• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Karsilasiriz belki :KK70:
Hahah valla bugun kesinlikle gitmem lazim ama aksam uzeri giderim sanirim. Bu sicakta cekilecek cile degil. Ya da gidemem :-)
Ahaha, yok ya kilodan değil, ben o sabahları uykumdan zaten zar zor uyanmışım, o mahmurlukla o merdivenleri çıkınca önce bi tahta masalara oturup bi off veriyodum sonra derse giriyordum asdasdasd tercümanlık okudum.
Hee ben 2 saatlik yoldan geldigim icin uyku muyku kalmiyordu bende :KK70:

bilgece şimdi kaç kilosun

Ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim :KK17: bildigin su an 68im :KK43:

@bayanumutlu çok üzüldüm cnm yaçocuğunu kreşe gönder diycem daha iki yaşında sanurım kv ne Allah akıl fikir versin
@Bilgece cnm dediğimi yanlış anlama klomen türü hormon içeren ilaçların kilo yaptığını duymuştum ondan olabilir mi

bana akıcı kitap önerin lütfen :KK14::KK14: kitap kurduyken o kadar uzak kaldım ki okumaktan gebelikte.
resmen adapte sorunu yaşıyorum:KK17:

Hahah valla bugun kesinlikle gitmem lazim ama aksam uzeri giderim sanirim. Bu sicakta cekilecek cile degil. Ya da gidemem :-)

Hee ben 2 saatlik yoldan geldigim icin uyku muyku kalmiyordu bende :KK70:

Ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim :KK17: bildigin su an 68im :KK43:
Bende aksam cikicam yaa cok sicak. Abiye bakcam bulamazsam bakirkoy vs :D

@bayanumutlu çok üzüldüm cnm yaçocuğunu kreşe gönder diycem daha iki yaşında sanurım kv ne Allah akıl fikir versin
@Bilgece cnm dediğimi yanlış anlama klomen türü hormon içeren ilaçların kilo yaptığını duymuştum ondan olabilir mi
Amin evet 2 yaşında gecen eşim oglumu dışarı çıkardı hava alsin diye kp ve kaynım tartısmış eşimide çagırmış annesi aralarını düzelt diye neyse oglum hiçbirinin kucagına gitmemiş yarım saat dil dökmüşler sonrada ben büyüyünce böyle olacagını biliyordum falan demiş baya bildigin çocuga küsmüş oglum anneme gidecem diye aglamış yaa

bizim de 4 eylülde var ne giyecem hiç bilmiyorum bi balon gibi şişiyorum sonra puf sönüyorum

Amin evet 2 yaşında gecen eşim oglumu dışarı çıkardı hava alsin diye kp ve kaynım tartısmış eşimide çagırmış annesi aralarını düzelt diye neyse oglum hiçbirinin kucagına gitmemiş yarım saat dil dökmüşler sonrada ben büyüyünce böyle olacagını biliyordum falan demiş baya bildigin çocuga küsmüş oglum anneme gidecem diye aglamış yaa
Mümkğn mertebe kv ile yalnız bırakmamaya çalış boşver evini mok götürsün al oyun hamuru bak iki saat oyalanır onunla yada ahşap tahta oyuncaklar hadi oğlum park yapalım ev yapalım vs boyama kalemleri boyama kitapları alın birlikte vakit geçirin tam kişiliğinib oluştuğu zaman böyle ortamlardan uzak tutmaya çalışsan okur mu cnm sen anlattıkça bursa ben üzüldüm

Mümkğn mertebe kv ile yalnız bırakmamaya çalış boşver evini mok götürsün al oyun hamuru bak iki saat oyalanır onunla yada ahşap tahta oyuncaklar hadi oğlum park yapalım ev yapalım vs boyama kalemleri boyama kitapları alın birlikte vakit geçirin tam kişiliğinib oluştuğu zaman böyle ortamlardan uzak tutmaya çalışsan okur mu cnm sen anlattıkça bursa ben üzüldüm
Elimden geleni yapıyorum 2 aydır küsüz ona ragmen hala bizde kendi gelemezse çocukları gönderiyor tek istegim evlatımla mutlu olmak eşim bile geçen annem iyi degil delirdi iyice dedi

Back