• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hayırdır araba kazanan olduysa arayı sıkı tutup arabaya mı konucaksın :KK70: :KK70:
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)

Oo kadrolu çalışan burada :KK70: Nabersiniz yahu :KK50:

Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten :D :D
İyilik senden naber :)

Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)

Hükümet bi açıklama yapın şu Everdeen Everdeen 'e :D :D :D

[QUOTE221, post: 42273581, member: 632969"]Off utopyyaya nası tahammul ediosunuz bee.. Bn onu izleyince uzerime okuz oturuyo resmen..[/QUOTE]
Bazen sıkıyor.hareketli oldugu anlar fena

Tenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile :D Buranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten :KK70: :KK70:
İyilik senden naber :)

Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim :D İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya :D

Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile :KK70: Buranın makarası başka güzel oluyor :d

Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim :KK70: İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya :KK70:

Ben bursadayım BuKart bul bana akbili napayım:DbO bende de var ya ne kadar olursa olsun beğenmiyorum sonra zırlıyorum
-bişeeyim yoookkk :mad: diye :D :D :D

Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile :KK70: Buranın makarası başka güzel oluyor :d

Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim :KK70: İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya :KK70:
cebinde paran azsa begenirsin zaten para varken birşey almaya çıkınca hiç birşey denk gelmez

Back