• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

eşim görevde canım zaten 10 gün varsa 1 ay olmuyor.bir ara 3 ay yurtdışına gitmişti çocuk hangi ara oldu emin değilim:KK70:
Hımm öyle m,? Zor ya Alla yardım etsin 1 ay ayrı nasıl kalıyosunz? Gerçi Allah yokluğunu göstermesi ne diyelim..

Lenf drenaj iyi geldi canım bana o dönem, çıkmadan yağ sürüp sarıyorlardı beni strece,yürüyüş yapiyordum 1 saat
Ya asında çok afedersin idrarla beraber yağ atılıyordu , ciddn rahat gibiydi. Du ben iyi bi yer bulursam b kaç seans alayım bari.

Hımm öyle m,? Zor ya Alla yardım etsin 1 ay ayrı nasıl kalıyosunz? Gerçi Allah yokluğunu göstermesi ne diyelim..

Ya asında çok afedersin idrarla beraber yağ atılıyordu , ciddn rahat gibiydi. Du ben iyi bi yer bulursam b kaç seans alayım bari.
Evet ama üzerine mutlaka yürüyüş yapman gerek canım. O zaman işe yarıyor gercekten.

aynen sabah karnım dümdüz olur akşama dogru şişiyor etrafımdakiler önce inanmıyorlardı bu kadar şişmen imkansız diye artık bi kaçkere şahit olunca günahına girmişiz diyorlar dr lara falan gittim ilk çocuktan 2 3 çeşit romatizma rahatsızlıgın dan iltihap ve ilaçlardan olmuş agrılarım fazxla olmasına ragmen ilaçlar kestim ki zararı daha fazlaydı bence son 2 3 yıldır 75 80 kilo arasında gidiyorum dogumdan sonra çok kısa bisüreliğine 65 e kadar düştüm 2 3 ay sonra yine kilo aldım yada vucudum şiş bilemiyorum
O zaman kortizon kullandın sen canım. O şişiriyor. Romatizmayada genelde kortizon veriyorlar.

Evet ama üzerine mutlaka yürüyüş yapman gerek canım. O zaman işe yarıyor gercekten.
evet o zamanlar zayıftım ama vücudumu toplamak için gidiyordum bi de şey vardı off unuttum iyi mi, işte bir makina var üstüne çıkıyorsun titriyor ve sen spor yapıyorsun. Unuttum gitti :-) 10 seans da onu almıştım bi de yosun terapi. Tüm vücuduma yosun sürüp elektrikli sauna kıyafeti giydirip terletiyorlardı. 45 dakika da onun içinde kalıyordum :)) BAya iyi hissediyordum kendimi. Bak aklıma koyduğun iyi oldu. Tekrar gideyim iyi gelir...

Boşver canım,konu başlığına hiç uymayacak birşeye canım sıkıldı, keyiflendim zaten biraz,şimdi sıkmayayım kimseyi.
tamam canım ama anlatmak istersen dinleriz.
Y yesil_zeytin_ baktım ama foto moto yok albümde ya. Beni mi izlemiyosun yoksa sen :))

Cok seyli ama +20 :p :KK70:
bende +26yım bebişim anlat aramızda kalacak:KK70:

5 senedir böyleyiz canım insan alışıyor artık ama oğlum için zor oluyor tabi ona anlatmak bir mesele.

evet 4 ayrı hap kullandım 2 si cortizondu en düşük hapım 1000 likti en yüksek 5000 2 yıl kullandım evlendikten sonra başladım ilaç kullanmaya 2 yılda 90 kiloyu gördüm devlet hastanesinde tedavi görüyordum 2 yılın sonunda dr ilaçları bırak sende romatizma yok dedi eşim dr la kavga etti ama çaresiz sonra 3 ayrı dr a gittik özel e romatizma çıktım kalp damarrlarına tıkanık yapmış astım alerjik falan olmuşum şu anda kas romatizmam ve eklem romatizmam var ama şükür ki kimseye muhtaç degilim düşe kalka da olsa evimi oglumu çeviriyorum bebegimi kaybettikten sonra 3 ay tıp fakültesine gittim sürekli tahlil testler en sonunda teşhiş kondu dr lar çocuk yapma bakamazsın dediler tedavini ol bıu hastalık geçmez dediler ben tedaviyi kabul etmedim hamile kaldım oglum şuan 2 yadında yine çok şükür ilk zamanlar sabahlara kadar agrıdan aglardım artık aglamıyorum

Back