- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Tesekkur ederim canim sana da masallah
yok kız zaten kimsenın fıkrıne ıhtıyacımız yokBence siz hepsine surpriz yapin hic kimseye soylemeden
Tesekkur ederim canim sana da masallah
Hadi len gormesem yutturcan ama gordugum icin inanma payim yok :))gözlerin çok güzel ya büyük büyük en sevdiğimden bende teşekkür ederim senin kadar güzel değiliz ama yaşıyoruz işte
demekki insanlar kendini beğenmiyor naparsınHadi len gormesem yutturcan ama gordugum icin inanma payim yok :))
Canim benim tesekkur ederim.demekki insanlar kendini beğenmiyor naparsınay ama senin gibi gözler uzun siyah saçlar varya çok güzel ama insan kendinde olmayanı ister ya kesin seninde saçlarınla falan sıkıntın vardır
one demek kızCanim benim tesekkur ederim.
Yok canim saclarimla bir sikintim yok.
Benim sikintim kafada
Tamam canim kendine cok dikkat et gorusuruz cok optumherkese iyi geceler ben haftasonu buralarda olmayacağım çok konuşmayın pazar akşamı görüşürüz artık
özleyin beni kendimi mapusa atıyorum kızların hasretine dayanamadım
bibibella dışındaki herkesin banı 21 Ağustos'ta bitiyor, bibi 22 Ağustos'tan itibaren burda olur.sayınMune miz biricik yöneticimiz rahatsız ediyorum ama bibibella themis1990 bebem bilgece nin ban süreleri ne kadar acaba bayadır yoklar sırf merakımdan soruyorum müsait olursan tabi bu arada iyi geceler
[USER=532750]@Eses07Everdeen @realgar topikniye sessiz yaşıyorsanız ses verin sizde mapuslara düştüyseniz size temiz çamaşır falan getirelim [/USER]
Hoş geldinSelam millet ben geldim
Hoş geldin
Evet hadi bul bakalımAy hos buldum da taniyamadim. Nick falan mi degistirdin??
Evet hadi bul bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?