• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

benim kocam yok işte mesele o enerji sarfetmiyorum ki acıkayım:63::KK12:
evlenmeden önce 55 idim evlendim kaygana oğluma bakmaya geldi bizde kaldı 47 kiloya düştüm.kaygana gitti 55 kiloya çıktım şu an 58 kiloyum.kocayla hiç alakası yok benim kilolarında haa:KK70::KK70:
Cağır kaynanayi canım,garanti çözüm.
Ben eşimide yola getirdim,gece atıştırmiyor,yürüyüp yüzüyor:KK70: kendime uydurdum zira ben ona uymaya devam etsem merdivenlerden yuvarlana yuvarlana inecek hale gelirdim:KK70:

Ben eşimide yola getirdim,gece atıştırmiyor,yürüyüp yüzüyor:KK70: kendime uydurdum zira ben ona uymaya devam etsem merdivenlerden yuvarlana yuvarlana inecek hale gelirdim:KK70:

Siz nasıl bir yerde oturuyonuz ay her gun yuzuyonuzzz

Ben doğum sonrası 10seans lenf drenaja gittim, baya bir ödem attım,ondan sonra kilo vermeye başladım. Birde tam 1yıl regl olmadım,birazda öyle kilo veremedim anca toparlanıyorum.

Aa ben de bekarken gitmiştim kavitasyon lenf drenaj falan. Acaba tekrar mı gitsem ki? Vücudum çok fazla ödem topluyor. Hep şişkinlik var maalesef..
benim kocam yok işte mesele o enerji sarfetmiyorum ki acıkayım:63::KK12:
evlenmeden önce 55 idim evlendim kaygana oğluma bakmaya geldi bizde kaldı 47 kiloya düştüm.kaygana gitti 55 kiloya çıktım şu an 58 kiloyum.kocayla hiç alakası yok benim kilolarında haa:KK70::KK70:
Eşin nerde ki*?

aman yok gerek yok kocam etli seviyor beni hem ben hamileyim serbest bana:KK76:

ama çok orantısız alıyorum, aslında baksan fazlam yok gibi ama dar kot giydiğimde pop ve göbek fena çıkıyor. çok sinirleniyorum
Ben 50 kiloyken işyerime bi bankacı gelmişti,robadan elbise vardı üzerimde kadın hayırlı olsun,bebiş demişti bana:KK70::KK70:su icsem karnım çıkar benim zaten,o günde reglim karnım şiş,ne bozulmuştum ama:KK70: Popo bendede var maalesef canım

Ben 50 kiloyken işyerime bi bankacı gelmişti,robadan elbise vardı üzerimde kadın hayırlı olsun,bebiş demişti bana:KK70::KK70:su icsem karnım çıkar benim zaten,o günde reglim karnım şiş,ne bozulmuştum ama:KK70: Popo bendede var maalesef canım
of sorma ya bu yıl bikini giyemedim :/ okadar kötüyüm yaniii ama vermek içinde çabam yok :D

Aman canım yahu,ben atlamısim bebişi. Cağırma canım tabi sen güzel güzel ye,bebişe yarasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
amin canım inşallah çaya püskevit batırıyorum şu an bir yandan sizi okuyacağım diye püskevit içine düştü çok dertliyim:cry:

aynen sabah karnım dümdüz olur akşama dogru şişiyor etrafımdakiler önce inanmıyorlardı bu kadar şişmen imkansız diye artık bi kaçkere şahit olunca günahına girmişiz diyorlar dr lara falan gittim ilk çocuktan 2 3 çeşit romatizma rahatsızlıgın dan iltihap ve ilaçlardan olmuş agrılarım fazxla olmasına ragmen ilaçlar kestim ki zararı daha fazlaydı bence son 2 3 yıldır 75 80 kilo arasında gidiyorum dogumdan sonra çok kısa bisüreliğine 65 e kadar düştüm 2 3 ay sonra yine kilo aldım yada vucudum şiş bilemiyorum

Back