• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

evet cnm 1hafta once de kuafore gittim daha yeni dip boyaya ve saclarım yine cıktı dipten sanırım on güne kalmaz yine gidicem kuaforenaniknanik

benimde sac rengim koyu kahve ama su an platin sarıya boyalı o yuzden uzadıkca kotu gorunuyo wallahi bu gidişle 10günde bir kuafore gidicem:sm_confused:

bi tek benim saçlarımı mı uzatmadı entele :( .benim yarım cm uzattı .normalde 1 cm uzar yani 1.5 cm uzattı ayda. şimdi yılan yağını deniyorum bakalım 1 ay nekadar uzatacak. aktarcı yılan yağının daha çabuk uzattığını söyledi. sonucu yazarım

canım ıcımı okumussun resmen benımde sacıma hıc yaramadı uzaması zaten ımkansızdı ılk kullanımımdı ama ılk kullanmama ragmen sacım nası kırıldı
ayrıca bende bı cok tarıf aldım aktardan ve sıtelerden
yılan yagını yaklasık uc haftadır kullanıyorum ve sırf bellı olsun dıe bı taragıma cok surdum bı tarafıma az
ve aynaya baktım kı dıger tarafımda uzama var her ıkı taraf aynı boydayken dıger karaf bıraz da uzun olmus :dance::dance: yanı sıddetle tavsıye edıyorum kızlar sıze denenmıs bı formul ve oyle cok memnunum kı anlatamam sacım yumusacık oluyo hemen sekıle gırıyo ve dedıgm gıbı dıger tarafım oburune gore daha uzun :dance::dance: kahkullerım vardı sımdı kahkul bıle kullanamıyorum yana ayırmak zorunda kalıyorum onlarda uzamıs:dance::dance::dance:
bu yılan yagı cok etkılı gıttım bı kac sıse daha aldım:icecream::icecream:

kimine yaramış kimine yaramamış niye acaba,saç yapısından dolayı mı bu sıkıntı oldu :sm_confused: şimdi enteleye hiç başlamadan yılan yağıyla mı başlangıç yapmalı acaba,bir de internette ne kadar çok reklamı varmış bu yılan yağının,kendi sitesi bile var.demek iddialılar...ben biraz daha okuyayım düşünüp taşınayım da alayım şekerlera.s

bir de yeni buldum DAX SUPERGRO - Saç Güçlendirici Bakım Yağı adında bir ürün var kullanan var mı?

İçerdiği organik yağlar sayesinde Dax SuperGro saç ve saç derisini besler. Günlük veya haftalık bakım olarak rahatlıkla kullanılabilir. Kısa zamanda saçınızda fark edilir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlar.

- Organik yağ içerir.
- Saç ve saç derisini besler
- Günlük bakım kremi olarak kullanılabilir.
- Saça parlaklık ve canlılık verir.
- Saçınızda fark edilir yumuşaklık sağlar.
- Saçınızı daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saçın nem kaybı direncini arttırır.
- Kırılmaları önler.
- Saç uçlarını tedavi eder.

diyor...fisfisfisfisfisfis

canım ıcımı okumussun resmen benımde sacıma hıc yaramadı uzaması zaten ımkansızdı ılk kullanımımdı ama ılk kullanmama ragmen sacım nası kırıldı
ayrıca bende bı cok tarıf aldım aktardan ve sıtelerden
yılan yagını yaklasık uc haftadır kullanıyorum ve sırf bellı olsun dıe bı taragıma cok surdum bı tarafıma az
ve aynaya baktım kı dıger tarafımda uzama var her ıkı taraf aynı boydayken dıger karaf bıraz da uzun olmus :dance::dance: yanı sıddetle tavsıye edıyorum kızlar sıze denenmıs bı formul ve oyle cok memnunum kı anlatamam sacım yumusacık oluyo hemen sekıle gırıyo ve dedıgm gıbı dıger tarafım oburune gore daha uzun :dance::dance: kahkullerım vardı sımdı kahkul bıle kullanamıyorum yana ayırmak zorunda kalıyorum onlarda uzamıs:dance::dance::dance:
bu yılan yagı cok etkılı gıttım bı kac sıse daha aldım:icecream::icecream:

Ciddimisin sinem ya bende kullandım bu enteleyi burda okuduklarımdan gaza geldim gittim aldım yaklaşık 3 haftadır ya yapıyorum.Bende de aynı durum oldu saçlarım yanmış gibi oluyo yaptıktan sonra..Yılan yağını öneriyomusun,nasıl kullandın..Birde senin saçlarındaki asıl sorun neydi sırf uzatması içinmi aldın yoksa??
fisfisfis

:asigim:
Ciddimisin sinem ya bende kullandım bu enteleyi burda okuduklarımdan gaza geldim gittim aldım yaklaşık 3 haftadır ya yapıyorum.Bende de aynı durum oldu saçlarım yanmış gibi oluyo yaptıktan sonra..Yılan yağını öneriyomusun,nasıl kullandın..Birde senin saçlarındaki asıl sorun neydi sırf uzatması içinmi aldın yoksa??
fisfisfis

benım sorunum sacımın cok az uzaması hatta hıc uzamaması ayda ınan yarım cm bıle uzamıodur entele aldım ve aldıgıma pısman oldum nasıl kırdı saclarımı resmen yandı
sasırdım kaldım halbukı ben guzel bı sonuc beklıyordum ama olan saclarımı da kırdı sımdı hıc uzamıcak dıe dusunurken hazırladıgım karısımı uyguladım ıkı gunde bı
oyle duzelme var kı
ve saclarım kendıne geldı dıplerım bıle geldı ınanamazsın benım hıc dıplerım gelmezdı :icecream::icecream::icecream::icecream:
yılan yagını hınt yagı sarımsak yagı h cavızı yagı ıle karıstırıyorum bı yumurta sarısı koyuyorum ve basıma surup sera ıle sarıyorum bı bucuk saat sonra fln yıkıyorum
aldıgım sampuanda naturel badem ve nar ozlu bı sampuan cok ıyı geldı cok memnunum sevıyorum artık saclarımı:asigim:

