- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
ben olcam galiba, ama bilemiyorum kararsızım bazen çok kızıp üyelik iptali yaptırasımda geliyo
Neye kızıyon kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olcam galiba, ama bilemiyorum kararsızım bazen çok kızıp üyelik iptali yaptırasımda geliyo
Şöyle yap,malzemeleri çek bir foto olsun. Birde yapılış aşamalarını çek,en sonda sunumu ekle olsun bitsin. Tarifide resimleri eklerken yazarsın. Yok canım görmedim. Hadi bu kez katıl. Belki ilk 3e girersin bellimi olur.Yapıyorum hergün. .
Tektek malzemeleri çekeyim tm..
Bi niyetlenmiştim Nevreste böyle olmaz dedi..
Çiğ ve pişmiş halini çekmiştim..
Patlıcan oturma gördünmü konularımda
30 tl ye iki gün dışarıda öğle yemeği yerim. Okulda yersem 15 günlük yemek param.Pro olamadım. .
30 tl olunuyormuş. .
ay bazen çok dik yorumlar oluyoNeye kızıyon kız
Antalya 80 yıkattıım ..
100 yıkıyolar normalde. .
Abla temizmiş dedi. .
Bende yormadım indirim yap dedim
Belki geçerim. .30 tl ye iki gün dışarıda öğle yemeği yerim. Okulda yersem 15 günlük yemek param.
İsyan ulan isyan.
Yemek yapsam, buradakileri geçemem ki.
:))
İyi yikamislar valla, ben halilari alan yikamaciya sordum koltuklari goturuyoruz demisti Çüş dedim nerde oturucaz neyse hali yikama makinesine talim edicez biz yine
koltuktan kar ettiğin 20 nin üstüne 10 daha ekle pro olHalıları 150 tutar komple getirince ödicem
Belki geçerim. .
Üşeniyorum yüklemeye
30tl bişey değil de gereksiz görüyorum. .
Ama seküsden uzak kalıyoz
Sallaaaaay bazen çok dik yorumlar oluyo
neyse görmezden geliyorum artık
Halıları 150 tutar komple getirince ödicem
He ya. Seküs pek önemli.Belki geçerim. .
Üşeniyorum yüklemeye
30tl bişey değil de gereksiz görüyorum. .
Ama seküsden uzak kalıyoz
Üşendiğimden yapmadım yıkama makinası var k.valideHalilari bende yikamaya veriyorum ama koltuklari hali yikama makinesiyle yikatiyorum. Once bol deterjanli suyla sildiriyorum makineylede cektiriyorum temiz oluyor. Ama profesyonel gibi olmaz tabi
He ya. Seküs pek önemli.
Valla ben de gereksiz görüyorum 30 lirayı. Bazen gözüm dönüyor alayım diyorum ama sonra durduruyorum kendimi.
Üşendiğimden yapmadım yıkama makinası var k.valide
Kociş uğraşma yolla dedi 200tl koydu ..
Sonuna kadar harcıyorum
yahu niye en eksışlı anda konuları kapatıyorlar anlamıyorum ki
Aynı bennnnYarasin kuzumaa harca tabi kiz bende 3 lira artsa rahat etmiyor icim onunlada sakiz aliyorum