Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hayırdır araba kazanan olduysa arayı sıkı tutup arabaya mı konucaksın
Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)

Oo kadrolu çalışan burada Nabersiniz yahu

Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten
İyilik senden naber :)

Mantıklı:) onca marketlerde kupon doldurduk yıllarca araba cıkar mı acaba dedik yok.millet çarkıfelekte kazanırdı:) kime çıkıyor bu arabalar artık görmek istiyorum böyle yerlerden araba kazananlar kim:)

Hükümet bi açıklama yapın şu Everdeen 'e

[QUOTE221, post: 42273581, member: 632969"]Off utopyyaya nası tahammul ediosunuz bee.. Bn onu izleyince uzerime okuz oturuyo resmen..[/QUOTE]
Bazen sıkıyor.hareketli oldugu anlar fena

Tenha tenha tane tane konusyoruz:) mobilden yazınca hızlara yetşilmiyor kalabalık olunca:)
Evet ya bende bazen telden giriyorum yazmıyorum bile Buranın makarası başka güzel oluyor :d
Asgari ücret veriyor ayrılıciiimmm bu işten
İyilik senden naber :)

Asgari ücreti beğenmiyorsan ücretiz ak bil verelim İyi oturuyorum yorulduum bugüm avm deydik kardeşimle 1 ayakkabı 1 bady beğenemedim ya cebimde 2 bin tl olsada beğenmiyorum 200 tl de ya

Ben bursadayım BuKart bul bana akbili napayımbO bende de var ya ne kadar olursa olsun beğenmiyorum sonra zırlıyorum
-bişeeyim yoookkk diye

cebinde paran azsa begenirsin zaten para varken birşey almaya çıkınca hiç birşey denk gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…