Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Oğlum üç kızım bir yaşında ablası srn de hamilesin sağlıkla kucağıns al inş başka çocuğun var mı

Allah bağışlasın evlatlarını

sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu banzamanla sindirmeyi öğrenirsin

Güzel ve ekşınlı oluyor amasonrası malum

havaya sıcak diye saydım,anneme gülüyor diye saydım,kan aldırmaya gelenlere hele ne söylendim şimdi keyfim yerinde ama

Bahane çok yani herşeye kızıyoruz burada

sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu banzamanla sindirmeyi öğrenirsin
ilk olunca bir de ben kadından alıntı yapmamışım etmemişim kendi benden alıntı yapmış polemiğe sokmuş beni bende ceza yedim bari ceza yedim içimi dökseydim iyice.önüm açıldı artık canım gelsin banlar artık

Bir kere bdv de ban yedim siyasetye de içerik boşaltmıştım ondan ban yedim ama ben sakinimdir bana söyleneni unutmam pusuya yatarım fırsatını bulduğumda koyarım lafı

aynen insanın içinde kalınca istediklerini söyleyemeyince hazmetmek zor oluyor

Bir kere bdv de ban yedim siyasetye de içerik boşaltmıştım ondan ban yedim ama ben sakinimdir bana söyleneni unutmam pusuya yatarım fırsatını bulduğumda koyarım lafı

Hatırlıyorum sanki bunu,hatta kiblemiştim seni herhalde öyle hatırlıyorum..
İtiraf eden hanım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…