- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
ben daha çocuk nasıl yapılır onu bile bilmem şekerim bakireyim ben halaSiz hanımefendisinizdir de biz neyiz şekerim?
:)
Valla konunun başındaki + 18 e güvendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha çocuk nasıl yapılır onu bile bilmem şekerim bakireyim ben halaSiz hanımefendisinizdir de biz neyiz şekerim?
:)
Valla konunun başındaki + 18 e güvendim.
Bana yakın bahçeşehir pazarı var ama ben yeni keşfettim. Giyimden ayakkabiya züccaciyeye hersey hesaplı ve şık parçalar oluyor.ya istanbuldaki sosyete pazarlarına gitmek istiyorum bende.nasıl çok seyler varmı.burayada geiyor haftanın bir günü
Bencede ya,ben açtım şimdi ayşem ağliyor,ömer çocugumuz olacak seni seviyorum diye. Ayrılmışlar yine,ömerde baska köşede aglıyor. Bu arada elbiseye bayıldım, güle güle kullan.Ay şu beni böyle sev ne guzel dizi yaa tekrarlarını izliyorum yine seve seveee
Bayılırım tam benlikBana yakın bahçeşehir pazarı var ama ben yeni keşfettim. Giyimden ayakkabiya züccaciyeye hersey hesaplı ve şık parçalar oluyor.
Bencede ya,ben açtım şimdi ayşem ağliyor,ömer çocugumuz olacak seni seviyorum diye. Ayrılmışlar yine,ömerde baska köşede aglıyor. Bu arada elbiseye bayıldım, güle güle kullan.
Sana yardimci olmak isterdim canim ama bu konularda hiç bi bilgim yok
Salı ve Cumartesi kuruluyor pazar,aklında olsun. Kızıma 5liraya çok cici elbiseler aldım geçen gittiğimde.Bayılırım tam benlik
akaç yıllık evlisin, kendini hiç kasma cok dua et hayırlısını iste.rabbim istediği anda verir.benim birden oldu anlamadım bile cok dua etmiştim hayırlısını istesim hepbenim bi arkadaşım guatr tedavisine başladığı hafta hamile kaldı merak etme ona bakarsan bizde de hiç sorun yok ama olmayınca olmuyor.
post: 42234483 .!.:Salı ve Cumartesi kuruluyor pazar,aklında olsun. Kızıma 5liraya çok cici elbiseler aldım geçen gittiğimde.
Ayy ne güzelmiş.yolum düşerse inşallah bigün.kızmı oyy ne yakısır güle güle giysinSalı ve Cumartesi kuruluyor pazar,aklında olsun. Kızıma 5liraya çok cici elbiseler aldım geçen gittiğimde.
önemli degil canımSana yardimci olmak isterdim canim ama bu konularda hiç bi bilgim yok
2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum birazakaç yıllık evlisin, kendini hiç kasma cok dua et hayırlısını iste.rabbim istediği anda verir.benim birden oldu anlamadım bile cok dua etmiştim hayırlısını istesim hep
Sakın takma.1.yıl zaten alışma sürecidir.bende bi kaç ay denedim sonra hemen test yapıyorum falan bakıyorum yok.günleri ayarladım falan.aman dedim ben ugrasamam.akışına bıraktım hayırlısıyla olur dedim.sonra baktım belirtiler hiç umursamadım.çünkü hiç ummuyorum bu kez olma ihtimali yok kadar azdı.üzerinden bayag gecti bi baktım hamileyim, cok sasırdım.ben inanıyorum insan takınca olmuyor yani akışına bırakmak en güzeli.düşünsene bir ruh, bir insan.onu sadece rabbim yaratıyor gün falan boş yani.[/QUOTE][QUOTEsare, post: 42234561, member: 657155"]2 yıllık evliyim, 8 aydır deniyoruz, biliyorum çok erken ama bi sorun görünmüyor o yüzden takıyorum biraz
Sağolasın canım. Senin bebişin cinsiyeti belli sanırım. Kız diye gecti içimden ama bilemedim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimAyy ne güzelmiş.yolum düşerse inşallah bigün.kızmı oyy ne yakısır güle güle giysin
:) evett kızz.kımıl kımıl içimde bi dopsa sıkştırcam:) saol canım amin inş.rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.ismi ne seninkinin.biz selen koyduk adını zor oldu isim bulmakSağolasın canım. Senin bebişin cinsiyeti belli sanırım. Kız diye gecti içimden ama bilemedim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sen prezervatifleri dağıt dağıt sonra bilmiyorum de.ben daha çocuk nasıl yapılır onu bile bilmem şekerim bakireyim ben hala