- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
yooo kayseri cevabını bekliyorumEskişehir cevabını bekliyorsun demi
o ne be dersine iyi çalış der gibiAz önce k.valide bu ay iyi deneyin dedi
herkes gendine alsıııınnnnbu sefer zengin olup kendim için bir şey alayım dedim :) pek yaptığım bir şey değil :)
o ne be dersine iyi çalış der gibi
gerçek mi kız dalga geçme benleHahahaha
Talaslıyım
Sen
Ben napıyım canım. Kizimla alışveriş merkezine gittim,geldim yemek yaptım oturuyorum ama öyle çesit yok bende 1 yemek,bir pilavchoccywhoccydoodah sabahtan beri de perdeler halılar koltuklar uğraşıyorum
Yıkamacıya çağırdım koltuklar missssen nörüyon
Argıncık talas oralar. .gerçek mi kız dalga geçme benle
sağolsun ne kız karışmaya hakları mı var kiAllahtan tüm kayınvalidelerden uzağım, etrafımda sadece eltim var, oda sağolsun karışmıyor,
laaaynnn gerçek mi diyon bende tomarza ama pek bilmem merkezdeydik hep biz .nörüyon iyi misinArgıncık talas oralar. .
Sen neresinden gız :)
Bücürük olmayıp boşa kirlenen ev bu be güzelim. .Ben napıyım canım. Kizimla alışveriş merkezine gittim,geldim yemek yaptım oturuyorum ama öyle çesit yok bende 1 yemek,bir pilavSabahta kurabiye yaptımya çeşit oldu
Oh oh mis gibi temizlik kokuyodur simdi ev. Bayıliyorum temzilkten sonraki 10 dakikaya (evet 10 dakika doğru duydunuz zira 10 dakika sonra bücüruk dagıtmaya baslıyor) temiz ve derli toplu
aa yok tabide, bayramdan bayrama dürtüyolar çocuk yapın artık diye,sağolsun ne kız karışmaya hakları mı var ki
Şaka ama en yakın arkadaşım oralı ..laaaynnn gerçek mi diyon bende tomarza ama pek bilmem merkezdeydik hep biz .nörüyon iyi misin
hevesim kursağımda kaldı ne dalga geçiyon benle koca forumda bir toprak bulamadım kendimeŞaka ama en yakın arkadaşım oralı ..
Akrabası olabilir misiniz ki .
Antalya canım benim ♡
Amin canım,isteyen herkesin kollarını doldursun Rabbim inşallah.Bücürük olmayıp boşa kirlenen ev bu be güzelim. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Temizlik çok seviyorum. .
Bende taze fasulye yemeği yaptım. .
Bugün yorgun hatun tek çeşit. .
ya çiğneme şu sakızı ya bana da ver
ya çiğneme şu sakızı ya bana da ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?