Bu son kız bayan umutlu dan sıkılmış timKiz metenin annesi sen niye ikidebir nick degistiriyosun ki? Ben zaten isim ozurluyum. Aklimda isim tutamam nasil tutucam simdi seni
Bu son kız bayan umutlu dan sıkılmış tim
Ben bakamadım daha bakalim daha ne yapcam onu da bilmiyorum
Hahahah canım çok tatlısın ama normalde asla foto atmam margo güvendi bende bir ilki margoda yaşadım şansınıza küsün :)ya ebnde istiyorum o fıstık resimleri banane
kedi bende seni çok merak ediyorum bir ara bana da resim atsana spor yapıyorsun ya merak ediyorum çokhaftasonu buralarda yokum ama gelince bir daha üstelerim sana
Befor after fotolarımı diyorsan elbette albümümde görürsün koyuncaya ebnde istiyorum o fıstık resimleri banane
kedi bende seni çok merak ediyorum bir ara bana da resim atsana spor yapıyorsun ya merak ediyorum çokhaftasonu buralarda yokum ama gelince bir daha üstelerim sana
geçmiş olsun niye düştün çok kısa sürdüğü için fark edememişlerdir belki.
sağol ufacık bir geyik girişiminden oldu benimki
Canım sana don atlet cıgara neyin getirecektim çocuklardan fırsat bulamadım affet beni kuzumsağol ufacık bir geyik girişiminden oldu benimki
kaç gündür mapuslardayım
önemli değil ben cigara kullanmıyorum donu daCanım sana don atlet cıgara neyin getirecektim çocuklardan fırsat bulamadım affet beni kuzum
önemli değil ben cigara kullanmıyorum donu daEnHarbiKiz getirmiş don sponsorumdu kendileri
çok cömert bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?