- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Amin canım inşallah. .Amin canım,isteyen herkesin kollarını doldursun Rabbim inşallah.
Aaaa şok olacaklar akşam masaya oturunca ailen he. Alıştırdin 5 çeşide
Lar yok 2 cik kişiyiz. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah. .Amin canım,isteyen herkesin kollarını doldursun Rabbim inşallah.
Aaaa şok olacaklar akşam masaya oturunca ailen he. Alıştırdin 5 çeşide
Dolu kız 38 benim topikte bile. .hevesim kursağımda kaldı ne dalga geçiyon benle koca forumda bir toprak bulamadım kendime
bende aynı öğle arası gidip uyudum zor uyandırdı annem hiç gelesim gelmedi işe bugünVermem hic keyfim yok bugun sanki ustumden kamyon gecmis yeni uyandim
Bende ya..Vermem hic keyfim yok bugun sanki ustumden kamyon gecmis yeni uyandim
Amanın bende dedim bu kız kalabalık misafir agırliyor yemekleri gorünce. Bak ne diyeceğim, çok güzel yemek yapiyorsun dünkü acmayı ekleseydin ya yarışmaya keşke, ilk 3e proluk veriyorlar. Istiyosun ya,takip et canim. Bu olmazsa sonraki kategori olur.Amin canım inşallah. .
Lar yok 2 cik kişiyiz. .
bende aynı öğle arası gidip uyudum zor uyandırdı annem hiç gelesim gelmedi işe bugün
Bende ya..
Bi de temizlik el attım. .
Duman oldum. .
Tek başına çok zor oluyor büyük temizlikKendim olsam bisey degilde benim kiza uzuluyorum o da yanimda zorunlu siziyor cocukla ilgilenemiyorum dogru duzgun hala uyuyo yavrum. İlerde sorunlu olmaz insallah
He kizz niye boyle olduk biz. Bence topikce bize nazar degdi felak nas okuyalim. Benimde isim var biraz ama komsumu bekliyorum sagolsun yardim ediyolar
annemle kız kardeşim yanımda şükür ben uyusam da onlar var ama onlar gidince ne olacak bilmiyorumKendim olsam bisey degilde benim kiza uzuluyorum o da yanimda zorunlu siziyor cocukla ilgilenemiyorum dogru duzgun hala uyuyo yavrum. İlerde sorunlu olmaz insallah
He kizz niye boyle olduk biz. Bence topikce bize nazar degdi felak nas okuyalim. Benimde isim var biraz ama komsumu bekliyorum sagolsun yardim ediyolar
Yaparken fotoğraf çekmedim işte. .Amanın bende dedim bu kız kalabalık misafir agırliyor yemekleri gorünce. Bak ne diyeceğim, çok güzel yemek yapiyorsun dünkü acmayı ekleseydin ya yarışmaya keşke, ilk 3e proluk veriyorlar. Istiyosun ya,takip et canim. Bu olmazsa sonraki kategori olur.
Pro olamadım. .sahi Eses07 noldu senin proluk?
Tek başına çok zor oluyor büyük temizlik
ben olcam galiba, ama bilemiyorum kararsızım bazen çok kızıp üyelik iptali yaptırasımda geliyoPro olamadım. .
30 tl olunuyormuş. .
Canım takip et,bende katılıyorum ,şu an poğacalar var ben katıldım. Buna yetişemezsen digerini aklimda olsun haber vereyim açılınca. Nasılsa yapiyosun bolca yemek,ekle sendeYaparken fotoğraf çekmedim işte. .
Aslında pro olmak istiyorum. .
Yok kiz buyuk temizlik yapmiyorum ben haftalik yardimci geliyor ama berenin eski kiyafetleri falan var onlari ayiklayip neler bu bebege kullanilabilir durumda bakmam lazim eksik tespiti yapip alisverise cikicam daha fazla agirlasmadan. Onun icin komsumu bekliyorum.
annemle kız kardeşim yanımda şükür ben uyusam da onlar var ama onlar gidince ne olacak bilmiyorum
Hee..
ben senelik temizlik yapıyorum bugün. .
Halıları götürdü yıkamacı. .
Koltukları yıkadı. .
Bende cam perde öyle uğraşıyorum. .
Bizim düğün var ..
Ondan kış temizliği diyelim
Yapıyorum hergün. .Canım takip et,bende katılıyorum ,şu an poğacalar var ben katıldım. Buna yetişemezsen digerini aklimda olsun haber vereyim açılınca. Nasılsa yapiyosun bolca yemek,ekle sende
Antalya 80 yıkattıım ..Ahaha kiz kisa cok var daha koltuklari kaca yikattin bakeyim. Nerde bu evde yikayan yikamaci? İstanbulda misin?
Düğün alışveriş falan elbise vs alcam daha annemin ev var ..Ahaha kiz kisa cok var daha koltuklari kaca yikattin bakeyim. Nerde bu evde yikayan yikamaci? İstanbulda misin?