- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
Aynenrapunzel miii
Ayy inşALLAH o kadar uzarlar ya
İyiyim bacım sen
Boştasın dimi ondan geliyor bu fikirler![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenrapunzel miii
Ayy inşALLAH o kadar uzarlar ya
İyiyim bacım sen
Boştasın dimi ondan geliyor bu fikirler![]()
![]()
![]()
:) yok orası beni kesmez ütopya olsa olabilir fitne ficur dedikodu entrika:)Katilmak mi istiyorsunnn![]()
Merak ediyorum katılanlar halkdansa bu kadınlar kk yada üye olabilir:) belki araba kazanan olmuştur.Konu aç bekliyorum![]()
Vayy utopyacisin sende :) kimi tutuyorsun cafeci misin semihci mi:) yok orası beni kesmez ütopya olsa olabilir fitne ficur dedikodu entrika:)
Ben inciyi severdim fenaydıVayy utopyacisin sende :) kimi tutuyorsun cafeci misin semihci mi
Merak ediyorum katılanlar halkdansa bu kadınlar kk yada üye olabilir:) belki araba kazanan olmuştur.
Kimse yok bugün
![]()
Oo kadrolu çalışan buradaOlmaz olur muuuu :)
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)Hayırdır araba kazanan olduysa arayı sıkı tutup arabaya mı konucaksın![]()
![]()
Tenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)Kimse yok bugün
![]()
Oo kadrolu çalışan buradaNabersiniz yahu
![]()
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bileTenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)
Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten![]()
İyilik senden naber :)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bileBuranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelimİyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya
![]()
cebinde paran azsa begenirsin zaten para varken birşey almaya çıkınca hiç birşey denk gelmezEvet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bileBuranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelimİyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya
![]()
nıyee conemmOff utopyyaya nası tahammul ediosunuz bee.. Bn onu izleyince uzerime okuz oturuyo resmen..