• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ay kızlar ben bıraktım enteleyi sadece selvi suyu kullanıyorum ve acaip uzattı....aklınızda olsun...zehirli değil hiç değilse yani...

Nir selvi suyunu da aktardan bulabilirmiyiz ve ne şekilde kullanıyosun bilgi verirsen sevinirim canım belki daha önceki sayfalarda anlatmış olabilirsiniz ama malum bunca sayfada bulabilmek çok zor entele kullanmaya cesaret edemiyorum

ilk sürdüğümde boyalıydı saçım yeni boyatmıştım...diplerden 3 santim uzadı bir ay bile olmadan....tarifi: selvi hiçbiryerde satılmıyor kızlar...ancak park veya bahçelerde bulabilirsiniz..çam selvisi veya mavi selvi derseniz bilirler..onun bir dalını alıyosunuz..yeşil yaprakları sıyırın bir tek dal kalacak, ufak ufak kesip 1 litre suda haşlayın yaklaşık 30-40 dakika...suyunu soğutun ve her banyodan sonra temiz saça friksiyon yapıp kurutun...hepsi bu...sonradan yıkama yok..öyle bırakacaksınız...acaip gürleştiriyo ayrıca...fazlaca dal alabiliyosanız alın kurusada farketmez bittikçe yaparsınız...

bende saçlarımı baya uzattım saçlarım çabuk uzar zaten dökülmesine dayanamıyorum içim gidiyor ahh bu sorunlar ahh

arkadaslar yaglı saclara badem yagı surulmez ben surdum dokuldu. kuru saclar için ıdeal.cam terebendın yagı kuru saclar için benden soylemesı
ama yılan yagı ıyı gelırmı bılemem sacın cınsı cok onemlı hınt yagını kırpıklere surdum uzadı 1 ayduzenlı surmek lazım.şampuanda plesanta onerıyorum 15 ytl

arkadaslar yaglı saclara badem yagı surulmez ben surdum dokuldu. kuru saclar için ıdeal.cam terebendın yagı kuru saclar için benden soylemesı
ama yılan yagı ıyı gelırmı bılemem sacın cınsı cok onemlı hınt yagını kırpıklere surdum uzadı 1 ayduzenlı surmek lazım.şampuanda plesanta onerıyorum 15 ytl

evet haklısın badem yagı yaglı saclara surulmezz

mrb arkadaşlar.yha size bişey dicem.ben enteleyi kullanıyodun hiç etkisini göremedim dün aktara gittim.söyledim 2 3 ay kullan düsenli olarak dedi.kullanan herkes çok memnun dedi. bende yenşiden aldım.bu sefer düsenli olarak kullanıcam 2 ay.ark.sadece saç diplerine kullanın uçlarında ewt yanmış gibi bi etki bırakıyo.saçlar birbirine karışmış gibi oluyo.bide ben şunları uyguluyorum saçları çok yumuşatıyo.. 100 cc lik bir şişeye parfm şişesi kadar saf zeytinyağının içine birer kapak sarımsak yapı ve badem yağı koyuyorum saçl diplerine sürüp masajk yapıyorum daha sonra saçlarımın tümüne ürüp sıcak havluya sarıyorum.2 saat kadar bekletiyorum.yıkayınca göreceksinz yumuşacık ve canlı oluyor.birde niveanın protein+süt karışımı var marketlerde bulabilirsiniz 50 ml.saçlarımı yıkadıktan sonra bununla saç diplerime5 dk msj yapıp yıkıyorum güsel oluyo...

birde int. okudum saçların uzaması için beslenmeye dikkat edilmesi gerekiyormuş.protein almak gerekiyomuş ve diğer vitaminler.sebze meyve tükütmeye önem gösterin.ben bunları yapıyorum artık bunlarlada uzamazsa bilemiyorum.yazı beklicem yazın saçlar nemden dolayı daha kolay usuyor.hadi kolay gelsin arkadaşlar.ben güsel tariflerle karşılaştıkça size yazarım.:)

kızlar bu entelemidir nedir nekadar almak lazım kilosu 600 felan diyosunuz başka bi arkadaş 10 gramı 5ytlcik dedi kafam karıştı..nerde bu hüzün ya kullandım saçlarım bellerimde oldu dedi kayboldu sallıyomusun kızım o kadar arkadaş sordu bi forma baksanda cvp yazsan kullanmaya başladığında nerelerindeydi hüzün saçların ne kadar bellerine geldi..hüzün nerdesinnn?

Arkadaşlar ben antalyada oturuyorum. Bütün aktarları dolaşmış olmama rağmen hiç bir yerde bulamadım. Birileri temin edebilmem için lütfen yardımcı olsun. Acil cevap bekliyorum şimdiden tşkler.

Arkadaşlar ben antalyada oturuyorum. Bütün aktarları dolaşmış olmama rağmen hiç bir yerde bulamadım. Birileri temin edebilmem için lütfen yardımcı olsun. Acil cevap bekliyorum şimdiden tşkler.

ben internet aldım XXXXXXXXX .antalyada 1 yerde satılıyordu abime sorayım çünkü o sormuştu.daha pahalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
dha 3 kere kullandım ama smdiden etkisini gösterdii gercktendee harika bisi buu! artk sac denildiginde konuyu deistirmiormm:)

bu siteyii bu entele sayesinde buldummm ve halen burdayimm:roflol: sagol entelecimm:roflol:
ve otumuda anca aldim ve daha uygulamaya koymadim benimki kiziyor ve simdi izinde o ise baslasin balkonda yapicamm

ben sordum bu bıtkıyı ama cok pahalı dıyorlar kılosu nerdeyse bı mılyarmıs:çok üzgünüm:

Ben entelenin 10 gr 20 ytl verdim...Yani kilosu 2000ytl. Karaborsamı olmuş yoksa başka bişeyler mi var acaba:)

Back