yılan yagıda gercekten ise yarıo.. en asından kokusu enteleden güsell:P

ne sacımı parlattı ne de saglıklı yaptı bu kacıncı kullanısım bı dahakıne duselır dıe suruyorum ama ne fayda her surmede daha da kırılıyo saglıklı sacımı bıle bozdu sacım kıtır kıtır oldu yaktı hep kullanmıcam bı daa bıde o kadar para verdım 20 mılyonluk almıstım ne bılım bole olacagını ben benım sacıma hıc yaramadı
elımde eldıven yoktu hıc bısı olmadı ellerıme
surmeden once annem ısıkta sac derıme baktı bısı varmı dıe sonra surdum
bı daa da surmeyı pek dusunmuyorum
zaten zehırlı bı bıtkı
ben bı ay bıle kullanmadım bı kac sene kullansam sanırım kel kalacam
ucları puskul puskul oldu
heryerını kırdı kıtır kıtır oldu saclarım

yılan yagı daha faydalı benım sacım a kahve ve su anda dıplerımden sıyah saclarım gelıo bı kac hafta ıcınde dusunun yanı
en ıyısı yılan yagı arkadaslar
hem daha saglıklı hem parlatıo
bos yere ıkı cm uzasın dıe bes cm sacımı kıramam ben

yilan yagini ne kadara aldiginizi da yazarmisiniz? bir de sadece sac diplerine uyguluyorsunuz degil mi? ben entelemin icine katmayi dusunuyorum.

yilan yagini ne kadara aldiginizi da yazarmisiniz? bir de sadece sac diplerine uyguluyorsunuz degil mi? ben entelemin icine katmayi dusunuyorum.

sakın entelenın ıcıne atma derım ben
ıcıne atacaksan sadece badem yagı atabılırsın ama entele ıle karıstırma
7 bucuk mılyondu ben baya bı aldıgım ıcın ındırım yaptı bıde tanıdıgım guvendıgım aktardı ıcıne baska yaglarda aldım ve kattım cok memnunum ınan

her yerıne suruyorum dıplerıne uclarına ve kahkullerıme cok fazla suruyorum sac koklerım bıle cıkmaya basladı

bende enteleyi bırakıcam ya :S ne bili hakkaten çok değişti saçlarım düzleştirici kullanmaktan sertleşti diyodum ama enteleyi kullanmayıp yıkadığımda saçlarım çok daha yumuşak :S

son kez yılan yağıyla hint yağını denicem..hem daha zahmetsiz hem daha tehlikesiz..

ben entelemin icine badem susam hint yaglari doktum calkalayip sac diplerime masaj yaparak uyguluyorum. fazlasini soylece suruyorum saclarima. isime geliyor kolay oluyor.

arkadaslar ben sacım uzasın istiyorum ama mümkünse gürlesmesin zaten yetrnce kalın telli vede cok ya allah için sac tellerini incelten bişey yok mu ama zarar vermeden?

sakın entelenın ıcıne atma derım ben
ıcıne atacaksan sadece badem yagı atabılırsın ama entele ıle karıstırma
7 bucuk mılyondu ben baya bı aldıgım ıcın ındırım yaptı bıde tanıdıgım guvendıgım aktardı ıcıne baska yaglarda aldım ve kattım cok memnunum ınan

her yerıne suruyorum dıplerıne uclarına ve kahkullerıme cok fazla suruyorum sac koklerım bıle cıkmaya basladı

ben de entele almakan vazgeçip yılan yağı aldım.önce direk uygulayım demiştim sonra baktım saça yetmez bu.ben geçen aylarda bir saç bakım yağı karışımı almıştım daha bitmemişti,onun içine kattım ve uyguladım.gayet memnunum.dökülmem azaldı ya en sevindiğim o oldu zaten.çabuk da uzatırmış bakalım inşallah çabucak uzayıveriryerimseniben

ben de 7.5 ytl ye aldım...a.s.

:asigim:

benım sorunum sacımın cok az uzaması hatta hıc uzamaması ayda ınan yarım cm bıle uzamıodur entele aldım ve aldıgıma pısman oldum nasıl kırdı saclarımı resmen yandı
sasırdım kaldım halbukı ben guzel bı sonuc beklıyordum ama olan saclarımı da kırdı sımdı hıc uzamıcak dıe dusunurken hazırladıgım karısımı uyguladım ıkı gunde bı
oyle duzelme var kı
ve saclarım kendıne geldı dıplerım bıle geldı ınanamazsın benım hıc dıplerım gelmezdı :icecream::icecream::icecream::icecream:
yılan yagını hınt yagı sarımsak yagı h cavızı yagı ıle karıstırıyorum bı yumurta sarısı koyuyorum ve basıma surup sera ıle sarıyorum bı bucuk saat sonra fln yıkıyorum
aldıgım sampuanda naturel badem ve nar ozlu bı sampuan cok ıyı geldı cok memnunum sevıyorum artık saclarımı:asigim:

ne kadar yağı karıştırıyosun peki ? yani 10 ar gr filan mı ?

yağlar her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ya..:kahve:kesinlikle bıraktım enteleyi Kötü Kazen

Back