- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizötesi vermiş olduğun bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ayrıca benim sana bi sorum olacak bende ilk defa bugün enteleyle tanışanlardanım:)) ve bende uygulamak istiyorum ama benim bi sorumum var 1 sene önce kuaförde fön cektirirken fönü bi bölgeye çok tuttukları için tahriş oldu ve sonradan da yaraya dönüştü ve hala o yara kafamda duruyo(( bende burdaki formüllerden birini denemek istiyorum acaba başımdaki yaradan dolayı bi sorun yaratırmı yada önerebileceğin bişey varmı şimdiden teşekkürler
kızlar 1ay sonra ablamın düğünü var ve kuaför saçımı kıpkısa kesti senağlama napcam ben? Çamterebentin aldım bide susam yağı aldım bunları kullanıyorum. AMA bunların uzatacağına inanmıyorum. Entele almayı düşünüyorum burdan rahat bulurum. Yaa başka ne yapmamz gerek çok ama çok hızlı uzaması için fisfisfis
olur cnm yollayabilirim kargoyla pzts günü urfa merkeze gidip bakacam. Büyük ihtimal bulurum.Özelden konuşalım istersen
2paket yaptırırım. Sonra sana fiyatı söylerim burdan. Ona göre alırsın. Pahalı bulursan almayabilirsinde sorun değil benim için..Benim zaten bu bitkiye çokça ihtiyacım olacak...
arkadaşlar bende bi kuaförzede olarak saçlarımı hemen uzatmak için cumartesi günü mısırçarşısından entele otu almaya gittim fakat girdiğim aktarcılardan 3 tanesi yasak olduğunu o yüzden satmadıklarını bir tanesi de yine aynı şekilde yasak olduğunu ayrıca satan aktarcıların da entele yerine kuş yemi falan verdiklerini söyledi! Kandırılmamak için size soruyorum bayanlar, tipi görüntüsü fln nasıldır bu bitkinin?