- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Hayırlı olsun düğün ne zamanSağol tşk ler,kızım nişanlanıyor hazırlıklar onun için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun düğün ne zamanSağol tşk ler,kızım nişanlanıyor hazırlıklar onun için..
Hayırlı olsun düğün ne zaman
maşallah miniklereYavrukuşlarımmm
Sağol cnmm
maşallah miniklere
merhaba canım sanada hayırlı cumalarmerhaba kızlar hayırlı cumalar
Toto önemli,don önemli themisim oralarda mağdur olmana gönlüm razı olmazönemli değil ben cigara kullanmıyorum donu da EnHarbiKiz getirmiş don sponsorumdu kendileri
çok cömert bu konuda
sağolsın tatlım pazardan mı almıştın boya salıyordu daToto önemli,don önemli themisim oralarda mağdur olmana gönlüm razı olmaz
Bugün röflemi yaptırmaya gideceğim,çarşamba nişanımız var hazırlanmak lazım demi,takma kirpiklerim hazır dişe yapıştıracağım taşımda hazır,geçiçi dövmemde hazır
üşütmemek lazım tabiToto önemli,don önemli themisim oralarda mağdur olmana gönlüm razı olmaz
ben aynı donla dolaştım sen yine iyisin ama sen uzun kaldın kapuska yemekten 5 kilo vermişsin öyle diyollasağolsın tatlım pazardan mı almıştın boya salıyordu da
birde bazıları xxl ydi ben m kullanıyorum çuval gibin geldi belden iple bağladım
ya sorma öyle oldu kilo vermek isteyen mapuslara girsin tavsiye ederim sauna gibi terle atıyon kiloyuben aynı donla dolaştım sen yine iyisin ama sen uzun kaldın kapuska yemekten 5 kilo vermişsin öyle diyolla
Kanki işportacidan aldim,sokakta satanlar var ya. Ellerinde onlar kalmıştı bedene bakmadim aldim.sağolsın tatlım pazardan mı almıştın boya salıyordu da
birde bazıları xxl ydi ben m kullanıyorum çuval gibin geldi belden iple bağladım
üşütmemek lazım tabi
olsun düşünmen yeter bebeğim tam zabıtadan kaçarlarken alsaydın öyle daha ucuza geliyorKanki işportacidan aldim,sokakta satanlar var ya. Ellerinde onlar kalmıştı bedene bakmadim aldim.
Zeki insanin hali başka canim bak hemen çözüm üretmiş hayy cağnımm benimmm
Tebi canim Allah korusun cırcır mırcır olmasın dimi ama
Aaa bi dönem dönercilik yapmıştım nerden buldun bu foto mu
Akşam pazariydi gülüm ucuza aldim zaten sen merak etme kiminin üzerine kuş mıçmıştı yıkamasaydin sakin uğur o hatta kuş mıçana ugurundan ötürü 1 lira fazla verdimolsun düşünmen yeter bebeğim tam zabıtadan kaçarlarken alsaydın öyle daha ucuza geliyor
artık bir dahaki sefere