• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

evet 4 ayrı hap kullandım 2 si cortizondu en düşük hapım 1000 likti en yüksek 5000 2 yıl kullandım evlendikten sonra başladım ilaç kullanmaya 2 yılda 90 kiloyu gördüm devlet hastanesinde tedavi görüyordum 2 yılın sonunda dr ilaçları bırak sende romatizma yok dedi eşim dr la kavga etti ama çaresiz sonra 3 ayrı dr a gittik özel e romatizma çıktım kalp damarrlarına tıkanık yapmış astım alerjik falan olmuşum şu anda kas romatizmam ve eklem romatizmam var ama şükür ki kimseye muhtaç degilim düşe kalka da olsa evimi oglumu çeviriyorum bebegimi kaybettikten sonra 3 ay tıp fakültesine gittim sürekli tahlil testler en sonunda teşhiş kondu dr lar çocuk yapma bakamazsın dediler tedavini ol bıu hastalık geçmez dediler ben tedaviyi kabul etmedim hamile kaldım oglum şuan 2 yadında yine çok şükür ilk zamanlar sabahlara kadar agrıdan aglardım artık aglamıyorum
Geçmiş olsun canım. Bi yakınımda var iltihaplı romatizma,çok ağrısı oluyor ama ilaçlarda şişiriyor senin dediğin gibi,oda alıştı ilaç kullanmadan hayatina devam etmeye çalısiyor ama tüm vücudumu geziyor ağrı diyordu. Zor hastalık.

Geçmiş olsun canım. Bi yakınımda var iltihaplı romatizma,çok ağrısı oluyor ama ilaçlarda şişiriyor senin dediğin gibi,oda alıştı ilaç kullanmadan hayatina devam etmeye çalısiyor ama tüm vücudumu geziyor ağrı diyordu. Zor hastalık.
aynen agrıyı çekerken çok aglardım bazen ya şifa ver ya canımı al diye şimdi oglum var sırf o görmesin diye hiçbişeye aglamıyorum artık çeken bilir Allah herkese şifa versin

Back