• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

bende suda var.alamasam içimde kalır gece falan aklıma gelir.alırım pişman olurum keşke diğerini alsaydım.ne gerek vardı neye aldıysam derim giymem.ama onu almasam sanki alsaydım hep onu giyecekmişim,bana çok yakışacakmış ama benim değilmiş gibi gelir:KK24:
Bak bugün bir iki bady gördüm denedim bayıldım biri 40 tl biri 25 tl di mangoda kasaya gittim ya salla ya ne alcam 2 parça şeye bu kadar para vercem dedim çıktım ya dedim keşke alsaydım çok yakışırdı her şeyle giyerdim diye mızmızlandım :D

bende suda var.alamasam içimde kalır gece falan aklıma gelir.alırım pişman olurum keşke diğerini alsaydım.ne gerek vardı neye aldıysam derim giymem.ama onu almasam sanki alsaydım hep onu giyecekmişim,bana çok yakışacakmış ama benim değilmiş gibi gelir:KK24:
ayy bende begendıgım seyın renklerını de almalıyımm .. hatta begendıysem almalıyım benımde ruyalarıma gırıyorr uykularım kacıyorr.. yalnız degılmısımmm :D

Canım ya doğuma az kalmış Allah kurtarsın nasıl hissediyorsun karnında bebek taşıyorsun doğum yapacaksın neler hilerin çok merak ediyorum :oops:
hislerim kabus gibi:KK57: çok korkuyorum sanırım doğuramıycam,millet nasıl doğurmuş maaşallah.ama kıyafetlerini yatagını seviyorum bide karnımda hareket edişi var inanlımaz cok tatlı:KK200::KK200::KK200:.müzik çalsa hareket ediyor:) vucudumu o yönlendiriyor saga yatma sola yatma,yemek ye,uyuma:KK37: zorrrrrrrrrr ama cok güzell

Back