• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

akşamdan eses e hava attım ki poğaça yapıyorum senden önce pro olacağım diye yoruldum sabah açarım konuyu dedim.sabah bir girdim anaaamm kural ihlali diyor müdürüm cımbızla bıyıklarımı almış:21::KK70:

ne kısası kız ilk banımı yedim ne kadar önemli biliyor musun:cry: siyasetten girdim 1 gün sürdü çok uzundu çok şiddet gördüm içerde:cry::KK61:
merak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedi
siyasetten topu topu 2-3 defa banladımda bdv den 7-8 i buldu bdv daha telkiheli bunu anladım

merak etme alışırsın bende ilk banımı 3 yıl önce siyasetten yemiştim sonra ardı arkası kesilmedi
siyasetten topu topu 2-3 defa banladımda bdv den 7-8 i buldu bdv daha telkiheli bunu anladım
bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana:KK57::KK61:

bir şey de demedim ben ya dün gelene gidene çattım sinirim bozuldu annem gülmekten yerlere yattı zaten.kendini orada da belli ettin demi dedi bana:KK57::KK61:

Sinirliyken acayip çatılıyor demi bir nevi hırsını alıyorsun sanki,geçenlerde bende yaptım öyle güme gittim anında :KK53:

Back