• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ıste bu laflar benı evlılıkten korkutuyor :KK70: tek tek tekk ozentım gelınlık gıymek :KK70:
yok canım evlilik harika.hele sevdiğin adamla.çok çok güzel.saygı sevgi varsa hele aşk.evlilik muhtesem.2012 de evlendim iyiki evlenmişim eşim benim cennetim.ama tabi daha gezilebilirdi:KK53: evlilik sorumluluk.evlen mutlaka evlen ama gez toz yasın gecsin biraz öyle evlen:)

gocmen mısınn eneammm :KK70: ben de gocmenımm kız .. ne gocmenısınnnn :cool:
pek bı tatlı yazmısınn , hemenkotuye yormaa bıkeremm :63:
ben de topuklu gıydım mı herkes ufacık kalıyo cevremdekıler hep kısa da:KK42:

Makedonya göçmeniyim :D
Sen giymesende kısa kalıyorlardır :D :D

erkek olsaa pekı var mı ben de benımkıyle evlenırsem degısmez sanırsam :KK8::KK8:

Buğra :KK46:
Aaaa:eek: seninki var mıydııı:eek:

yok canım evlilik harika.hele sevdiğin adamla.çok çok güzel.saygı sevgi varsa hele aşk.evlilik muhtesem.2012 de evlendim iyiki evlenmişim eşim benim cennetim.ama tabi daha gezilebilirdi:KK53: evlilik sorumluluk.evlen mutlaka evlen ama gez toz yasın gecsin biraz öyle evlen:)
allah mutlulugunuzu daım etsın canım :nazar::nazar:
nısanı uzun tutarık artık :KK45:

nıye kız evde kalmıs havam mı var :KK70: :KK70:
ben de makedon gocmenıyımm sekerımm :cool::63::63::63:

Boşnak mısın ? :cool:
Arnavut mu ? :cool:

Bilmem sevgilin yoktur diye düşündüm koca bulmak lazım demiştin ya bi kaç mesaj önce :D
Neyse ALLAH çocuğa yardım etsin :D :D :D

Back