- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
sen gacsın bakem de helesuna bak yeaa ne dıyo banaa
kiblerım senı bak
![]()
Söylemicemm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gacsın bakem de helesuna bak yeaa ne dıyo banaa
kiblerım senı bak
![]()
ben de goremedımevet ya biz en son 2 gün önceydi sanırım gece konustuk bella donna ile sonra tekrar görmedim.doğru nerde acaba
evet ilk.amin inşallah.aman ne isimler aradık çocuga 10 kere isim koyup değiştirdik.her kafadan bir ses.en sonunda ben öyle otururken aklıma geldi.selen olsun dedim.selen koyduk.aklınızda olsun kimseye bebek ismi sormayın,her isimden sogutuyorlar.aminn amin ıns cnmm
ne guzel yeaa darısı basımızaaa
adı bellı mıı
az kalmıs allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınnn .. ılk cocuk muu
ben bılemm merak ettımm![]()
soylee![]()
ayy her kafadan ses ıkar dogru ..evet ilk.amin inşallah.aman ne isimler aradık çocuga 10 kere isim koyup değiştirdik.her kafadan bir ses.en sonunda ben öyle otururken aklıma geldi.selen olsun dedim.selen koyduk.aklınızda olsun kimseye bebek ismi sormayın,her isimden sogutuyorlar.
ayy her kafadan ses ıkar dogru ..
cok guzel ısım amaa ..dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş
![]()
allahımm yaa delı kızHüüüüüüü
Ağlıyciimmmmmm
Söylüyorum hazır mısın ?
Gülme ama
Gülersen küserim...
Yaaaaa söylemicemmm
Neyse...
......
.......
....
160![]()
kilo 51![]()
hislerim kabus gibiçok korkuyorum sanırım doğuramıycam,millet nasıl doğurmuş maaşallah.ama kıyafetlerini yatagını seviyorum bide karnımda hareket edişi var inanlımaz cok tatlı
.müzik çalsa hareket ediyor:) vucudumu o yönlendiriyor saga yatma sola yatma,yemek ye,uyuma
zorrrrrrrrrr ama cok güzell
bız de kac ısım degıstırırızz o zamana dmiiBende kız olursa Berensu düşünüyorum :)
dilarada güzel.ne kadar gec evlendin okadar iyi.gez toz.evlendinmi hele birde çocuk oldumu,dönüş yok.ayy her kafadan ses ıkar dogru ..
cok guzel ısım amaa ..dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş
![]()
masallah masallahhyok yok can çeker söylememde net 3000 cal aldım
![]()
allahımm yaa delı kızhahahah yazıs stılıne kurban oldugumm
ne guzel ıstee mınyon tıplıler yaslanmazz kiii![]()
ıste bu laflar benı evlılıkten korkutuyordilarada güzel.ne kadar gec evlendin okadar iyi.gez toz.evlendinmi hele birde çocuk oldumu,dönüş yok.
canımmm saol güzel duan için aminnnnn.çok ihtiyacım var dulara.kesinlikle bir mucize akıl almaz.rabbim nasıl güzel yapıyor herseyi o gücüde verir dogururz inş.allahım hepinize saglıklı bebekler nasip etsin inşallahKorkar tabi insan ama o doğurma hissini çok merak ediyorum ederde insan yani
Karnında bir canlı geliyor dünyaya yahu ne mucize ve memeden çıkan sütle büyücek
Yani annelerin en küçük şeye alınması normal o hissi yaşamadan anneleri anlayamayız
Rabbim kısa sürede acısız sancısız sağlıklı topaç gibi yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşAllah
![]()
Korkma sakın herkes nasıl doğuruyor ben youtubeden izliyorum evde falan doğuranları ben haur yoğurana kadar kadın doğuruyor maşAlalh
Hiiç sıkılma rabbim ona kalp gücü vermiş bize ona göre esneme
![]()
bız de kac ısım degıstırırızz o zamana dmii![]()
gocmen mısınn eneammmNe varmış yazış stilimde
Depresyon mode on işte![]()
![]()
Göçmenim kızınnnn sülalenin en kıza genç kızıyım
Kız kardeşimi benden büyük sanıyorlar![]()
Ağliyciimmmmm
Hehh bak minyon tipliyim ya senin son emojin gibi oluyor gözlük gözümdenken.
Göğüsden alınımın sonuna kadar gözlük![]()
![]()
erkek olsaa pekı var mı ben de benımkıyle evlenırsem degısmez sanırsamBen benimkiyle evlenirsem değiştirmem sanırım![]()
![]()