- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
Bak bugün bir iki bady gördüm denedim bayıldım biri 40 tl biri 25 tl di mangoda kasaya gittim ya salla ya ne alcam 2 parça şeye bu kadar para vercem dedim çıktım ya dedim keşke alsaydım çok yakışırdı her şeyle giyerdim diye mızmızlandımbende suda var.alamasam içimde kalır gece falan aklıma gelir.alırım pişman olurum keşke diğerini alsaydım.ne gerek vardı neye aldıysam derim giymem.ama onu almasam sanki alsaydım hep onu giyecekmişim,bana çok yakışacakmış ama benim değilmiş gibi gelir
ya ne yıyosunnnntıkınma mod
Ben bugün neler yedim bi bilsenGoşşş gel boşver pilatesi
ben de hıc kullanmam ayolu
slm
ne bılemm gız oyle sarkı varıdı
@bella-donna @Eses07 nerdelerr
bu arada sac uzatma asamalarını yaz bağaa
cok yakısıklıı dmıııSen şu imzana o adamı ben delirtmek için koydun dimi
evet ya biz en son 2 gün önceydi sanırım gece konustuk bella donna ile sonra tekrar görmedim.doğru nerde acababen de hıc kullanmam ayolu
slm
ne bılemm gız oyle sarkı varıdı
@bella-donna @Eses07 nerdelerr
bu arada sac uzatma asamalarını yaz bağaa
tmm bacımmKız ben sana link attım manyak
Neyse yine aticimm ordan bak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sac-uzatma-gunlugum.749807/
Al anam al bacım
Bak bacım
Görüş bildir bacım
Hadi bacım
ya ne yıyosunnnnyemek yemee yaaa ben dıyetteyımmm
cok yakısıklıı dmıııallah ozene bezene yaratmıs
Canım ya doğuma az kalmış Allah kurtarsın nasıl hissediyorsun karnında bebek taşıyorsun doğum yapacaksın neler hilerin çok merak ediyorumevet ya biz en son 2 gün önceydi sanırım gece konustuk bella donna ile sonra tekrar görmedim.doğru nerde acaba
evet çok psikolojim bozuk,burası olmasa çok fenayım.kız:) bi doğsa hayırlısıylason ayların bıde masallah .. ondandır ..
ıyıyım evt cok sıcakk cokk
bebısın kız mı erkek mııı
ayy bende begendıgım seyın renklerını de almalıyımm .. hatta begendıysem almalıyım benımde ruyalarıma gırıyorr uykularım kacıyorr.. yalnız degılmısımmmbende suda var.alamasam içimde kalır gece falan aklıma gelir.alırım pişman olurum keşke diğerini alsaydım.ne gerek vardı neye aldıysam derim giymem.ama onu almasam sanki alsaydım hep onu giyecekmişim,bana çok yakışacakmış ama benim değilmiş gibi gelir
aminn amin ıns cnmmevet çok psikolojim bozuk,burası olmasa çok fenayım.kız:) bi doğsa hayırlısıyla
bana bagıslasa keskeeBoy kilo
Herkes bunu soruyorum bende
Zipzip'in yaş kaç benim boy kilo
MaşALLAH ALLAH Fahriye'ye bağışlasın
bana bagıslasa keskee
benım boyum 175 veya 177
kılom 58
ben bılemm merak ettımmBen bugün neler yedim bi bilsen
hislerim kabus gibiCanım ya doğuma az kalmış Allah kurtarsın nasıl hissediyorsun karnında bebek taşıyorsun doğum yapacaksın neler hilerin çok merak ediyorum
sen gacsın bakem de heleSus len
Deveeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?