- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
insanın sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymuyor kontrolünü kaybediyorSinirliyken acayip çatılıyor demi bir nevi hırsını alıyorsun sanki,geçenlerde bende yaptım öyle güme gittim anında
Oğlum üç kızım bir yaşında ablası srn de hamilesin sağlıkla kucağıns al inş başka çocuğun var mı
sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu banzamanla sindirmeyi öğrenirsin
havaya sıcak diye saydım,anneme gülüyor diye saydım,kan aldırmaya gelenlere hele ne söylendim şimdi keyfim yerinde ama
insanın sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymuyor kontrolünü kaybediyor
ama sonra tabi olanlar oluyor gözüküyor mapus damları
ilk olunca bir de ben kadından alıntı yapmamışım etmemişim kendi benden alıntı yapmış polemiğe sokmuş beni bende ceza yedim bari ceza yedim içimi dökseydim iyice.önüm açıldı artık canım gelsin banlar artıksinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu banzamanla sindirmeyi öğrenirsin
Allah bağışlasın cnm3 yaşını bitirdi bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah canım
gunaydınnnGünaydın. :)
themis1990 Shirine-alish hoşgeldiniz.
DarısıBibibella nın başına.
bizim frenler patlamış artık ablaFrene basamıyoruz o anda,ilk yıllarda yapıyordumda artık olmuyor işte
Tesekkür ederim hanım apla :)Allah bağışlasın evlatlarını
Güzel ve ekşınlı oluyor amasonrası malum
Bahane çok yani herşeye kızıyoruz burada
bizim frenler patlamış artık ablaiflah olmayız biz
aynen insanın içinde kalınca istediklerini söyleyemeyince hazmetmek zor oluyorilk olunca bir de ben kadından alıntı yapmamışım etmemişim kendi benden alıntı yapmış polemiğe sokmuş beni bende ceza yedim bari ceza yedim içimi dökseydim iyice.önüm açıldı artık canım gelsin banlar artık
Tesekkür ederim hanım apla :)
Bir kere bdv de ban yedim siyasetye de içerik boşaltmıştım ondan ban yedim ama ben sakinimdir bana söyleneni unutmam pusuya yatarım fırsatını bulduğumda koyarım lafı
İçeeik bışaltmıştım onu mu ablsHatırlıyorum sanki bunu,hatta kiblemiştim seni herhalde öyle hatırlıyorum..
İtiraf eden hanım:)))
İçeeik bışaltmıştım onu mu abls
İyi eğlenceler abla sıhhatler olsun :)Bugün röflemi yaptırmaya gideceğim,çarşamba nişanımız var hazırlanmak lazım demi,takma kirpiklerim hazır dişe yapıştıracağım taşımda hazır,geçiçi dövmemde hazır
İyi eğlenceler abla sıhhatler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?