- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
sen gacsın bakem de hele suna bak yeaa ne dıyo banaa kiblerım senı bak
Söylemicemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gacsın bakem de hele suna bak yeaa ne dıyo banaa kiblerım senı bak
ben de goremedımevet ya biz en son 2 gün önceydi sanırım gece konustuk bella donna ile sonra tekrar görmedim.doğru nerde acaba
soyleeSöylemicemm
evet ilk.amin inşallah.aman ne isimler aradık çocuga 10 kere isim koyup değiştirdik.her kafadan bir ses.en sonunda ben öyle otururken aklıma geldi.selen olsun dedim.selen koyduk.aklınızda olsun kimseye bebek ismi sormayın,her isimden sogutuyorlar.aminn amin ıns cnmm
ne guzel yeaa darısı basımızaaa
adı bellı mıı
az kalmıs allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınnn .. ılk cocuk muu
yok yok can çeker söylememde net 3000 cal aldımben bılemm merak ettımm
soylee
ayy her kafadan ses ıkar dogru ..evet ilk.amin inşallah.aman ne isimler aradık çocuga 10 kere isim koyup değiştirdik.her kafadan bir ses.en sonunda ben öyle otururken aklıma geldi.selen olsun dedim.selen koyduk.aklınızda olsun kimseye bebek ismi sormayın,her isimden sogutuyorlar.
ayy her kafadan ses ıkar dogru ..
cok guzel ısım amaa .. dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş
allahımm yaa delı kız hahahah yazıs stılıne kurban oldugummHüüüüüüü
Ağlıyciimmmmmm
Söylüyorum hazır mısın ?
Gülme ama
Gülersen küserim...
Yaaaaa söylemicemmm
Neyse...
......
.......
....
160
kilo 51
Korkar tabi insan ama o doğurma hissini çok merak ediyorum ederde insan yani Karnında bir canlı geliyor dünyaya yahu ne mucize ve memeden çıkan sütle büyücek Yani annelerin en küçük şeye alınması normal o hissi yaşamadan anneleri anlayamayız Rabbim kısa sürede acısız sancısız sağlıklı topaç gibi yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşAllah Korkma sakın herkes nasıl doğuruyor ben youtubeden izliyorum evde falan doğuranları ben haur yoğurana kadar kadın doğuruyor maşAlalh Hiiç sıkılma rabbim ona kalp gücü vermiş bize ona göre esnemehislerim kabus gibi çok korkuyorum sanırım doğuramıycam,millet nasıl doğurmuş maaşallah.ama kıyafetlerini yatagını seviyorum bide karnımda hareket edişi var inanlımaz cok tatlı.müzik çalsa hareket ediyor:) vucudumu o yönlendiriyor saga yatma sola yatma,yemek ye,uyuma zorrrrrrrrrr ama cok güzell
bız de kac ısım degıstırırızz o zamana dmiiBende kız olursa Berensu düşünüyorum :)
dilarada güzel.ne kadar gec evlendin okadar iyi.gez toz.evlendinmi hele birde çocuk oldumu,dönüş yok.ayy her kafadan ses ıkar dogru ..
cok guzel ısım amaa .. dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş
masallah masallahhyok yok can çeker söylememde net 3000 cal aldım
allahımm yaa delı kız hahahah yazıs stılıne kurban oldugumm
ne guzel ıstee mınyon tıplıler yaslanmazz kiii
ıste bu laflar benı evlılıkten korkutuyor tek tek tekk ozentım gelınlık gıymekdilarada güzel.ne kadar gec evlendin okadar iyi.gez toz.evlendinmi hele birde çocuk oldumu,dönüş yok.
canımmm saol güzel duan için aminnnnn.çok ihtiyacım var dulara.kesinlikle bir mucize akıl almaz.rabbim nasıl güzel yapıyor herseyi o gücüde verir dogururz inş.allahım hepinize saglıklı bebekler nasip etsin inşallahKorkar tabi insan ama o doğurma hissini çok merak ediyorum ederde insan yani Karnında bir canlı geliyor dünyaya yahu ne mucize ve memeden çıkan sütle büyücek Yani annelerin en küçük şeye alınması normal o hissi yaşamadan anneleri anlayamayız Rabbim kısa sürede acısız sancısız sağlıklı topaç gibi yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşAllah Korkma sakın herkes nasıl doğuruyor ben youtubeden izliyorum evde falan doğuranları ben haur yoğurana kadar kadın doğuruyor maşAlalh Hiiç sıkılma rabbim ona kalp gücü vermiş bize ona göre esneme
bız de kac ısım degıstırırızz o zamana dmii
gocmen mısınn eneammm ben de gocmenımm kız .. ne gocmenısınnnnNe varmış yazış stilimde
Depresyon mode on işte
Göçmenim kızınnnn sülalenin en kıza genç kızıyım
Kız kardeşimi benden büyük sanıyorlar
Ağliyciimmmmm
Hehh bak minyon tipliyim ya senin son emojin gibi oluyor gözlük gözümdenken.
Göğüsden alınımın sonuna kadar gözlük
erkek olsaa pekı var mı ben de benımkıyle evlenırsem degısmez sanırsamBen benimkiyle evlenirsem değiştirmem sanırım