• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

kızlar telefon alıcamda
distribütör garantili ne demek? bide yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi var.
bunlar ne demek hangisini almak lazımo_O
Canım ithalatçı garantili daha ucuz oluyor ama sadece kendi servisi bakıyor sorun olduğunda oda 1 tanemi 100tanemi ürün eline geçmeden bilemiyorsun. Teknosa,vatan vb büyük firmaların garantileri sağlam oluyor aklında olsun.

Canım ithalatçı garantili daha ucuz oluyor ama sadece kendi servisi bakıyor sorun olduğunda oda 1 tanemi 100tanemi ürün eline geçmeden bilemiyorsun. Teknosa,vatan vb büyük firmaların garantileri sağlam oluyor aklında olsun.

vatan bilgisayar üretici firma garantisi demiş ona şaşırdım.. Vatantan alıcam da orada üretici firma diyor..
distribütör garantili , kvk gempa falan demekmiş.

:) evett kızz.kımıl kımıl içimde bi dopsa sıkştırcam:) saol canım amin inş.rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.ismi ne seninkinin.biz selen koyduk adını zor oldu isim bulmak
Amin inşallah canım.
Ay kızlar çok lokum oluyor ya. Giydir süsle biblo gibi seyret. Benim Ela Naz kuzumun ismi. Birde cenesi düşük,bık bık bık hiç susmuyor bu aralar en ufak laf etsem dudağını büzüp 'anne kalbimi kırdin'diyip ,kollarını bağlayıp totosunu dönüp oturuyor,gönlünü aliyoruz da öyle barışıyor. Doğsun hayırlisıyla Selen'de ne laflar edecek,ne şoklar yaşatacak küçücük bünyesi on kulaç laflarıyla.

Amin inşallah canım.
Ay kızlar çok lokum oluyor ya. Giydir süsle biblo gibi seyret. Benim Ela Naz kuzumun ismi. Birde cenesi düşük,bık bık bık hiç susmuyor bu aralar en ufak laf etsem dudağını büzüp 'anne kalbimi kırdin'diyip ,kollarını bağlayıp totosunu dönüp oturuyor,gönlünü aliyoruz da öyle barışıyor. Doğsun hayırlisıyla Selen'de ne laflar edecek,ne şoklar yaşatacak küçücük bünyesi on kulaç laflarıyla.
Oyy onun totsunu ısır, kalbi kırılmış allahım çıldırtır bu kızlar tam sıkıstırmalık laflara bak.adı da cok güzel maasalah allahım kaderleri bahtları güzel olsun inşallah.

kliksadan alayım :KK53:
ne alsam vatandan alıyorum ben canım.servisle falan uğraşmıyorum bir kere servislik işim oldu servisçi bir dövmediği kaldı ben vatanın gönderdiğini bilmiyordum gittim hemen alıp gönderdiler.gelincede haber veriyorlar gidip alıyorum.benim hatam sonucu arızalanmıştı gık demediler ücretsiz yaptılar

Eses07 Eses07 aşağıda yakaladım seni,kuzum sen hiç üsenmiyonmu? Yorulmuyonmu? Hangi ara yapıyosun o kadar çeşidi? Sabah okudum geçmişi,resimleri gördüm kalpten gidiyodum. Canım tatlı istedi kurabiye yapıp yedim sabah sabah,müsli kesmedi. Müsliden kurabiye yaptim:KK70:
Canım benim. .
Ben herşeyi yaparım. .
EvelAllah. .
Afiyet olsun :D

ne alsam vatandan alıyorum ben canım.servisle falan uğraşmıyorum bir kere servislik işim oldu servisçi bir dövmediği kaldı ben vatanın gönderdiğini bilmiyordum gittim hemen alıp gönderdiler.gelincede haber veriyorlar gidip alıyorum.benim hatam sonucu arızalanmıştı gık demediler ücretsiz yaptılar

bilemedim. iphone alcam. oda firma garantisi diyor bilemedim.

Back