slm hoşgeldinslm kızlarrrr
bursalı mısın kadıfelı gelın sarkısını soyluyorumm suanBen bursadayım BuKart bul bana akbili napayımbO bende de var ya ne kadar olursa olsun beğenmiyorum sonra zırlıyorum
-bişeeyim yoookkkdiye
Ya aynen böyle oluyor cbimde 30-40 tl olsun neler neler ay olsada alsaydım diye zırlarım çıktım bugün ne ayakakbı ne 20 tlye bady beğenmedimcebinde paran azsa begenirsin zaten para varken birşey almaya çıkınca hiç birşey denk gelmez
slm kızlarrrr
bursalı mısın kadıfelı gelın sarkısını soyluyorumm suan
Bizde kentkart var aslanBen bursadayım BuKart bul bana akbili napayımbO bende de var ya ne kadar olursa olsun beğenmiyorum sonra zırlıyorum
-bişeeyim yoookkkdiye
Mapıstan damı soğuktur teyteyyözgürlüğe alışamadım daha hala mapus psikolojjisindeyim
çok gıcıklar yaa.. Bu kadar mı yapmacık insan aynı yere toplanır..nıyee conemm
hosbulduk cnmm mrbbnasılsınnn
B
Bizde kentkart var aslanBen zaten çok eşya seven biri değiliim 3-5 kotum birsürü badim ama elbiselerim meşhurdur 5-6 tane vardır çok hoştur emme banana dermişsin Ya ben kaliteli olsun marka olsun 3-5 sene giyilmesinden yanayım açıkcaası.
1 kere baktım nefret geldi miğdem bulandı ya asla izlemem izletmemçok gıcıklar yaa.. Bu kadar mı yapmacık insan aynı yere toplanır..
tahammul edemiyorum onlara'
bende suda var.alamasam içimde kalır gece falan aklıma gelir.alırım pişman olurum keşke diğerini alsaydım.ne gerek vardı neye aldıysam derim giymem.ama onu almasam sanki alsaydım hep onu giyecekmişim,bana çok yakışacakmış ama benim değilmiş gibi gelirYa aynen böyle oluyor cbimde 30-40 tl olsun neler neler ay olsada alsaydım diye zırlarım çıktım bugün ne ayakakbı ne 20 tlye bady beğenmedim
Valla zaten şu lokumun bizi mahvettiÇay & poğaça & paşa lokumu
aynenn1 kere baktım nefret geldi miğdem bulandı ya asla izlemem izletmem
valla sıcaklardan bir hoşum sığamıyorum bedenimede fenalardayım:)sen nasılsınhosbulduk cnmm mrbbnasılsınnn
ben de hıc kullanmam ayoluSelammm
Kadife ne ayolll bu sıcakta
(şu ayol lafından da nefret ederim)
tıkınma modben de hıc kullanmam ayolu
slm
ne bılemm gız oyle sarkı varıdı
bella-donna Eses07 nerdelerr
bu arada sac uzatma asamalarını yaz bağaa
son ayların bıde masallah .. ondandır ..valla sıcaklardan bir hoşum sığamıyorum bedenimede fenalardayım:)sen nasılsın
Goşşş gel boşver pilatesiValla zaten şu lokumun bizi mahvettiAfiyet bal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?