Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DonukPudra aynı performansı senden de bekliyoruz Hadi göreyim seni
Sıra bize gelmesinHe ya galiba öyle dün bende banlancam diye korkmuştum ama yırttık
Aman aman çok sıkılıyom ben o zamanSıra bize gelmesin
Aynenn öyle canımmAman aman çok sıkılıyom ben o zaman
TwoPrincess ne zaman gidiyoruz Eminonune? Benim de bugun Fatihe gitmem lazim yaa. Ablam evlenecek daha kiyafwt bakmadim ahhh bu totoyla hicbir kiyafet bana olmuyor ki
Ya ne işin var siyasette gelEvet kızlar fake değildi gerçekçi ve bu soruyu sormuştu hatun hahahaha :)
Sizleri DonukPudra nin göbek deliği gercekten delik mi sorusu ile başbaşa bırakıp siyasete uçuyorum, esen kalın
Evelynn ben de ikiz istiyorum ama hayirlisi bakalim insallah
ikiz çok zordur ben bi taneyle basedemiyorumEvelynn ben de ikiz istiyorum ama hayirlisi bakalim insallah
Öyle de mi bi konu var hadi esess gel bacım uçalımIkiz doğurmak isteyen cengaverler sizleri de bdv de ki ikiz annesi bir hatunun açtığı konuya davet ediyorum
benim hem anne hem baba tarafında varBenim sulalemde de hiç ikiz yok. Senin var mı? Özellikle anne tarafında olması gerekiyormuş galiba. Klomen kullanacam harici bu gidişle