• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,ben de dün 10 gr.aldım ve 17 ytl verdim.dün gece bu sayfada yer alan karışım ile saçımı yıkadm.saçım kuruduktan sonra hafif saç diplerim kaşındı.daha önce bu bitkinin saç uzattığını şifalı bitkiler kitabında okumuştum.

ben almak ıstemıyodum 3 haftada bır sac boyatıyorum zaten dıye ama sımdı dıplerım cıktıkca guzel oldunu soyluyo herkes en kısa zmaanda alcam oyuzden :roflol:

merhaba arkadaşlar !
yaklaşık 3 aydır entele ile ilgili yazıları takip ediyorum. 2 ay boyunca düzenli kullandım şimdi bitti! ve herkes senin saçların ne çabuk uzuyo diyor. gerçekten de saç kremi falan kullanmaya hiç gerek yok gayet güzel ve canlı oldu saçlarım eskiden sönük ve bakımsız duruyordu şimdi ise gayet güzel! tabi birde yağ bakımı yaptım! bir kaç hafta sonra tekrar başlayacağım bakalım şimdi nolucak
herkese sevgiler !

arkadaşlar entele otunu daha önce duymuştum ama hiç yapmamıştım.bir karışım aldım internetten sizede aktarayım bende yapıcam inşallaha. s

Entele Bitkisi

Hindistanda Yetişen Bu bitki Şaçları Çabuk Uzatıyor.

Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyo), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)
Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca baden yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım ve cıdden uzatıyorsa bende kullancam..çünkü çok ihtıyacım war...

merhaba arkadaşlar.bende siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum bu entele bitkisi inanılmaz ilgimi çekti.kafaya koydum ve dün akşam iş çıkışı koştur koştur aktara gittim.kadının bana sölediğini size aynen yazıyorum''ayyy annecimm sakın sakın kullanma o bitkiyi benim toptancım kesinlikle satmıyo yasaklıymış o bitki kör yapıyomuşş'' nasıl moralim bozuldu anlatamam yaaa. böle olduğuna inanmak istemiyorum.ya kullanıpta kör olan yok değilmi aranızda nihayetinde bi bitki gözümün içine sokmayacağımya.çok kullanmak istiyorum ihtiyacımda var aslında ama insan canı tatlı işte korkuyorummmmmmmmmmmmmmmm:S

kızlar ankarada entele bıtkısını arayanınız varsa bulabılecegınız adresı verıyorum sıze ben yenı aldım daha uygulamadım ınsallah bu aksam elıme yuzume bulastrmadan uygulayacagım
Adres:sakarya caddesınde hostanın karsısında(sanırım yan tarafa dusuyor) yan yana ık tane aktar var bırı lokman hekım bırı de x adlı....bunlardan ıkısınden bırınde bulabılırsınız 10 gramını 15 mılyondu ama ben 20 mılyonluk aldım
yanlız fısfıslı sısem yok ılla cam sıseye mı koymam lazım

arkadaslar ben enteleyı 20gr 5 ytl aldım ve 2 haftadr kullanorum cok memnunum iiki almısım super bişi buuu:D:D:D

canım senın bıtkı sahte olmasın heryer aynı fıyata satıyor senın kı cok ucuz bence arastırmadan surme derım hemde 20 gr 5 mılyona almıssın bes mılyon cok ucuz bı fıyat dıkkat et derım bunların sahtesı cok fazlayms

canım senın bıtkı sahte olmasın heryer aynı fıyata satıyor senın kı cok ucuz bence arastırmadan surme derım hemde 20 gr 5 mılyona almıssın bes mılyon cok ucuz bı fıyat dıkkat et derım bunların sahtesı cok fazlayms

BU BOLGEDE YETISTIGI ICIN UCUZ CANIM KULLANIORUM COKTA MEMNUNUM TAVSIYE EDERIM,

sinem 06
canım bende ankaradayım.enteleyi alıcam fakat sorduğum bir aktar şiddetle kullanmamamı söyledi.senin aldığın sakaryadaki aktar olumsuz birşey söyledimi oradan alayım bari moralim bozulmasın..

ya ben bu bıtkıyı hıc sevmedım sacımın heryerını kırdı ucları yumak yumuk tas gıbı oldu nası duzelecek bılmıyorum kullanmayı dusunmuyorum bı daha cok berbat yaptı saclarımı ılk surmem olmasına ragmen sankı ust uste boyamıs gıbı altları saman gıbı oldu halbukı sacım yumusacıktı sımdı hep koptu ucları kıtır kıtır oldu tarayınca da kopuyo :oklava::oklava: bın pısman oldummmmmmmm

sinem 06
canım bende ankaradayım.enteleyi alıcam fakat sorduğum bir aktar şiddetle kullanmamamı söyledi.senin aldığın sakaryadaki aktar olumsuz birşey söyledimi oradan alayım bari moralim bozulmasın..

kusum bana bısı demedı hatta cok ovdu zehırlı fln da demedı sordugum halde bende hevesle eve geldım yaptım ama sacım ıgrenc oldu mafettı bı daha kullanmam sanırım cunku olan sacımı kırdı ucları supurge gıbı oldu kas katı oldu yanı resmen yandı halbukı 1 bucuk saat anca beklettım belkı daha da az ama sonuc berbat oldu o kadar da para verdım gıttı paracıklarım:oklava::oklava::oklava::oklava: bende tavsıye etmıyorum desem yerıdır artık kas yapayım derken goz cıkarmak gıbı bısı ayrıca egozume degmıstı bı damla o da .... ve gozum nası sızladı yandı
sandım kı ben sacımı yumusacık yapacak sımdı sacım ocakta yanmıs gıbı ucları :oklava::oklava::oklava::oklava:
benım sacıma yaramadı arkadaslar ınsallah sızınkıne ıyı sonuc verır

Saçıma bir hafta içinde 3. kez yaptım...Saçlarımı bakım yapmaya başladığım gün boyatmıştım...Boyalı olduğu için diplerinin çıktığı farkediliyor.Bir hafta sonunda yani dün saçlarımın dibinin çıkmış olduğunu test ettik...1,5 cm fln çıkmış annem öyle diyor:D Bu demek oluyor ki 4 hafta da 6 cm olacak inşallah:)Herkese tavsiye ediyorum.

enteleyi ilk kullandıgım zmnlar benim de saclarım biraz sertleşmişti ama 5.6uygulamadan sonra bu durum ortadan kalktı bence biraz sabır arkadaslar bu arada 1ayda benim sacım yaklaşık 4cm ye ykn uzadı kuafore dip boyaya gittim ne olmuş senin saclara dedi hatta:):)

Back