• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ya bi de kızlar sizi telaşlandırmak istemiorum ama bişii sorucam. ben bu enteleyi kaynatırken kokusuna fazlaca mağruz kaldım. en son cumartesi günü sürerkende kusacak gibi oldum dayanamıorum kokusuna . asıl sorun bikaç sabahtır burnum kanamış bir şekilde uyanıorum. genizden gelen bir kanama bu yani kılcal damar çatlaması falan değil. acaba enteleden olabilir mi çok korktum yaaa

canımcım bi doktora görün bence... ileride daha fena olmayasın... en azından ne olduğunu öğren

sağlıkla kal

canımcım bi doktora görün bence... ileride daha fena olmayasın... en azından ne olduğunu öğren

sağlıkla kal

sağol tatlım çalıştığım yerin özel doktoruna sordum.tabii entele demedim çamaşırsuyu ile deterjan karıştırdım falan dedim. baktı o yüzden dedi. kızlar sizde kaynatırken dikkat edin. sakın benim gibi salaklık yapmayın. bazı bünyelerde alerji yapıo galiba kokusu.imkanınız varsa küçük tüple falan balkonda kaynatın.
:a015:

sağol tatlım çalıştığım yerin özel doktoruna sordum.tabii entele demedim çamaşırsuyu ile deterjan karıştırdım falan dedim. baktı o yüzden dedi. kızlar sizde kaynatırken dikkat edin. sakın benim gibi salaklık yapmayın. bazı bünyelerde alerji yapıo galiba kokusu.imkanınız varsa küçük tüple falan balkonda kaynatın.
:a015:

geçmiş olsun canım çok üzüldüma.s..ben kaynatırken hem camları açtım hem de aspiratörü.ona rağmen tuhaf geldi kokusu hiç yaklaşmadım.
gelişmelere gelince ben hiç düzenli yapamıyorum ama normalde uzadığından daha hızlı uzadı saçım, zor uzayan bir saçım var.saçlarım daha parlak ve kabarma sorunumu aşmış bulunuyorum.bir de arkadaş da yularıda ipek şampuan önermiş ben de gerçekten tavsiye ediyorum, o da iyi geldi saçlarıma.:nazar:

ayrıca ne kadar yüksek doz kullanabiliriz ki her tarifte 10 gr yeter dio. o da zaten bir ay gidio. doz aşımı die bişee söz konusu olabilir mi sence???

vallaha canim ben duydugum ve okludugum kadariyla cok zehirli bir bitkiymis wikipediada bakabilirsin, ayrica ne kadarda göze ellere temas etmesine dikkat edersen et kafa derisinden illaki vücüdada giriyo, benim demek istedigim sadece dikkat edin allah göstermesin sacim uzasin diye saglignizdan olmayin cünkü o herseyden önemli,

Kusma, Ishal, Nefesdarligi, ve Kalpkaslari rahatsizliklari verebililyormus, ben bunu burda duyurmayi bir görev bildim, saglik gibisi yok

Sevgilermle canima.s.

ya arkadaşlar daha öncede yazmıştım 24 kasımda 1 ay oluyor saçımda biraz canlanma oldu ama öyle bazı arkadaşların yazdığı gibi ayda 5 cm falan değil 1 cm ye yaklaştı benim saçım yoksa önce hiçmi uzamıyodu belkide benim için 1 cm çok iyi sonuç ayrıca ben gözümede kaçırdım bişey olmadı sadece yaktı biraz görme testi yaptım anında bişey yok şimdi acaba yaşımdanmı kaynaklanıyo böyle olması anlamadım ama ben ısrarla devam etcem

şu an saçlarımın arasından minik minik kalkışmalar görüyorum ama sedacım gel de anlat... annem diyor ki normalde de öyleydi, ben diyorum yeni çıkıştılar, bir karara varamadık ama şunu söyleyeyim saçım canlandı ve uzaması da hızlandı.
:)))

Hıı anladım benim annemde öyledir ya sığır iliğini kullandım ben çok faydasını gördüm hatta hafta sonu tekrar yapıcam yalnız hindistan cevizi yağı almam gerekiyor..:))
Ben bu entele otunu sivasta bulamam heralde pek aktar yok burda ya da ben bilmiyorum..Bakalım yapabilirsem sonuçlarını söylicem
Bide ben sana bişey sorucam canım ya ben bu siteye yeni üye oldum her başlığı baştan sona kaç kez okudum!!
Ama bir sonuca varamadım..Cildim için soracaktım benim çene bölgemde sık sık sivilceler çıkar vede oynadığım için iz kaldı bunun için bişey biliyomusun canım??:((

canım, suna dumankaya'nın kitabına bir göz attım da, sana uyan tarifleri yazıyorum, en kolaylarını yazıyorum bu arada
bunları hiç denemedim ama, onu söyleyeyim

1- dolapta kalmaktan sararmış bir salatalığı ikiye bölüp lekelere sür, demiş. bunu haftada 3 gün yapabilirmişsin.

