• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Yapıyorum hergün. .
Tektek malzemeleri çekeyim tm..
Bi niyetlenmiştim Nevreste böyle olmaz dedi..
Çiğ ve pişmiş halini çekmiştim..
Patlıcan oturma gördünmü konularımda :KK70:
Şöyle yap,malzemeleri çek bir foto olsun. Birde yapılış aşamalarını çek,en sonda sunumu ekle olsun bitsin. Tarifide resimleri eklerken yazarsın. Yok canım görmedim. Hadi bu kez katıl. Belki ilk 3e girersin bellimi olur.

Antalya 80 yıkattıım ..
100 yıkıyolar normalde. .
Abla temizmiş dedi. .
Bende yormadım indirim yap dedim :KK70:

İyi yikamislar valla, ben halilari alan yikamaciya sordum koltuklari goturuyoruz demisti:KK70: Çüş dedim nerde oturucaz:KK70: neyse hali yikama makinesine talim edicez biz yine:KK53:

Belki geçerim. .
Üşeniyorum yüklemeye :KK70:
30tl bişey değil de gereksiz görüyorum. .
Ama seküsden uzak kalıyoz :KK70: :KK70:
He ya. Seküs pek önemli.
Valla ben de gereksiz görüyorum 30 lirayı. Bazen gözüm dönüyor alayım diyorum ama sonra durduruyorum kendimi.

Halilari bende yikamaya veriyorum ama koltuklari hali yikama makinesiyle yikatiyorum. Once bol deterjanli suyla sildiriyorum makineylede cektiriyorum temiz oluyor. Ama profesyonel gibi olmaz tabi:KK53:
Üşendiğimden yapmadım yıkama makinası var k.valide :D
Kociş uğraşma yolla dedi 200tl koydu ..
Sonuna kadar harcıyorum :D

He ya. Seküs pek önemli.
Valla ben de gereksiz görüyorum 30 lirayı. Bazen gözüm dönüyor alayım diyorum ama sonra durduruyorum kendimi.

Geçen yıl bana 30bin olunca pro olunuyor demişti biri:110:
Kimdi ooo bi hatırlasamEn Büyük KK
Sana güvenmiştim sevindim boşuna pro oluyorum diye hıh:63:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :p :p :p :KK70: :KK70: :KK70:

Back