ya bi de kızlar sizi telaşlandırmak istemiorum ama bişii sorucam. ben bu enteleyi kaynatırken kokusuna fazlaca mağruz kaldım. en son cumartesi günü sürerkende kusacak gibi oldum dayanamıorum kokusuna . asıl sorun bikaç sabahtır burnum kanamış bir şekilde uyanıorum. genizden gelen bir kanama bu yani kılcal damar çatlaması falan değil. acaba enteleden olabilir mi çok korktum yaaa
canımcım bi doktora görün bence... ileride daha fena olmayasın... en azından ne olduğunu öğren
sağlıkla kal
sağol tatlım çalıştığım yerin özel doktoruna sordum.tabii entele demedim çamaşırsuyu ile deterjan karıştırdım falan dedim. baktı o yüzden dedi. kızlar sizde kaynatırken dikkat edin. sakın benim gibi salaklık yapmayın. bazı bünyelerde alerji yapıo galiba kokusu.imkanınız varsa küçük tüple falan balkonda kaynatın.
:a015:
ayrıca ne kadar yüksek doz kullanabiliriz ki her tarifte 10 gr yeter dio. o da zaten bir ay gidio. doz aşımı die bişee söz konusu olabilir mi sence???
geveze hepsını bır seferde kaynatıosun su yarıya ınene kadr:uhm::uhm::uhm:arkadaşlar benim sorum 10 gr entele otunu 1 seferde kaynatıp o suyu azar azarmı kullanıyosunuz yoksa enteleyi azar azar kaynatıpmı kullanıyosunuz LÜTFEN CEVAP yazın merak ediyorum CADIARZUCADIARZU:uhm::uhm::uhm:
selam saç dökülmesini önlüyomu acaba
falla benm saclarım her yıkanmadaavus avuc dokuluyordu enteleyı kullanmaya basladıgıman kesıldı
ay kızlar ben bıraktım enteleyi sadece selvi suyu kullanıyorum ve acaip uzattı....aklınızda olsun...zehirli değil hiç değilse yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?