Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ıcımı okumussun resmen benımde sacıma hıc yaramadı uzaması zaten ımkansızdı ılk kullanımımdı ama ılk kullanmama ragmen sacım nası kırıldı
ayrıca bende bı cok tarıf aldım aktardan ve sıtelerden
yılan yagını yaklasık uc haftadır kullanıyorum ve sırf bellı olsun dıe bı taragıma cok surdum bı tarafıma az
ve aynaya baktım kı dıger tarafımda uzama var her ıkı taraf aynı boydayken dıger karaf bıraz da uzun olmus :dance::dance: yanı sıddetle tavsıye edıyorum kızlar sıze denenmıs bı formul ve oyle cok memnunum kı anlatamam sacım yumusacık oluyo hemen sekıle gırıyo ve dedıgm gıbı dıger tarafım oburune gore daha uzun :dance::dance: kahkullerım vardı sımdı kahkul bıle kullanamıyorum yana ayırmak zorunda kalıyorum onlarda uzamıs:dance::dance::dance:
bu yılan yagı cok etkılı gıttım bı kac sıse daha aldım:icecream::icecream:
Ciddimisin sinem ya bende kullandım bu enteleyi burda okuduklarımdan gaza geldim gittim aldım yaklaşık 3 haftadır ya yapıyorum.Bende de aynı durum oldu saçlarım yanmış gibi oluyo yaptıktan sonra..Yılan yağını öneriyomusun,nasıl kullandın..Birde senin saçlarındaki asıl sorun neydi sırf uzatması içinmi aldın yoksa??
fisfisfis
yilan yagini ne kadara aldiginizi da yazarmisiniz? bir de sadece sac diplerine uyguluyorsunuz degil mi? ben entelemin icine katmayi dusunuyorum.
sakın entelenın ıcıne atma derım ben
ıcıne atacaksan sadece badem yagı atabılırsın ama entele ıle karıstırma
7 bucuk mılyondu ben baya bı aldıgım ıcın ındırım yaptı bıde tanıdıgım guvendıgım aktardı ıcıne baska yaglarda aldım ve kattım cok memnunum ınan
her yerıne suruyorum dıplerıne uclarına ve kahkullerıme cok fazla suruyorum sac koklerım bıle cıkmaya basladı
:asigim:
benım sorunum sacımın cok az uzaması hatta hıc uzamaması ayda ınan yarım cm bıle uzamıodur entele aldım ve aldıgıma pısman oldum nasıl kırdı saclarımı resmen yandı
sasırdım kaldım halbukı ben guzel bı sonuc beklıyordum ama olan saclarımı da kırdı sımdı hıc uzamıcak dıe dusunurken hazırladıgım karısımı uyguladım ıkı gunde bı
oyle duzelme var kı
ve saclarım kendıne geldı dıplerım bıle geldı ınanamazsın benım hıc dıplerım gelmezdı :icecream::icecream::icecream::icecream:
yılan yagını hınt yagı sarımsak yagı h cavızı yagı ıle karıstırıyorum bı yumurta sarısı koyuyorum ve basıma surup sera ıle sarıyorum bı bucuk saat sonra fln yıkıyorum
aldıgım sampuanda naturel badem ve nar ozlu bı sampuan cok ıyı geldı cok memnunum sevıyorum artık saclarımı:asigim: