Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu alfalfayı nerden bulabiliriz. ve nasıl kullanacaz
zehirliymiş entele otu valla hiç bir yerde satılmıyor. !..
oysaki cok umutlanmıstım.Aktarlardan baska nerden bulabilirim bilgi verebilirmisiniz? Burdaki aktarlarda zehirli oldugu icin kimse satmıyor. :1no2:
mavi misket formül cok güzel ama bizim yapmamız biraz zor. ancak bi aktar hazırlar verirse uygulayabiliriz. bunun sacın uzatılmasında mı yoksa ömrü uzatmak için mi faydası var :)))
bende yapacam. bende de mevsimden midir bilmem tembellik basladı hiç bisey yapmak istemiyorumm
slm jnm.ben bugün yaptım ve sürüp 2 saat bekledim.1 aya kadar 2 günde bir düsenli oalark sürmeye çalışacağım.ya senin rengi koyulaşıncaya kadar mı kaynatıyosun...:uhm:
Offf Misafir Geldi Süremedim Entelemi Yaaaa.... Senemcim Inşallah Bende Yetiririm Ewet Bende Senin Fikrine Uyup Fisfisli Kaba Koyayim Diorum Hem Sürmeside Rahat Olur..bu Arada Dilaracim Lokman Hekim Adresin Içinde Teşekkür Ederim Aramadigim Yer Kalmadi Buldum Ama çok Uzak Bi Yerde Ordan Almak Daha çok Işime Yaricakk..fikirleriniz Için çok Teşekkür Ederim Kizlarr.. çok şekersiniz...
bende aynen öle yaptim...kiz saclarin nekadar uzadi?
Ben de aradım ama hiçbir yerde yok.Satıştan kalkmış.Sağlık Bakanlığı yasaklamış sözde..Öyle dedi 2-3 aktar..Doğru mu,en son hangi tarihte aldınız.Ben 4 Kasımda sordum
arkadaslar benim saclarım sık yıkamaktan mı yoksa enteleden mi bilmem cok kurudular? sizde böyle bi sikayet var mı? özellikle ucları...........