• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Sizin ceyiz serme olayindan sonra gidelim bacim:KK53:

Kiz ben sana ceyiz sermeyi soylemia miydim yav??

Benim sulalemde de hiç ikiz yok. Senin var mı? Özellikle anne tarafında olması gerekiyormuş galiba. Klomen kullanacam harici bu gidişle :KK70:
Ya anne tarafimda bi tane tek var ama o da kirtarmaz maalesef :-) :-) ben klomen kullandim gebe bile olmadim ki :-)

ikiz çok zordur ben bi taneyle basedemiyorum
Elbet zordur Allah hayirlisini versin insallah..

Benimkiler ikiz değil ama öyle gibiler ben yakında tımarhaneye yatmayı düşünüyorum:KK53: @Bilgece canım gelmişsin:KK19:

Evet geldim naz :-) nasilsin? Ya evet gercektrn cocuk bakimi cok zor. Ama ne bileyim 2 yil beklemisim bari ikiz olsun diyorum iste :KK70:

Kiz ben sana ceyiz sermeyi soylemia miydim yav??

Ya anne tarafimda bi tane tek var ama o da kirtarmaz maalesef :-) :-) ben klomen kullandim gebe bile olmadim ki :-)

Elbet zordur Allah hayirlisini versin insallah..
amin ama eş yardım ederse pekde zor olmuyor dayım çok yardım etti yengeme Allah razı olsun yengem hep söyler başka türlü delirirdim diye ilk çocukları erkekti hiperaktifti bide

Heee ben de diyorum bu nerden biliyir :KK70::KK70: sen ne alacaktin eminonunden ki?

Sarkhana gidicem dogum odasi suslerinden dogum sonrasi hediyelik seyler felan alcam. Ordan havuzlu hana gecicem bebek icin hastane cikisi falan bakicam. Ordan da benim herifin dukkana gider oturur kahvemi yudumlarim:KK70:

amin ama eş yardım ederse pekde zor olmuyor dayım çok yardım etti yengeme Allah razı olsun yengem hep söyler başka türlü delirirdim diye ilk çocukları erkekti hiperaktifti bide

Ay en korktugum coxuk tarzi. Dua ederken hep diyorum ki Allahim senden hayirli saglikli akilli uslu imanli bir evlat istiyorum diye. Yaramaz cocuklara maalesef tahammulum hic yok :KK70:

Anladım canım biz daha hiç denemedik doktora falan gitmedim o yuzden bilmiyorum ama hep duyuyordum klomen kullananlar ikiz üçüz olmuş diye

Evet evet o ihtimal var ama nerde bizde o sans :KK70::KK70:

Ay en korktugum coxuk tarzi. Dua ederken hep diyorum ki Allahim senden hayirli saglikli akilli uslu imanli bir evlat istiyorum diye. Yaramaz cocuklara maalesef tahammulum hic yok :KK70:

Evet evet o ihtimal var ama nerde bizde o sans :KK70::KK70:
erkek çocukları maalesef uslu olmuyor

Sarkhana gidicem dogum odasi suslerinden dogum sonrasi hediyelik seyler felan alcam. Ordan havuzlu hana gecicem bebek icin hastane cikisi falan bakicam. Ordan da benim herifin dukkana gider oturur kahvemi yudumlarim:KK70:

Himm evet demistin. Ahh ahh okul gunlerimi bu kadar cabuk ozleyecegik aklima gelmezdi yaa. Tekrar mi ygs falan calissam da okusam istanbul universitesinde.. Her gun oralardan geçerdim falan. Guzel olurdu aslinda ne bileyim.. :-)

Evet geldim naz :-) nasilsin? Ya evet gercektrn cocuk bakimi cok zor. Ama ne bileyim 2 yil beklemisim bari ikiz olsun diyorum iste :KK70:
Elbette canım Allah gönlüne göre versin:KK51:ama gerçekden çok zor yardımsız:KK43:
Benim oğlumdan Allah razı olsun kardeşi doğduğunda oda bebek sayılırdı 2 yaşındaydı :KK46:inan hiç sorun çıkarmadı :KK51:ne vurdu ne kıskandı hiç bişey şimdi Acısını çıkarıyorlar :KK11:çok kavga ediyorlar:KK34:ben arada kalıyorum:KK73:

Back