• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

zehirliymiş entele otu valla hiç bir yerde satılmıyor. !..

oysaki cok umutlanmıstım.Aktarlardan baska nerden bulabilirim bilgi verebilirmisiniz? Burdaki aktarlarda zehirli oldugu icin kimse satmıyor.
:kızgın: :1no2:

zehirliymiş entele otu valla hiç bir yerde satılmıyor. !..

oysaki cok umutlanmıstım.Aktarlardan baska nerden bulabilirim bilgi verebilirmisiniz? Burdaki aktarlarda zehirli oldugu icin kimse satmıyor.
:kızgın: :1no2:

senin için üsgünüm canım inş. bulursun aktarları araştır pes etme..bend aldım ama bana zehirli falan demediler.birde sirkeyle kaynatıldığı zaman zehirli olsada sirke ve kaynamaya o zehir dayanmasyerimseniben kanımcasırnaşık şey

mavi misket formül cok güzel ama bizim yapmamız biraz zor. ancak bi aktar hazırlar verirse uygulayabiliriz. bunun sacın uzatılmasında mı yoksa ömrü uzatmak için mi faydası var :)))

saç boyunu uzatmayla ilgili hiçbir şeye rastlamadım
ama ömrü uzattığını söyleyenler var...

hem dahili hem de harici kullanımlarda bulunulmuş

:)))

mısır çarşısı'nda hazırlanıyordu; isteyen olursa sipariş edebilirim... ama fiyatını bilmiyorum

bende yapacam. bende de mevsimden midir bilmem tembellik basladı hiç bisey yapmak istemiyorumm

slm jnm.ben bugün yaptım ve sürüp 2 saat bekledim.1 aya kadar 2 günde bir düsenli oalark sürmeye çalışacağım.ya senin rengi koyulaşıncaya kadar mı kaynatıyosun...:uhm:

slm jnm.ben bugün yaptım ve sürüp 2 saat bekledim.1 aya kadar 2 günde bir düsenli oalark sürmeye çalışacağım.ya senin rengi koyulaşıncaya kadar mı kaynatıyosun...:uhm:

slmm ölcü 1 bardak kalana kadar kaynatıyorum. rengi kahverengimsi bisey oluyor

ben gecen ay bazen haftada 1 bazende 2 kez sürdüm 1 ay gitti. fısfıslı bi kaba koydum. kullanımı daha kolay oluyor. ve cabuk bitmiyor :)))

Offf Misafir Geldi Süremedim Entelemi Yaaaa.... Senemcim Inşallah Bende Yetiririm Ewet Bende Senin Fikrine Uyup Fisfisli Kaba Koyayim Diorum Hem Sürmeside Rahat Olur..bu Arada Dilaracim Lokman Hekim Adresin Içinde Teşekkür Ederim Aramadigim Yer Kalmadi Buldum Ama çok Uzak Bi Yerde Ordan Almak Daha çok Işime Yaricakk..fikirleriniz Için çok Teşekkür Ederim Kizlarr.. çok şekersiniz...

kolay gelsin canım. aslında alıskanlık haline getirirsek sürmek kolay olur. ben hala bi düzene oturtamadım. tembellik yapıp sürmüyorum

bende aynen öle yaptim...kiz saclarin nekadar uzadi?

yaa benim sac felakettir uzamaz hiç. sürmeden önce ayda 5mm anca uzuyordu. entele sayesinde 1cm e cıktı. ama düzenli kullanamadım. üsenmesem 1 ay sürekli kullanasam uzayacakda simdilik bunada sükür diyorummm

slm kıslar.nasılsınız bakalım.enteleye başladım 2 günde bir sürüyorum.inat ettim ya uzaacak ya uzayacak.ama benim saçlarda benim gibi inatçıdır.bakalım 2 inatçı nasıl başarıcass:):):)

Ben de aradım ama hiçbir yerde yok.Satıştan kalkmış.Sağlık Bakanlığı yasaklamış sözde..Öyle dedi 2-3 aktar..Doğru mu,en son hangi tarihte aldınız.Ben 4 Kasımda sordum

Selam arkadaslar ben almanya da yasıyorum. Forma hergün gözatıyorum mesajların hepsinide okumaya calısıyorum. Türkiyede yasayan siz bayanlara özeniyorun elinizin altında aktarlar var ne isteseniz buluyosunuz. Olan var olmayan var canlarım özendiriyosunuz:)))Söyleyin bakalım şimdi nedir bu entele nin almancası nasıl bulcam .Bulamassam şişecem yani bananey bende istiyom uzun sac:)Zaten gurbetteyiz bıde sacımızımı uzatamıcaz ama yaaaa:(((

10grmı 10 ytl diyorlar ama bi türlü bulamadım Mersin'de yaaa.çok istiyorum saçlarıma uygulamayı çok dökülüyor aynı zamandada seyrek.enteleyi bulanınız varsa bana gönderebilirmisiniz lütfen ödemeyi yaparım çok memnun olurum gerçekten...cvpınızı beklıyorum

arkadaslar benim saclarım sık yıkamaktan mı yoksa enteleden mi bilmem cok kurudular? sizde böyle bi sikayet var mı? özellikle ucları...........

arkadaslar benim saclarım sık yıkamaktan mı yoksa enteleden mi bilmem cok kurudular? sizde böyle bi sikayet var mı? özellikle ucları...........

evet evet evet! aynı şekilde...
sık yıkamaktan oluyor sanırım,
gün aşırı yapıyordum... sonra saçlarımın uçları kuruyunca 3 günde 1 yapmaya başladım.
ama kuruluk gitmedi... yağladım da ama yine de işe yaramadı.
şimdi annemin keyfini bekliyorum, uçlarından aldırcam.

bende 1 haftadır sürmüyorum. zaten benim sacımda iyi bi etki yapmadı. o yüzden hevesim kactı. vitamin hapı aldım. içden takviye edecem. belki bı sekilde bi sonuc alırım.

ya bi de kızlar sizi telaşlandırmak istemiorum ama bişii sorucam. ben bu enteleyi kaynatırken kokusuna fazlaca mağruz kaldım. en son cumartesi günü sürerkende kusacak gibi oldum dayanamıorum kokusuna . asıl sorun bikaç sabahtır burnum kanamış bir şekilde uyanıorum. genizden gelen bir kanama bu yani kılcal damar çatlaması falan değil. acaba enteleden olabilir mi çok korktum yaaa

selam arkadaşalar bu enteleyi duydum ve bende katılmak istedim aranıza dün akşam sirkeyle suyla kaynattım denedim saçlarıma bakalım umarım güzel olur biran önce uzamasını istiyorum saçlarımınnn. şuan omuzlarımda umarım 3 ay sonra belimde olur çokmu abarttım :)))

Back