- 15 Aralık 2013
- 15.607
- 35.807
- 798
benim hem anne hem baba tarafında var
Ben hayatımda kuzenimin arkadası dısında hiç ikiz bile görmedim
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hem anne hem baba tarafında var
Benimkiler ikiz değil ama öyle gibiler ben yakında tımarhaneye yatmayı düşünüyorumikiz çok zordur ben bi taneyle basedemiyorum
Ben hayatımda kuzenimin arkadası dısında hiç ikiz bile görmedim![]()
Sizin ceyiz serme olayindan sonra gidelim bacim![]()
Ya anne tarafimda bi tane tek var ama o da kirtarmaz maalesefBenim sulalemde de hiç ikiz yok. Senin var mı? Özellikle anne tarafında olması gerekiyormuş galiba. Klomen kullanacam harici bu gidişle![]()
Elbet zordur Allah hayirlisini versin insallah..ikiz çok zordur ben bi taneyle basedemiyorum
bende ara ara düşünmüyor degilimBenimkiler ikiz değil ama öyle gibiler ben yakında tımarhaneye yatmayı düşünüyorum@Bilgece canım gelmişsin
![]()
Amcamin 3 cocugu vardi karisi hamile kaldi 1 beklerken 3 üz bebekler geldi. Yengem huniyle geziyordu en son![]()
dayımın ve 2 halamın ikizleri varBen hayatımda kuzenimin arkadası dısında hiç ikiz bile görmedim![]()
Benimkiler ikiz değil ama öyle gibiler ben yakında tımarhaneye yatmayı düşünüyorum@Bilgece canım gelmişsin
![]()
Kiz ben sana ceyiz sermeyi soylemia miydim yav??
Ya anne tarafimda bi tane tek var ama o da kirtarmaz maalesef![]()
ben klomen kullandim gebe bile olmadim ki
Elbet zordur Allah hayirlisini versin insallah..
Soyledin tabi kiz nerden bilcem yoksa![]()
Ben klomen diyorum ama klomen ne oluyor hap mı?
amin ama eş yardım ederse pekde zor olmuyor dayım çok yardım etti yengeme Allah razı olsun yengem hep söyler başka türlü delirirdim diye ilk çocukları erkekti hiperaktifti bideKiz ben sana ceyiz sermeyi soylemia miydim yav??
Ya anne tarafimda bi tane tek var ama o da kirtarmaz maalesef![]()
ben klomen kullandim gebe bile olmadim ki
Elbet zordur Allah hayirlisini versin insallah..
Evet hap oluyo canim yumurtaalrin olusmasini sagliyor..
Heee ben de diyorum bu nerden biliyirsen ne alacaktin eminonunden ki?
belki de delik biz oyuk biliyoruz
amin ama eş yardım ederse pekde zor olmuyor dayım çok yardım etti yengeme Allah razı olsun yengem hep söyler başka türlü delirirdim diye ilk çocukları erkekti hiperaktifti bide
Anladım canım biz daha hiç denemedik doktora falan gitmedim o yuzden bilmiyorum ama hep duyuyordum klomen kullananlar ikiz üçüz olmuş diye
erkek çocukları maalesef uslu olmuyorAy en korktugum coxuk tarzi. Dua ederken hep diyorum ki Allahim senden hayirli saglikli akilli uslu imanli bir evlat istiyorum diye. Yaramaz cocuklara maalesef tahammulum hic yok
Evet evet o ihtimal var ama nerde bizde o sans![]()
Sarkhana gidicem dogum odasi suslerinden dogum sonrasi hediyelik seyler felan alcam. Ordan havuzlu hana gecicem bebek icin hastane cikisi falan bakicam. Ordan da benim herifin dukkana gider oturur kahvemi yudumlarim![]()
Elbette canım Allah gönlüne göre versinEvet geldim naznasilsin? Ya evet gercektrn cocuk bakimi cok zor. Ama ne bileyim 2 yil beklemisim bari ikiz olsun diyorum iste
![]()