• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

ben kuaförüm ama demi,şkler terzi kendi
sökünü diemez benimkide ondan
bi kuaför arkadaşım sagolsun yaktı saclarımı ve ben enteleyi aldım bu gün kulanıcam arkadaşlar 10 grm entelenin hepsinimi yoksa yarısınımı kulandınız
sölerseniz ii olur şimdiden tşk

kızlar yaa benmde saclarım birden uzadı ben sadece hint yağıyla badem yağını karıştırıp sürüyodum pirinci de deniyesim var:sm_cool:

ben kuaförüm ama demi,şkler terzi kendi
sökünü diemez benimkide ondan
bi kuaför arkadaşım sagolsun yaktı saclarımı ve ben enteleyi aldım bu gün kulanıcam arkadaşlar 10 grm entelenin hepsinimi yoksa yarısınımı kulandınız
sölerseniz ii olur şimdiden tşk

hepsini kullanacaksınız
kolay gelsin sırnaşık şey

1 aydır kullanıyorum ama cokda etkisin göremedim :( esliden 5mm uzardı simdi 1 cm oldu. hiç yoktan iyidir... devam edecem pes etmek yok

entine otunun hiçbir zararı yokmuş gönül rahatlıgıyla kullanabilirsinizŞeniz

arkadaşlar ben bu otu yaptım 2 hafta hiç kullanmadım korkudan. zehirli filan diye sonra karar verdim biraz sürdüm şimdi çok pişmanım ya bir zararı olursa. çok pimpirikliyim galiba. arkadaşlar cilt kanseri filan olmam değil mi lütfen beni rahatlatın.

arkadaşlar ben karışımı hazırladım yarısını yaptım 5 gram entele otunu bir su bardagı su birsu bardagı elma sirkesini entele otuyla kaynatım bir bardak kalınca sogumaya bıraktım soguyunca 3 tane bepanten ampul ve iki kapak badem yagı iki kapakta hint yagı birde zeytin yagı koydum bir gün dinlendirdim ve saclarımın diplerine uyguladım biraz kaşınma oldu okadar bu gün tekrar denicem karışım bitince yine yapıcam taze olsun die yarısını yaptım inş cabuk uzar senağlama

arkadaşlar suna dumankayanın bir tarifinde saçları uzatmak için bir formülünü okudum;1 kahve fincanı ılık zeytinyağı,1 tatlı kaşığı yaş maya,1 çorba kaşağı çiçek balını bir fırça yardımıyla saçınıza iyice yediriyorsunuz ve streçfilmle sarıp 2 saat bekletiyorsunuz.daha sonrada yıkayın.haftada 1 yapmanız yeterli,denemekte fayda var bence hemde masrafsız

tehlikeli,ölümcül bir bir bitki olsa ülkeye girişi yasak olurdu satışı bile !

öyle düşünmemek lazım, lida da bir zamanlar nasıl satıldı.eğer şüphesi olan varsa kullanmasın, neticede arkadaşlar yazmış zehirli diye.kullananlar da dikkatli kullansın.ben öyle yapıyorumsırnaşık şey

nilbera merhaba. birşey sorabilir miyim?
bu ismini verdiğin saç bakım formülünün ne sıklıkla kullanılacağını biliyor musun?

bende entele kullanmaya başladım.dün uyguladımda,şampuanımada çamterebentin kattım bakalım sonuçlar nasıl olucak .bukadar kullanan sonuç aldıgına göre işe yarıyor. ayrıca zehirli oldugu kısmına gelince aktar göze ve agıza deydirmeyin yeterli dedi yani eldivenede gerek yokmuş .

Back