• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Amin canım inşallah. .
Lar yok 2 cik kişiyiz. .
Amanın bende dedim bu kız kalabalık misafir agırliyor yemekleri gorünce. Bak ne diyeceğim, çok güzel yemek yapiyorsun dünkü acmayı ekleseydin ya yarışmaya keşke, ilk 3e proluk veriyorlar. Istiyosun ya,takip et canim. Bu olmazsa sonraki kategori olur.

bende aynı öğle arası gidip uyudum zor uyandırdı annem hiç gelesim gelmedi işe bugün

Kendim olsam bisey degilde benim kiza uzuluyorum o da yanimda zorunlu siziyor cocukla ilgilenemiyorum dogru duzgun hala uyuyo yavrum. İlerde sorunlu olmaz insallah:KK70::KK70:

Bende ya..
Bi de temizlik el attım. .
Duman oldum. .

He kizz niye boyle olduk biz. Bence topikce bize nazar degdi felak nas okuyalim. Benimde isim var biraz ama komsumu bekliyorum sagolsun yardim ediyolar:KK53:

Kendim olsam bisey degilde benim kiza uzuluyorum o da yanimda zorunlu siziyor cocukla ilgilenemiyorum dogru duzgun hala uyuyo yavrum. İlerde sorunlu olmaz insallah:KK70::KK70:

He kizz niye boyle olduk biz. Bence topikce bize nazar degdi felak nas okuyalim. Benimde isim var biraz ama komsumu bekliyorum sagolsun yardim ediyolar:KK53:
Tek başına çok zor oluyor büyük temizlik :KK76:

annemle kız kardeşim yanımda şükür ben uyusam da onlar var ama onlar gidince ne olacak bilmiyorum

Amanın bende dedim bu kız kalabalık misafir agırliyor yemekleri gorünce. Bak ne diyeceğim, çok güzel yemek yapiyorsun dünkü acmayı ekleseydin ya yarışmaya keşke, ilk 3e proluk veriyorlar. Istiyosun ya,takip et canim. Bu olmazsa sonraki kategori olur.
Yaparken fotoğraf çekmedim işte. .
Aslında pro olmak istiyorum. .

Tek başına çok zor oluyor büyük temizlik :KK76:

Yok kiz buyuk temizlik yapmiyorum ben haftalik yardimci geliyor ama berenin eski kiyafetleri falan var onlari ayiklayip neler bu bebege kullanilabilir durumda bakmam lazim eksik tespiti yapip alisverise cikicam daha fazla agirlasmadan. Onun icin komsumu bekliyorum.

Yok kiz buyuk temizlik yapmiyorum ben haftalik yardimci geliyor ama berenin eski kiyafetleri falan var onlari ayiklayip neler bu bebege kullanilabilir durumda bakmam lazim eksik tespiti yapip alisverise cikicam daha fazla agirlasmadan. Onun icin komsumu bekliyorum.

Hee..
ben senelik temizlik yapıyorum bugün. .
Halıları götürdü yıkamacı. .
Koltukları yıkadı. .
Bende cam perde öyle uğraşıyorum.
.
Bizim düğün var ..
Ondan kış temizliği diyelim :D

annemle kız kardeşim yanımda şükür ben uyusam da onlar var ama onlar gidince ne olacak bilmiyorum

Ayy cok buyuk nimet, annem bana uzak oturuyor her zaman gidip gelmesi olmuyor, kiz kardesimde calisiyor evli. Kayinvalidemi cagirdim pazar gunu gelicem dedi gelmedi aradi pazartesi gelicem dedi yine gelmedi bende komsuma soyledim sagolsunlar yardimci oluyorlar. Ne demisler ev alma komsu al.

Hee..
ben senelik temizlik yapıyorum bugün. .
Halıları götürdü yıkamacı. .
Koltukları yıkadı. .
Bende cam perde öyle uğraşıyorum.
.
Bizim düğün var ..
Ondan kış temizliği diyelim :KK70:

Ahaha kiz kisa cok var daha :KK70: koltuklari kaca yikattin bakeyim. Nerde bu evde yikayan yikamaci? İstanbulda misin?

Canım takip et,bende katılıyorum ,şu an poğacalar var ben katıldım. Buna yetişemezsen digerini aklimda olsun haber vereyim açılınca. Nasılsa yapiyosun bolca yemek,ekle sende
Yapıyorum hergün. .
Tektek malzemeleri çekeyim tm..
Bi niyetlenmiştim Nevreste böyle olmaz dedi..
Çiğ ve pişmiş halini çekmiştim..
Patlıcan oturma gördünmü konularımda :D

Back