bende entele kullanmaya başladım.dün uyguladımda,şampuanımada çamterebentin kattım bakalım sonuçlar nasıl olucak .bukadar kullanan sonuç aldıgına göre işe yarıyor. ayrıca zehirli oldugu kısmına gelince aktar göze ve agıza deydirmeyin yeterli dedi yani eldivenede gerek yokmuş .
canım eldiveni niye kullandıgınızı anladım. zaten yıkıyoruz elimizi sürdükten sonra yanii niye kıllansınkız biz eldiveni ellerimiz kıllanmasın diye takıyoznaniknanik
bide isveç iksiri şurubu kullanan arkadaşlar varmı acaba yorumlarını alabilirmiyim işe yarıyormu yani
bide isveç iksiri şurubu kullanan arkadaşlar varmı acaba yorumlarını alabilirmiyim işe yarıyormu yani
ama bişey sorucam bide çam terabantinini şampuanıma kattım ama ne kadar katılcağını bilemediğim için biraz abattım galiba iğrenç kokuyo ve saçımı çok sertleştiriyo kullananlara soruyorum ne kadar katılıyo
isvec iksiri ne kızlar
sagol nir selvi suyunu bulmak biraz zormuş . ama şu isveç şurubu iyiydi diyosun bakmak lazım yani.yerimsenibenkullandım ben ondan, valla çok iyiydim kullandığım sürece tavsiye ederim...selvi suyunun tarifini önceki sayfalarda verdim zaten, ordan bakabilirsiniz...
şampuana 1 kapak yeterli oluyor. ama sen diger şampuanını da ziyan etme üzerine biraz daha şampuan ekle kullan derim .gerçekten yumuşatıyorama bişey sorucam bide çam terabantinini şampuanıma kattım ama ne kadar katılcağını bilemediğim için biraz abattım galiba iğrenç kokuyo ve saçımı çok sertleştiriyo kullananlara soruyorum ne kadar katılıyo
arkadaşlar bu entele otunu yakşaık 3 haftadır kullanıyorum gerçekten uzadı saçlarım hatta boyatmıyorum çünkü yine çabuk uzayacağının farkındayım istediğim uzunluğa gelince boyatmayı düşünüyorum
slm arkadaşlar saç maskelerini araştırırken buldum bunu haberiniz olsun dedim.
Saçları uzatmak için: Her gün alfalfa, taze ıspanak ve taze kişniş sularını karıştırıp için. Bu, saçlarınızın daha çabuk uzamasını sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?