- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Bas sarımsağı canım ama doktora gitsen daha iyi olur tabi.[/QUOTE]Çok sağolun.
Su bide degdiginde canimi yakıyor çünkü sivilceyi asti bu
Kis aylarinda olsak yapicam ama yazdatiz iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bas sarımsağı canım ama doktora gitsen daha iyi olur tabi.[/QUOTE]Çok sağolun.
Su bide degdiginde canimi yakıyor çünkü sivilceyi asti bu
Gitme kal be yanımda şurada baş ucumda sana kurbaaaaan olurum film izlerim ozaman demeeeee banaaaadeadlyanında şust: 42293ucundaember: 521675 .!.:selammmmmmmm kimse yok galibası ben giderim gelirsiniz zaten
neyse bende gider film izlerim o zaman
kıyamam kız sana ben gidip çay yapıyordum ya kitap okuyayım diyorrdum off ütü yapmam lazım zaten üşeniyorumm senden naberGitme kal be yanımda şurada baş ucumda sana kurbaaaaan olurum film izlerim ozaman demeeeee banaaaa
Bdv de biri markaya takmış ona itaben
hııı o illa boss yazacakmışHangisi t-shirt alicak olan mi boss falan yaziyormus hani
bende haftaya eve gitcem bulunduğum yerden 7 buçuk saat ama değer yani arkadaşlarımı falan özledim ya sıkıldım çokdeadline
Ooo keyif yapcam diyosun yani iyiyim bende kuzu ablama gittim 2 günlüğüne çok güzel geçirdik 2 günün 8 saati yolda geçti ama olsun ona değer
az önce gördüm hugo boss arayanı mı diyorsun
hııı o illa boss yazacakmış
hem marka istiyo hem param cebimde kalsın diyo
Yorum nasil cadi kazanı kayniyor mu bari
bende haftaya eve gitcem bulunduğum yerden 7 buçuk saat ama değer yani arkadaşlarımı falan özledim ya sıkıldım çok
az önce gördüm hugo boss arayanı mı diyorsun
he biraz biraz kaynamaya başladı sayılır
kimi diyeceğim ya
ortalık çok kaynamadan kaç ya cımbızlardan nasibini almadan doğru zamanda kaçarsan yakalanmayabilirsinhe biraz biraz kaynamaya başladı sayılır
kimi diyeceğim ya
sende konu sahibi gibi hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun yani olur mu öyleAtraksiyon istiyorum
Ama ban yemek istemiyorum
çok şey istiyorsun ama şimdi atraksiyon olursa muneden kaçamazsınAtraksiyon istiyorum
Ama ban yemek istemiyorum
sende konu sahibi gibi hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun yani olur mu öyle
niye yav ben masum masum yazdım kaçacak bir durumum yok üst üste günlerce mapus yattım zaten hele sonuncusu hiç yereydiortalık çok kaynamadan kaç ya cımbızlardan nasibini almadan doğru zamanda kaçarsan yakalanmayabilirsin
çok şey istiyorsun ama şimdi atraksiyon olursa muneden kaçamazsın