- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
payetli gorursen isilisilbana haber ver burdanHe evet![]()
bizim de kina var düğün var teeey
)))
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Iki nisan bir kina bir dugun
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
payetli gorursen isilisilbana haber ver burdanHe evet![]()
bizim de kina var düğün var teeey
)))
payetli gorursen isilisilbana haber ver burdanuc elbise lazim
Iki nisan bir kina bir dugunuc tane alsam yeter battim
Yok degilimmm bende cengiz akturk e falan bakarim diye dusundum.tesetturlu musun? Esere bak bence fatihte. Orda payetli gormustum sanki..
Yok degilimmm bende cengiz akturk e falan bakarim diye dusundum.
Evet ama ilaç ismi yazmak yasak mune geçen başka bir topikte yazmadigimiz halde uyarı çektiYagin ismini hatirliyor musun?
Nolmuş ya.kimler banlanmış bana biri söylesin bakamadım gecmis sayfalara
guzel burc dmı themısım bızım yengec burcuyengeç burcu olmak zor ya değil mi
Benimki de buyuk zaten hahaahah ama bulunur yaa napalmmVardir cengiz akturkte evet. Ben ordan bi kiyafet begendim keske totom azcik kucuk olsaydi alacaktim. Cok guzeldi yaa.
enım annem balıkk , duygusal olurkocanı övüp duruyordun bacım şimdi gıcık mı oldu
asıl benim koca gıcık balık burcu hiç çekilmiyor diktatör gibi adam
Benimki de buyuk zaten hahaahah ama bulunur yaa napalmmkadin dedigin etli olur
![]()
Istanbulda mi buldun? Ya terzi bulsam kendi tasarimlarimi diktiririm valla. Ama duzgun bulamiyorum. Istanbuldaysa ogrenmek isterim@Bilgece ben bir terzi buldum artık ona diktiriyorum kıyafetlerimiucuza geliyor tesettür pahalı malum
İstanbulda değilim. ama bir arkadaşımda ümraniye de yaptırıyordu. hep ona özeniyordumsonunda bende buldum
![]()
EvlimiydinHahah tabi tabi ne demezsin![]()