- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar biraz sıkıntılıyım diyet yapıyorum sayılır işte evde ne varsa az az yiyorum suyu bol içmeye çalışıyorum akşam 7 den sonra bişey yiyip içmiyorum Allahtan kilo almıyorum en son 3 4 ay önce tartıldım 78 kiloydum ama şuara görenler kilo vermişsin diyor eşimde söylüyor 2 3 gündür inceliyorsun diyeGel benle dukan diyeti yap boyumuzda aynıymış
39 mu iyi 55 kilo fazla degil bence kemik yapın da inceysekızlar nişanlıyken 39 kilo olan ben 2 yıl içinde 55 oldum
Gider canım gider yeterki iste. Bende diyetteyim. Akşamları yürüyorum 4km,sabahta yüzüyorum. Birazda dikkat etmeye çalışıyorum, kola içmiyorum ki çok zordu benim ićin zero'suz gün geçirmek, bakalım kısa kadar vermem lazım benimde 10 kilo kadar.kilo konuşuyoruz nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorum
Alınıyor valla ne yalan söyleyeyim. Akşam saati nutella ,cips,atıştıran bir kocam var yoldan çıkarıyordu benide karşımda yiyerek Ben ki su içsem yarar alıyordum kilo maalesef. Evlenmeden once yanlız yaşadım 2 sene akşam yemeği yemezdim gece atışırması bir yanaevlenince kilo alınıyormuş çok acıkılıyormuşta sen ne düşünüyorsun bu konuda cicim
kalça oluyo direk bende bide göbek39 mu iyi 55 kilo fazla degil bence kemik yapın da inceyse
kızlar nişanlıyken 39 kilo olan ben 2 yıl içinde 55 oldum
1,60 ya varım ya yokumBoyun kaç 39 ne ya?
aynen benim kocam da uyku problemi var uyuyamıyor o yemek istiyor mecbur yapıyorum evlendigimiz eşim 53 kiloydu 1.85 di boyu şimdi 90 kiloDalga gecmeyin leeen. Siz geceleri acikmiyor musunuz aaaa. Benim kocam gece gec geliyor bu sebeple ev yemegi istiyor ve ben ona hazirlarken kendim de yedigim icin aldim. Digerleri espriydi yani. Hemen de dalga gecin peeeh
39 kilomu? 50 kilo olunca görünmez oluyorum ben,neredeyse çocuk mağazasindan alışveriş yapacak duruma geliyorum sen ne ettin canım.kalça oluyo direk bende bide göbek
Hem kalça yok hem bel yok
E senin neren vardı da 53 kiloydun canım?
Ben 51 kiloyken belim 66, kalçam 96 ydı
Sen de bel 58 miş kalça zaten yokmuş. Nerendeydi bu 53 kilo?
kızlar nişanlıyken 39 kilo olan ben 2 yıl içinde 55 oldum
valla diyetisyene gittim kilo almak için alamadım, aksine eşimde 90 kg ozaman gören kardeşinmi diyordu. xs giyinordum hep, 15 yaşında yeğenimin kıyafetlerinide giydiğim oluyodu39 kilomu? 50 kilo olunca görünmez oluyorum ben,neredeyse çocuk mağazasindan alışveriş yapacak duruma geliyorum sen ne ettin canım.
umarım verirsin ben son 3 4 aydır çikolota vs agzıma almıyorum çok çok canım çekmedikçe kolayı da aynı ama gören herkes 2 gün önce zayıftın şimdi kilo almışsın diyor inanın acayip şişiyor vucüdum Allahtan kilo almıyorum ama vermek istiyorum yürüyüş sanşı yok mahallemiz serseri doluGider canım gider yeterki iste. Bende diyetteyim. Akşamları yürüyorum 4km,sabahta yüzüyorum. Birazda dikkat etmeye çalışıyorum, kola içmiyorum ki çok zordu benim ićin zero'suz gün geçirmek, bakalım kısa kadar vermem lazım benimde 10 kilo kadar.
