• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

S Sargoz tesettür firmaların sitelerine baksan,belki kafana yatan bir model bulursun. Ben pek anlamıyorum pek tesettür giyimden canım

Canım dilerim Rabbim gönlünüze göre versin.
baktım güzel modeller var ama kızlar hep uzun incecik bilemedim bende nasıl durur

Geçen yıl bana 30bin olunca pro olunuyor demişti biri:110:
Kimdi ooo bi hatırlasamEn Büyük KK
Sana güvenmiştim sevindim boşuna pro oluyorum diye hıh:63:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :p :p :p :KK70: :KK70: :KK70:

Ben ilk yemek tarifleri konusu acildiginda bir kac kategoride yarismistim. Ordan kalma bu proluk. O zaman katilan herkese veriyolardi:KK53:

Ayy cok buyuk nimet, annem bana uzak oturuyor her zaman gidip gelmesi olmuyor, kiz kardesimde calisiyor evli. Kayinvalidemi cagirdim pazar gunu gelicem dedi gelmedi aradi pazartesi gelicem dedi yine gelmedi bende komsuma soyledim sagolsunlar yardimci oluyorlar. Ne demisler ev alma komsu al.
benim ailemde 5 saatlik uzaklıkta canım eşim yok diye geldi annem oğluma bakmaya eşimin ailesiyle görüşmüyorum zaten.doğuma annemin yanına gideceğim mecbur tatil zamanına denk gelmiyor

edit:kız kardeşimde 9 yaşında bu arada oğlumla oynamak dışında bir hüneri yok:KK53:

benim ailemde 5 saatlik uzaklıkta canım eşim yok diye geldi annem oğluma bakmaya eşimin ailesiyle görüşmüyorum zaten.doğuma annemin yanına gideceğim mecbur tatil zamanına denk gelmiyor

edit:kız kardeşimde 9 yaşında bu arada oğlumla oynamak dışında bir hüneri yok:KK53:

Ahaha edite koptum:KK53: bu eslerin aileleri zaten tam sopalik neysee. Daha fazla konusup gunaha girmiyim simdi:KK14:

ama ben evde sizin yaptığınız işleri de yapıyorum ekstra olarak :/
ayy yok aman izne ayrıldığımda evde kaldımda işe gelince dinleniyorum ben.evde elim durmuyor süpürge sürekli elimde elektrik o ay fazla gelmişti.sürekli iş yapıyordum hiç ayağımı uzatayım da yatayım olmadı

Back