Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ebnde istiyorum o fıstık resimleri bananeBak bak bak sende mi istiyorsun
kedi bende seni çok merak ediyorum bir ara bana da resim atsana spor yapıyorsun ya merak ediyorum çok haftasonu buralarda yokum ama gelince bir daha üstelerim sanaTeşekkür ederim margo senin güzelliğin o kuzum ya maşallah
bibibella mapustan çıktı mıBibibella selamlar
yok cıkmadı. ama selam verelım de sevınsın unutulmadıgını bilsin biboşbibibella mapustan çıktı mı
Surprizzzzzzzz bak bakayim sendeeeya ebnde istiyorum o fıstık resimleri banane
kedi bende seni çok merak ediyorum bir ara bana da resim atsana spor yapıyorsun ya merak ediyorum çok haftasonu buralarda yokum ama gelince bir daha üstelerim sana
Kac gundur banli :/yok cıkmadı. ama selam verelım de sevınsın unutulmadıgını bilsin biboş
benana
sen gönder gider o selamSurrender bibibella mapus damlarında ya ondan yok ki içi gidiyordur ya hmm ama şimdi anladım aşağıda bir ziyaretçi mi var ona mı selam yolladın ya ben göremiyorum ama öyle tahmin ettim şu an
bilmiyorum kiKac gundur banli :/
Kus uctu beybi iletim raporu gelir birazdansen gönder gider o selam
Bilge guzel isim her kafadan ses cikiyor mu isim koyarken acaba sizde yasayacak misinizbilmiyorum ki
yeni ban yemıstı. 1 veya 2 hafta olabilir
benana
şu an mapusta olanlar
bugün @2KediAnnesi de yok selam göndermiycem benanabenana
cıkmaz mı hiç. şimdilik kapattık o konuyu dıyorum, eşimin ailesi artık sormuyorBilge guzel isim her kafadan ses cikiyor mu isim koyarken acaba sizde yasayacak misiniz
Evet. .ıyıyım canımm tskler
herkes banlı halaa
benana gelmedi gelmiyor
Bence siz hepsine surpriz yapin hic kimseye soylemedencıkmaz mı hiç. şimdilik kapattık o konuyu dıyorum, eşimin ailesi artık sormuyor
ama annem her seferınde soruyor bır de fikir beyan edıyor
o bi yandan söyluyor, dıger yandan babam da aklındakılerı söyluyor