- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Hımm öyle m,? Zor ya Alla yardım etsin 1 ay ayrı nasıl kalıyosunz? Gerçi Allah yokluğunu göstermesi ne diyelim..eşim görevde canım zaten 10 gün varsa 1 ay olmuyor.bir ara 3 ay yurtdışına gitmişti çocuk hangi ara oldu emin değilim
Ya asında çok afedersin idrarla beraber yağ atılıyordu , ciddn rahat gibiydi. Du ben iyi bi yer bulursam b kaç seans alayım bari.Lenf drenaj iyi geldi canım bana o dönem, çıkmadan yağ sürüp sarıyorlardı beni strece,yürüyüş yapiyordum 1 saat
Evet ama üzerine mutlaka yürüyüş yapman gerek canım. O zaman işe yarıyor gercekten.Hımm öyle m,? Zor ya Alla yardım etsin 1 ay ayrı nasıl kalıyosunz? Gerçi Allah yokluğunu göstermesi ne diyelim..
Ya asında çok afedersin idrarla beraber yağ atılıyordu , ciddn rahat gibiydi. Du ben iyi bi yer bulursam b kaç seans alayım bari.
O zaman kortizon kullandın sen canım. O şişiriyor. Romatizmayada genelde kortizon veriyorlar.aynen sabah karnım dümdüz olur akşama dogru şişiyor etrafımdakiler önce inanmıyorlardı bu kadar şişmen imkansız diye artık bi kaçkere şahit olunca günahına girmişiz diyorlar dr lara falan gittim ilk çocuktan 2 3 çeşit romatizma rahatsızlıgın dan iltihap ve ilaçlardan olmuş agrılarım fazxla olmasına ragmen ilaçlar kestim ki zararı daha fazlaydı bence son 2 3 yıldır 75 80 kilo arasında gidiyorum dogumdan sonra çok kısa bisüreliğine 65 e kadar düştüm 2 3 ay sonra yine kilo aldım yada vucudum şiş bilemiyorum
ay selülit göbek falan olunca içime sinmiyor ya. ne bileyim. bakalım sınraki gittiğimde diyerim belki :)Canım giy 55kilo hatunsun ya. Çatır çatır giymen lazım senin valla,çok kilolu insanlar çekinmiyor sen mi çekinicen
Ben 55 olsam giyerim valla çatır çatıray selülit göbek falan olunca içime sinmiyor ya. ne bileyim. bakalım sınraki gittiğimde diyerim belki :)
evet o zamanlar zayıftım ama vücudumu toplamak için gidiyordum bi de şey vardı off unuttum iyi mi, işte bir makina var üstüne çıkıyorsun titriyor ve sen spor yapıyorsun. Unuttum gittiEvet ama üzerine mutlaka yürüyüş yapman gerek canım. O zaman işe yarıyor gercekten.
niçin ne oldu ki?Ay kızlar sıfır moralle gelmiştim iyi geldiniz bugün bana,kafam dağıldı,çok yaşayın emi
dur bakıyorum bekle..
Boşver canım,konu başlığına hiç uymayacak birşeye canım sıkıldı, keyiflendim zaten biraz,şimdi sıkmayayım kimseyi.niçin ne oldu ki?
tamam canım ama anlatmak istersen dinleriz.Boşver canım,konu başlığına hiç uymayacak birşeye canım sıkıldı, keyiflendim zaten biraz,şimdi sıkmayayım kimseyi.
ekle bakıyoruz hadii hemen kaldırmayın ama göremiyoruz..izlediğim kızlar şimdi 2 foto eklicem bakarmısınız
bende +26yım bebişim anlat aramızda kalacakCok seyli ama +20
5 senedir böyleyiz canım insan alışıyor artık ama oğlum için zor oluyor tabi ona anlatmak bir mesele.Hımm öyle m,? Zor ya Alla yardım etsin 1 ay ayrı nasıl kalıyosunz? Gerçi Allah yokluğunu göstermesi ne diyelim..
Ya asında çok afedersin idrarla beraber yağ atılıyordu , ciddn rahat gibiydi. Du ben iyi bi yer bulursam b kaç seans alayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?