• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Elbette canım Allah gönlüne göre versin:KK51:ama gerçekden çok zor yardımsız:KK43:
Benim oğlumdan Allah razı olsun kardeşi doğduğunda oda bebek sayılırdı 2 yaşındaydı :KK46:inan hiç sorun çıkarmadı :KK51:ne vurdu ne kıskandı hiç bişey şimdi Acısını çıkarıyorlar :KK11:çok kavga ediyorlar:KK34:ben arada kalıyorum:KK73:

Ya kardesler kavga eder boyle birbirlsrine daha bagli olurlar bence :-) ben kucukken ablalarimla az mi kavga ettim. Ama hepsi bitanedir benim gözümde. Ha yeter ki birbirlerine kusmesinler. Bence bunu onlara asila. Ne kavga ederlerse etsinler 1 dakika gecmeden eski hallerine dönüp gulebilsinler. Biz oyleydik mesela :-)

Yok ya oyle deme. Benim yegenim var kurban olsun halasi ona bitanedir cok usludur masallah. Bence egitimle alakali. Nasil egitirsen öyle gider emin ol..
İşte tek senin elinde olmuyor şimdilerde eşim kv deyle küsüz yaannesi tembihlemiş çocugu aglatmayın ne derse yapın diye ne derse yapıyor kv de benle küs ama yine gelip cocugumu etkiliyor geçen salona götürdü çocugu işte ortalıgı dagıttırıyor oyna oglum diye annen toplasın diyor tesadüf dutydum bişey demedim 2 yasındaki çocuga annen ne yaptı bugün baban ne dedi diye soruyor

İşte tek senin elinde olmuyor şimdilerde eşim kv deyle küsüz yaannesi tembihlemiş çocugu anlatmayın ne derse yapın diye ne derse yapıyor kv de benle küs ama yine gelip cocugumu etkiliyor geçen salona götürdü çocugu işte ortalıgı dagıttırıyor oyna oglum diye annen toplasın diyor tesadüf dutydum bişey demedim 2 yasındaki çocuga annen ne yaptı bugün baban ne dedi diye soruyor

O kötü iste. Mesela benim.kaynanam eltimin kizina yapiyor aynisini ama annen toplasin falan degil. Oyna vur falan diyor. Komik.oldugunu saniyor. Ben uyariyorum onu. Sen de uyar.

Aa sen de mi orda okudun? Ben de orda okudum. IU mezunuyum ben. Cok ozledim cok ayri bi tadı vardi.. iyiki boyle bir uni.de okumusum yani. Sen ne okumustun?

Ahhaha, sen benim alt katımdaymışsın sanırım, ben edebiyat fakültesinde en üst kattaydım.Ben de özledim ama o merdivenleri çıkarken iflahım sökülüyordu yani.

O kötü iste. Mesela benim.kaynanam eltimin kizina yapiyor aynisini ama annen toplasin falan degil. Oyna vur falan diyor. Komik.oldugunu saniyor. Ben uyariyorum onu. Sen de uyar.
defalarca söyledim inadına yapıyor anne pis annene vur falan diyor inanır mısın oglum sürekli kovuyor beni dışarı çıkıncaya kadar aglıyor mecbur çıkıyorum dış kapının önünde bekliyorum yoruldum biliyor musun sen 4 yıl bekle evblatuını düşman etsinler

Ahhaha, sen benim alt katımdaymışsın sanırım, ben edebiyat fakültesinde en üst kattaydım.Ben de özledim ama o merdivenleri çıkarken iflahım sökülüyordu yani.

Aaa evet dogru. O zaman sen de mi dil okudun? Bati dilleri mezunu musun? Ya da sanat tarihi falan. ??
Ayy o merdivenleri birak ben her gun gelis gidis metro merdivenlerini kullanirdim bana misin demezdim. Zayiftim 48 kiloydum. Oh ne guzeldi. Ama simdi alistim rahatliga 2 merdiven cikinca tikaniyorum maalesef.

mesajlarina baktim bisey yok:KK43:(
Ya cinsellik bolumunde bir konuya fake falan demisler azcik geyik yapmislar ondan gittiler maalesef.
defalarca söyledim inadına yapıyor anne pis annene vur falan diyor inanır mısın oglum sürekli kovuyor beni dışarı çıkıncaya kadar aglıyor mecbur çıkıyorum dış kapının önünde bekliyorum yoruldum biliyor musun sen 4 yıl bekle evblatuını düşman etsinler
Merak etme evladin sana düşman olmaz emin ol. Sen ona hep dogruyu ogret. Onun su an her seyi öğrenme yasi..

Aaa evet dogru. O zaman sen de mi dil okudun? Bati dilleri mezunu musun? Ya da sanat tarihi falan. ??
Ayy o merdivenleri birak ben her gun gelis gidis metro merdivenlerini kullanirdim bana misin demezdim. Zayiftim 48 kiloydum. Oh ne guzeldi. Ama simdi alistim rahatliga 2 merdiven cikinca tikaniyorum maalesef.

Ahaha, yok ya kilodan değil, ben o sabahları uykumdan zaten zar zor uyanmışım, o mahmurlukla o merdivenleri çıkınca önce bi tahta masalara oturup bi off veriyodum sonra derse giriyordum asdasdasd tercümanlık okudum.

Ya cinsellik bolumunde bir konuya fake falan demisler azcik geyik yapmislar ondan gittiler maalesef.

Merak etme evladin sana düşman olmaz emin ol. Sen ona hep dogruyu ogret. Onun su an her seyi öğrenme yasi..
elimden geleni yapıyorum ama bianda yok ediyorlar

Back