• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

İnsanın vücut yorgunluğu geçer de..:KK1:

Kafa yorgunluğu geçer mi be azizim..:KK14:

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah sabahtan beri de perdeler halılar koltuklar uğraşıyorum :KK76:
Yıkamacıya çağırdım koltuklar misss
:KK45:sen nörüyon :KK47:
Ben napıyım canım. Kizimla alışveriş merkezine gittim,geldim yemek yaptım oturuyorum ama öyle çesit yok bende 1 yemek,bir pilav:KK70::KK70: Sabahta kurabiye yaptımya çeşit oldu:KK70::KK70:
Oh oh mis gibi temizlik kokuyodur simdi ev. Bayıliyorum temzilkten sonraki 10 dakikaya (evet 10 dakika doğru duydunuz zira 10 dakika sonra bücüruk dagıtmaya baslıyor:KK70:) temiz ve derli toplu

Ben napıyım canım. Kizimla alışveriş merkezine gittim,geldim yemek yaptım oturuyorum ama öyle çesit yok bende 1 yemek,bir pilav:KK70::KK70: Sabahta kurabiye yaptımya çeşit oldu:KK70::KK70:
Oh oh mis gibi temizlik kokuyodur simdi ev. Bayıliyorum temzilkten sonraki 10 dakikaya (evet 10 dakika doğru duydunuz zira 10 dakika sonra bücüruk dagıtmaya baslıyor:KK70:) temiz ve derli toplu
Bücürük olmayıp boşa kirlenen ev bu be güzelim. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın :(
Temizlik çok seviyorum. .
Bende taze fasulye yemeği yaptım. .
Bugün yorgun hatun tek çeşit. .

Bücürük olmayıp boşa kirlenen ev bu be güzelim. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın :KK43:
Temizlik çok seviyorum. .
Bende taze fasulye yemeği yaptım. .
Bugün yorgun hatun tek çeşit. .
Amin canım,isteyen herkesin kollarını doldursun Rabbim inşallah.
Aaaa şok olacaklar akşam masaya oturunca ailen he. Alıştırdin 5 çeşide

Back