Alınıyor valla ne yalan söyleyeyim. Akşam saati nutella ,cips,atıştıran bir kocam var yoldan çıkarıyordu benide karşımda yiyerek Ben ki su içsem yarar alıyordum kilo maalesef. Evlenmeden once yanlız yaşadım 2 sene akşam yemeği yemezdim gece atışırması bir yana
Birde tabi (duymak istediğin kısma geliyorum)efor sarfediyorsun sonra gelsin kilolar
9 yaşında yigenim var 33kilo,şok oldum ondan canım yavalla diyetisyene gittim kilo almak için alamadım, aksine eşimde 90 kg ozaman gören kardeşinmi diyordu. xs giyinordum hep, 15 yaşında yeğenimin kıyafetlerinide giydiğim oluyodu
evet aslında hep 43 kgydim ben, nişan zamanı ramazan, koşturma stres derken 39 u gördüm. azcık alayım ded,m bu sefer 55 oldum 5 kg fazlam var an itibariyle9 yaşında yigenim var 33kilo,şok oldum ondan canım ya
yaa evlenecegimiz sene tartılmıştım öyle bi komşuda 53 çıkmıştı köydeydik evden pek çıkmıyor evlenecegim zamanda kilo vermiştim az tahmini 53 dedim ama gelinliğim 38 bedendi beli oturmamıştı terziye gitmiştik iyi hatırlıyorum geçen giymediğim kıyafetleri artık olmayanları görümceme verdim 160 boyunda 47 kilo ve tam üstüne oldu verdiklerim
Anaa 39 ne kiz
Ben doğum sonrası 10seans lenf drenaja gittim, baya bir ödem attım,ondan sonra kilo vermeye başladım. Birde tam 1yıl regl olmadım,birazda öyle kilo veremedim anca toparlanıyorum.umarım verirsin ben son 3 4 aydır çikolota vs agzıma almıyorum çok çok canım çekmedikçe kolayı da aynı ama gören herkes 2 gün önce zayıftın şimdi kilo almışsın diyor inanın acayip şişiyor vucüdum Allahtan kilo almıyorum ama vermek istiyorum yürüyüş sanşı yok mahallemiz serseri dolu
benim kocam yok işte mesele o enerji sarfetmiyorum ki acıkayımDalga gecmeyin leeen. Siz geceleri acikmiyor musunuz aaaa. Benim kocam gece gec geliyor bu sebeple ev yemegi istiyor ve ben ona hazirlarken kendim de yedigim icin aldim. Digerleri espriydi yani. Hemen de dalga gecin peeeh
evlenmeden önce 55 idim evlendim kaygana oğluma bakmaya geldi bizde kaldı 47 kiloya düştüm.kaygana gitti 55 kiloya çıktım şu an 58 kiloyum.kocayla hiç alakası yok benim kilolarında haaGider canım gider yeterki iste. Bende diyetteyim. Akşamları yürüyorum 4km,sabahta yüzüyorum. Birazda dikkat etmeye çalışıyorum, kola içmiyorum ki çok zordu benim ićin zero'suz gün geçirmek, bakalım kısa kadar vermem lazım benimde 10 kilo kadar.
Alınıyor valla ne yalan söyleyeyim. Akşam saati nutella ,cips,atıştıran bir kocam var yoldan çıkarıyordu benide karşımda yiyerek Ben ki su içsem yarar alıyordum kilo maalesef. Evlenmeden once yanlız yaşadım 2 sene akşam yemeği yemezdim gece atışırması bir yana
Birde tabi (duymak istediğin kısma geliyorum)efor sarfediyorsun sonra gelsin kilolar
Yok kız 55ne ki,gayet iyi. Zorlama bence. Biraz yüzüne kan gelmiştir 55 oluncaevet aslında hep 43 kgydim ben, nişan zamanı ramazan, koşturma stres derken 39 u gördüm. azcık alayım ded,m bu sefer 55 oldum 5 kg fazlam var an itibariyle
yaa evlenecegimiz sene tartılmıştım öyle bi komşuda 53 çıkmıştı köydeydik evden pek çıkmıyor evlenecegim zamanda kilo vermiştim az tahmini 53 dedim ama gelinliğim 38 bedendi beli oturmamıştı terziye gitmiştik iyi hatırlıyorum