• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Oğlum üç kızım bir yaşında ablası srn de hamilesin sağlıkla kucağıns al inş başka çocuğun var mı

Allah bağışlasın evlatlarını :nazar::nazar:

sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu ban:KK53:zamanla sindirmeyi öğrenirsin

Güzel ve ekşınlı oluyor amasonrası malum :KK53::KK53:

havaya sıcak diye saydım,anneme gülüyor diye saydım,kan aldırmaya gelenlere hele ne söylendim şimdi keyfim yerinde ama :KK53::KK53:

Bahane çok yani herşeye kızıyoruz burada :KK53:

sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu ban:KK53:zamanla sindirmeyi öğrenirsin
ilk olunca bir de ben kadından alıntı yapmamışım etmemişim kendi benden alıntı yapmış polemiğe sokmuş beni bende ceza yedim bari ceza yedim içimi dökseydim iyice.önüm açıldı artık canım gelsin banlar artık:KK70::KK70:

Bir kere bdv de ban yedim siyasetye de içerik boşaltmıştım ondan ban yedim ama ben sakinimdir bana söyleneni unutmam pusuya yatarım fırsatını bulduğumda koyarım lafı:KK53:

ilk olunca bir de ben kadından alıntı yapmamışım etmemişim kendi benden alıntı yapmış polemiğe sokmuş beni bende ceza yedim bari ceza yedim içimi dökseydim iyice.önüm açıldı artık canım gelsin banlar artık:KK70::KK70:
aynen insanın içinde kalınca istediklerini söyleyemeyince hazmetmek zor oluyor

Bir kere bdv de ban yedim siyasetye de içerik boşaltmıştım ondan ban yedim ama ben sakinimdir bana söyleneni unutmam pusuya yatarım fırsatını bulduğumda koyarım lafı:KK53:

Hatırlıyorum sanki bunu,hatta kiblemiştim seni herhalde öyle hatırlıyorum..
İtiraf eden hanım:)))

Yavrukuşlarımmm

Eklentiler

• IMG-20150818-WA0010.jpeg
    IMG-20150818-WA0010.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 50
Back