- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
Aynenrapunzel miii
Ayy inşALLAH o kadar uzarlar ya
İyiyim bacım sen
Boştasın dimi ondan geliyor bu fikirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenrapunzel miii
Ayy inşALLAH o kadar uzarlar ya
İyiyim bacım sen
Boştasın dimi ondan geliyor bu fikirler
:) yok orası beni kesmez ütopya olsa olabilir fitne ficur dedikodu entrika:)Katilmak mi istiyorsunnn
Merak ediyorum katılanlar halkdansa bu kadınlar kk yada üye olabilir:) belki araba kazanan olmuştur.Konu aç bekliyorum
Vayy utopyacisin sende :) kimi tutuyorsun cafeci misin semihci mi:) yok orası beni kesmez ütopya olsa olabilir fitne ficur dedikodu entrika:)
Ben inciyi severdim fenaydı sonra bi ara sıktı ama suan hareketlendi tutamıyorum bi grubu,hepsi bazen sacmalıyor ama bence semih alır gibi geliyor.bu akşam hareketli yine.sen kimi tutuyonVayy utopyacisin sende :) kimi tutuyorsun cafeci misin semihci mi
Merak ediyorum katılanlar halkdansa bu kadınlar kk yada üye olabilir:) belki araba kazanan olmuştur.
Kimse yok bugün
Oo kadrolu çalışan burada Nabersiniz yahuOlmaz olur muuuu :)
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)Hayırdır araba kazanan olduysa arayı sıkı tutup arabaya mı konucaksın
Tenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)Kimse yok bugün
Oo kadrolu çalışan burada Nabersiniz yahu
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile Buranın makarası başka güzel oluyor :dTenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)
Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten
İyilik senden naber :)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile Buranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya
cebinde paran azsa begenirsin zaten para varken birşey almaya çıkınca hiç birşey denk gelmezEvet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile Buranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya
nıyee conemmOff utopyyaya nası tahammul ediosunuz bee.. Bn onu izleyince uzerime okuz oturuyo resmen..