2- MALZEMELER:

1 elma
1 şeftali
bir tutam şeker
5-6 adet kara üzüm
4 yemek kaşığı şarap

meyveler mikserden geçirilir, kavanoza konur. şeker ve şarap da üzerine ilave edilir, bu karışım karanlık ve soğuk bir yerde 10 gün muhafaza edilir. sonra süzülüp cam şişeye konur. her gün cilde sürülüp 30 dk bekletilir.

3- MALZEMELER:

1 kivi
1 çay kaşığı arı sütü

kivi mikserden geçirilir, üzerine arı sütü ilave edilir. gazlı bez üzerinden veya direkt olarak 30 dk ciltte bekletilir.

4- MALZEMELER:

2 çay kaşığı sirke
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı su

malzemeler karıştırılır, cilde her gece pamuk ile sürülür
.

kolaygelsin a.s.

sanmam güzelim...
ama daha ergenliğin başındasın biliyorsun hormonlarının en düzensiz çalıştığı dönemler... şayet işine yaramazsa, ki yarar mı yaramaz mı hiçbir fikrim yok, belki bu nedenle olabilir...

kızlar ben bu otu 5 yıl kadar önce kullandım ama o zamanlar henüz kimse bilmiyordu ibni sinanın tarihi bir kitabında okumuştum hindistanda yetişen bir ot dolayısıyla çok pahalıydı denedim ama çokta abartacak bişi yok yani kullanan biri olarak yazmak istedim

:uhm::uhm::uhm:arkadaşlar benim sorum 10 gr entele otunu 1 seferde kaynatıp o suyu azar azarmı kullanıyosunuz yoksa enteleyi azar azar kaynatıpmı kullanıyosunuz LÜTFEN CEVAP yazın merak ediyorum CADIARZUCADIARZU:uhm::uhm::uhm:
geveze hepsını bır seferde kaynatıosun su yarıya ınene kadr

arkadaslar rica etsem enteleyi uzun zamandir duzenli kullanan varsa yorumunu yazabilir mi?

ben enteleyi 2 bardak sirke 1 bardak suyla kaynattim. icine hint yagi ve badem yagi siselerini de bosalttim. her banyoda yani 2-3 gunde bir saclarimin diplerine iyice yediriyorum sonra karisimla saclarimi islatiyorum yani nemli oluyor ve kafama poset takiyor fonle isitiyorum. en az 1 saat bekliyorum. ve bunu 3 haftadir yapiyorum ama oyle az uzadi ki saclarim enteleden degil kendi uzama hizi bu kadar (sadece yarim cm). sacim boya oldugu icin fark edebiliyorum.ayrica her banyoda sonra sacima maske yapiyorum .

acana bu uzama normal mi? karisima yilan yagi ve cam terebenti de katayim mi? ve en onemlisi benim entelem sahte olabilir mi?

2 haftada 2 cm mutluyum ,zaten saçım çok kısa degl ama belimde olmasını istiyorum.

UYARI
SAÇ DERİNİZDE YARA VEYA SİVİLCE GİBİ BİRŞEY VARSA KULLANMAYINIZ.ENTELE ZEHİRLİDİR KANA KARIŞMAMASI GEREKİR.

bunu bir sitede okudum...

Bit otu ( mezevek ) :

Düğünçiçeğigiller familyasından; bir çok çeşidi bulunan ve kuzey yarımkürede yetişen bir bitkidir. Tohumlarında Delphinine vardır. Zehirlidir.
Kullanıldığı yerler:
Bit, pire gibi zararlı asalak ufak böcekleri öldürmekte kullanılır.

ay kızlar ben bıraktım enteleyi sadece selvi suyu kullanıyorum ve acaip uzattı....aklınızda olsun...zehirli değil hiç değilse yani...

ay kızlar ben bıraktım enteleyi sadece selvi suyu kullanıyorum ve acaip uzattı....aklınızda olsun...zehirli değil hiç değilse yani...

nir cnm selvi suyu nekadar uzattı.ben antele kullanıyorum bitmek üzere ama bi sonuç alamadım. ayda nekadar uzatıyor selvi suyu

Back