- 19 Kasım 2013
- 18.672
- 33.656
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ol ne demek ben bu çeneyle daha çok mapuslara düşerim nede olsaatlet sponsorun da ben olayım kızx
günaydın bakıyorum da avatarın renklenmiş rengarenk olmuşGünaydın milletMutlu sabahlar
:))))ol ne demek ben bu çeneyle daha çok mapuslara düşerim nede olsa
sağol amin inşallah çok çektik bu mapuslardan bibi hala mahkumyarın gelcek inşallahGünaydın. :)
themis1990 @bebem-1221 hoşgeldiniz.
Darısı Bibibella nın başına.
ne kısası kız ilk banımı yedim ne kadar önemli biliyor musun siyasetten girdim 1 gün sürdü çok uzundu çok şiddet gördüm içerdegeçmiş olsun niye düştün çok kısa sürdüğü için fark edememişlerdir belki.
siyasetten malum konudan girdim suçum olmadığı halde ben düşmedim ittiler beni
he hee niye sormadın aynı gömlekle gezdim içerde temiz çamaşır börek sarma getirir insanMsg38 ben farletmiştim cnm
merak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedine kısası kız ilk banımı yedim ne kadar önemli biliyor musun siyasetten girdim 1 gün sürdü çok uzundu çok şiddet gördüm içerde
Kuzum bebelerden fırsat bulamadım ki :)he hee niye sormadın aynı gömlekle gezdim içerde temiz çamaşır börek sarma getirir insan
bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi banamerak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedi
siyasetten topu topu 2-3 defa banladımda bdv den 7-8 i buldu bdv daha telkiheli bunu anladım
piki o zaman bebeler kaç yaşında Allah bağışlasınKuzum bebelerden fırsat bulamadım ki :)
bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana
sinirini millet mi çıkartıyorsun her kk li kadının başına gelebilir bu banzamanla sindirmeyi öğrenirsinbir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana
havaya sıcak diye saydım,anneme gülüyor diye saydım,kan aldırmaya gelenlere hele ne söylendim şimdi keyfim yerinde amaSinirliyken acayip çatılıyor demi bir nevi hırsını alıyorsun sanki,geçenlerde bende yaptım öyle güme gittim anında
3 yaşını bitirdi bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah canımOğlum üç kızım bir yaşında ablası srn de hamilesin sağlıkla kucağıns al inş başka çocuğun var mı