• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ya istanbuldaki sosyete pazarlarına gitmek istiyorum bende.nasıl çok seyler varmı.burayada geiyor haftanın bir günü
Bana yakın bahçeşehir pazarı var ama ben yeni keşfettim. Giyimden ayakkabiya züccaciyeye hersey hesaplı ve şık parçalar oluyor.
Ay şu beni böyle sev ne guzel dizi yaa tekrarlarını izliyorum yine seve seveee
Bencede ya,ben açtım şimdi ayşem ağliyor,ömer çocugumuz olacak seni seviyorum diye. Ayrılmışlar yine,ömerde baska köşede aglıyor. Bu arada elbiseye bayıldım, güle güle kullan.

, post: 42233348, member: 500237"]Cucuk var mi :KK70:
Bende grafikerim ama kilom 51 :KK70:
Eee zayifim sendeennnn :KK70: :KK70:[/QUOTE]
Grafikermisin.bende bi dönem ugrastım bilirim.eşimde grafiker ve biz iş vasıtasıyla tanıstık.takıkırmısın grafikerler nete

Bana yakın bahçeşehir pazarı var ama ben yeni keşfettim. Giyimden ayakkabiya züccaciyeye hersey hesaplı ve şık parçalar oluyor.

Bencede ya,ben açtım şimdi ayşem ağliyor,ömer çocugumuz olacak seni seviyorum diye. Ayrılmışlar yine,ömerde baska köşede aglıyor. Bu arada elbiseye bayıldım, güle güle kullan.
Bayılırım tam benlik

Eses07 Eses07 aşağıda yakaladım seni,kuzum sen hiç üsenmiyonmu? Yorulmuyonmu? Hangi ara yapıyosun o kadar çeşidi? Sabah okudum geçmişi,resimleri gördüm kalpten gidiyodum. Canım tatlı istedi kurabiye yapıp yedim sabah sabah,müsli kesmedi. Müsliden kurabiye yaptim:KK70:

benim bi arkadaşım guatr tedavisine başladığı hafta hamile kaldı merak etme ona bakarsan bizde de hiç sorun yok ama olmayınca olmuyor.
akaç yıllık evlisin, kendini hiç kasma cok dua et hayırlısını iste.rabbim istediği anda verir.benim birden oldu anlamadım bile cok dua etmiştim hayırlısını istesim hep

Salı ve Cumartesi kuruluyor pazar,aklında olsun. Kızıma 5liraya çok cici elbiseler aldım geçen gittiğimde.
Salı ve Cumartesi kuruluyor pazar,aklında olsun. Kızıma 5liraya çok cici elbiseler aldım geçen gittiğimde.
Ayy ne güzelmiş.yolum düşerse inşallah bigün.kızmı oyy ne yakısır güle güle giysin

akaç yıllık evlisin, kendini hiç kasma cok dua et hayırlısını iste.rabbim istediği anda verir.benim birden oldu anlamadım bile cok dua etmiştim hayırlısını istesim hep
2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum biraz

[QUOTEsare, post: 42234561, member: 657155"]2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum biraz[/QUOTE]
Sakın takma.1.yıl zaten alışma sürecidir.bende bi kaç ay denedim sonra hemen test yapıyorum falan bakıyorum yok.günleri ayarladım falan.aman dedim ben ugrasamam.akışına bıraktım hayırlısıyla olur dedim.sonra baktım belirtiler hiç umursamadım.çünkü hiç ummuyorum bu kez olma ihtimali yok kadar azdı.üzerinden bayag gecti bi baktım hamileyim, cok sasırdım.ben inanıyorum insan takınca olmuyor yani akışına bırakmak en güzeli.düşünsene bir ruh, bir insan.onu sadece rabbim yaratıyor gün falan boş yani.

S Sargoz tesettür firmaların sitelerine baksan,belki kafana yatan bir model bulursun. Ben pek anlamıyorum pek tesettür giyimden canım
2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum biraz
Canım dilerim Rabbim gönlünüze göre versin.

[QUOTEsare, post: 42234561, member: 657155"]2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum biraz
Sakın takma.1.yıl zaten alışma sürecidir.bende bi kaç ay denedim sonra hemen test yapıyorum falan bakıyorum yok.günleri ayarladım falan.aman dedim ben ugrasamam.akışına bıraktım hayırlısıyla olur dedim.sonra baktım belirtiler hiç umursamadım.çünkü hiç ummuyorum bu kez olma ihtimali yok kadar azdı.üzerinden bayag gecti bi baktım hamileyim, cok sasırdım.ben inanıyorum insan takınca olmuyor yani akışına bırakmak en güzeli.düşünsene bir ruh, bir insan.onu sadece rabbim yaratıyor gün falan boş yani.[/QUOTE]
yani mutlaka öyle, bende kendime söz veriyorum kafama takmıcam diye ama olmuyo bi türlü, hayırlısını dilemekten başka çarem yok şuan

kızlar telefon alıcamda
distribütör garantili ne demek? bide yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi var.
bunlar ne demek hangisini almak lazımo_O

Sağolasın canım. Senin bebişin cinsiyeti belli sanırım. Kız diye gecti içimden ama bilemedim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
:) evett kızz.kımıl kımıl içimde bi dopsa sıkştırcam:) saol canım amin inş.rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.ismi ne seninkinin.biz selen koyduk adını zor oldu isim bulmak

Back