Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

akşamdan eses e hava attım ki poğaça yapıyorum senden önce pro olacağım diye yoruldum sabah açarım konuyu dedim.sabah bir girdim anaaamm kural ihlali diyor müdürüm cımbızla bıyıklarımı almış

ne kısası kız ilk banımı yedim ne kadar önemli biliyor musun siyasetten girdim 1 gün sürdü çok uzundu çok şiddet gördüm içerde
merak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedi
siyasetten topu topu 2-3 defa banladımda bdv den 7-8 i buldu bdv daha telkiheli bunu anladım

merak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedi
siyasetten topu topu 2-3 defa banladımda bdv den 7-8 i buldu bdv daha telkiheli bunu anladım
bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana

bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana

Sinirliyken acayip çatılıyor demi bir nevi hırsını alıyorsun sanki,geçenlerde bende yaptım öyle güme gittim anında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…