- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
ayaklarını soktuysan yeterli canımben hiç denize gitmedim bir kere köydeyken az bir girmiştim göl gibi birşeye kabul olur mu
Sare Lavinya canımız çekti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayaklarını soktuysan yeterli canımben hiç denize gitmedim bir kere köydeyken az bir girmiştim göl gibi birşeye kabul olur mu
ben hiç denize gitmedim bir kere köydeyken az bir girmiştim göl gibi birşeye kabul olur mu
Ya hic birinizi goremedm yakalayamiyorm kendim de koysammi dedim neyse amaan vazgectmzeki müren de görüyor yalnız fotoları ona göre
Aaa nerde yasıyorsun
Ya hic birinizi goremedm yakalayamiyorm kendim de koysammi dedim neyse amaan vazgectm
aslında yerim okadar müsait ki
kerpe kefken cebeci karasu hep buralarda
kocaeli-sakarya buralarDediklerinin hiçbirini bilmiyorum desem Cahilliğime ver coğrafyam cok kötüdür
Kiz karasuuuu cok tehlikeli hergun boguluyolar seni de cipcipcip yuzcen diye kaybetmeyelm aman gaza gelme bosveraslında yerim okadar müsait ki
kerpe kefken cebeci karasu hep buralarda
Kiz karasuuuu cok tehlikeli hergun boguluyolar seni de cipcipcip yuzcen diye kaybetmeyelm aman gaza gelme bosver
Bundan benanekoy koy bakalım. bizi kaçırdın
Hahahaha ben bigun karasu da acilayim dedim anaaaaam ne dalgaaa resmen cekiyoo dedim bu ne yaaaa sonra bi baktm biri boguldu mosmor bidaha da girmedimanca patilerimi koyarım
Ben yakalayamadim.ay be korkuttunuz beni sildim fotoları
tüh ya , belki sonra korktum şimdikBen yakalayamadim.
ay be korkuttunuz beni sildim fotoları
Hahaha deri sandalyemi bu sıcaktamı Yapışır kalırsın vallabir lokma ye git yüz geri ohh valla bende buharlaşıp uçacağım şimdi.sandalyede deri her kalktığımda altıma yapmış gibi oluyorum
Tam ben de gecen sene yazdan foto eklicektim
58-60 kilo halim diye bacagmın kalınlıgına bakn dicektim
@Bilgece korkuttu
ama şöyle herkese gitmiyor mail, albümü beğenen izlediklerine gidiyorIyi yaptin sare bosver. Ne olur ne olmaz.