanamıyorum pat sürerken kırılıyor, likit alcam galiba
Günaydin canım hoşgeldin.
inşaallah :))Günaydın Mutlu haftalar