Iyi yapıyorsunHmm ben o yüzden çok siyaset olaylarına girmiyorum
Iyi yapıyorsun
Biz nişanlıyken hergün arardı en az4 5 saat konuşur işteyken de mesajlaşırdık ama 4 yıl önce birden adam soğuduAynen :)
Ya bişey sorucam.
Evlendiğinizde eşinizle çalışma saatlerinde falan hiç mesajlaşma veya arama oluyor mu yoksa sadece ciddi önemli bi olayda mı arıyorsunuz ?
Sevgililik dönemiyle farkı var mı yani
Biz nişanlıyken hergün arardı en az4 5 saat konuşur işteyken de mesajlaşırdık ama 4 yıl önce birden adam soğudu
6 yıl bitecek ocakta ailesiyle sorunlar yasadık bebegimizi kaybettik maddi sıkıntılar o arada eşimin psikolojisi bozuldu ailesi baskı yaptı vs. çok fazla sorun yasadık ayrılmayı denedik defalarca ama yapamadık evet eşim ilk günkü gibi aşık degil eskiden çok üzülür kafaya takardım şimdi o kadar aldırış etmiyorum annem ve babam dışında hiç kimse gerçekten aşık ve severek beraber degil en azından eşim sevdiğini söyler sarılır öyle kötü bi huyu da yok bende eşime aşıgım o kadar takmıyorum yaniKaç yıllık evlisiniz ?
Neyden dolayı soğudu ?
6 yıl bitecek ocakta ailesiyle sorunlar yasadık bebegimizi kaybettik maddi sıkıntılar o arada eşimin psikolojisi bozuldu ailesi baskı yaptı vs. çok fazla sorun yasadık ayrılmayı denedik defalarca ama yapamadık evet eşim ilk günkü gibi aşık degil eskiden çok üzülür kafaya takardım şimdi o kadar aldırış etmiyorum annem ve babam dışında hiç kimse gerçekten aşık ve severek beraber degil en azından eşim sevdiğini söyler sarılır öyle kötü bi huyu da yok bende eşime aşıgım o kadar takmıyorum yani
Allah razı olsun kızımın hasreti ni oglumla gideriyorumBaşınız sağolsun.
Benimde annemle babamın evliliğinde sıkıntı var benimde psikoloimi bozup her evliliği gözümün önündekiyle kıyaslıyorum.
Ve korkuyorum artık evlilikten.
Allah razı olsun kızımın hasreti ni oglumla gideriyorum
evlilik korkulması gereken bişey degil evliliğim kötü diye sakın evlenme diyemem
yada kaynanam kötü diye sende kendi kv dene düşman olda diyemem tamamen kader ve sanş işi
herkes kötü şeyler yasayacak diye bişey yokÇevremde iyi olan çok yok işte.
Birde burda bdv'deki konularda var
herkes kötü şeyler yasayacak diye bişey yok
korkunu ecele faydası yokBilmiyorum ama ben çok korkuyorum
korkunu ecele faydası yokşaka yapıyorum canım korkma sevdigin biri var demi onunla mutlu olmaya bak evlilikte hayırlıysa olur ama evlenmeden bazı şeyleri tüketme
seni öpmesine izin verme evlenmeden benim ki 2 3 ay yalvardı mesela bazı şeyler vardır evlenincee yasamak gerekir bence öyle fazla üstüne düşme başının etini yeme evlendikten sonra faxlasıyla dırdır yapıyoruz zaten her istediğinde koşarak gitmeMisal neyi tüketmiyeyim
Galiba tükenenler var
nıyeee yeavrummKızlaaaarrr
Moralim çok bozukkkkkk
aleyküm selamslm kızlarrr
seni öpmesine izin verme evlenmeden benim ki 2 3 ay yalvardı mesela bazı şeyler vardır evlenincee yasamak gerekir bence öyle fazla üstüne düşme başının etini yeme evlendikten sonra faxlasıyla dırdır yapıyoruz zaten her istediğinde koşarak gitme
nıyeee yeavrumm
slm kızlarrr
ne guzel karsılama boylee .. okuddum cnım .. k.bakma tekrar desmıs oldum sınır oldugunn konuyu.. bı okuzluk etmıss , erkekler bız gıbı hassas dusunmuyorlar ıstee.. hosbuldukk bosnak guzelııSanırım ben bunları yapıyorum
Bugün buluşucaktık hava şartlarından buluşamadık saçlarımı yıkamıştım makyajım üstüm başım herşeyim tamdı.
Çıkmayı beklerken hava yağmurlu buluşmasak mı falan dedi işte
Selam boşnak güzelii
mrb hosgeldınSaat 9 da gelirim dedim mi gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?