• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Entele Saçlari Uzatan Bitki (Arsiv)

evet s.dumankayanın tarıfı ben kullanıyorum 2-3 aydır ve cok memnunum saglıklı uzamasını saglıyor. ama bunun yanında çinko takviyesı olarak vitamın kullanıyorum(bıtınce biotin alıcam donusumlu olarak kullanmak gerek) dedıgım gıbı entelenın bır faydasını gormedım ben.sığır ılıgını tavsiye ederım tekrar uzayana kadar kullanacagım. sevgıler...:içelim:

s.dumankayanın tarifi ? Çok üzgünüm çoook

yaa serviden bi dal filan mı kesmek lazım..nası oluyo yaa?
şimdiden tşk edrrmmm:kahve:

parmak kalınlığında bir dal..1 litre suda, su kaynamaya başladıktan sonra kesip at içine yarım saat 40 dak. kaynat...kullandıktan sonra kalanı buzdolabına koy...bozuluyo yoksa..soğuk sür yani daha iyi olur...ha eğer zor ise selviyi bulman bulduğun zaman kes bir iki dal...kesebildiğin kadar bişey olmaz kurusada...istediğin zaman gene kaynatırsın..

ya benm saçımda sedef hastalığı war bilenler biliyodur saçın bazı bölümleri derisi pulpul bnm ense bölgem öle ama bn entele bitkisini kullanmak istiyorum.sizce bi zararı olurmu?olursada entele yerine çabuk uzatan hangi formülü kulanmalıyım?:(( walla çok kafam karıştı

saç derinizde yara varsa şayet kullanmayın, sakıncalıymış...

saç derisinde sedef olabileceğini tahmin etmemiştim hiç... dayımın ellerinde var mesela, kışın belli olmuyor zira kendisi açık tenlidir ama yaz gelip de ten yanmaya başladığında hastalığın olduğu yerler beyaz beyaz kalıyor. sizdeki de bunun gibi bir şey mi? fisfisfis

sheri1, bir kaç sayfa önce bir arkadaş selvi suyu kullandığından ve 2 hafta içinde 1cm kadar saçlarının uzadığından bahsetti... hiç denemedim açıkçası, ne sonuç verir bilmiyorum ama uzun bir aradan sonra tekrar entele kullanmaya başladım 2 haftadır kullanıyorum gün aşırı olarak ve 1-2 cm attığını hissedebiliyorum...

ama sen yine de dikkat et... en azından bir dermatologla görüş -ki büyük olasılıkla görüşmüşsündür- saçlarını uzatacaksın diye başına daha büyük işler açılmasın :uhm:

Kızlar bugün bir aktara gittim. farklı bir tariften bahsetti. 5 gramını badem yağı ile karıştırıp sürmemi söyledi. Fakat fiyatı 5 gramı 2 liraydı ve rengi açık kahveydi.Güvenemedim, sanırım sahteydi.Almadım ben de.Zaten korkuyorum.

arkadaslar ben bu enteleyi hiç biryerden temin edemedim,bana alıp gonderebilecek biri varmı?ne olur yaaa,ben parasını yatırırım ne kadarsa biri bana yardımcı olabilirmiiiiii????

evet ya her gün yaparsak zararı olur mu yoksa haftada bikaç defa mı?? yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar saçlarım nerdeyse hiç kalmadı:(:(:(

enteleden bahsediyorsan şayet, ben gün aşırı yapıyorum, 2. haftam bitmek üzere veee saçlarımın normalde olmadığı kadar hızlı uzadığını görüyorum sırnaşık şey

yeni saç çıkartmak için, suna dumankaya'nın bir tarifinin methini duymuştum...

300 gr sığıriliği (bulamıyorum en son mezbağaya gitme planları yaptım, kısmetse bayramdan sonra gideceğim...)

Defne tohumu yağı ve ısırgan tohumu yağı...

hatta bak burada bile konu olmuştu http://www.kadinlarkulubu.com/sac-cikartan-formul-t108719/index.html

kolay gelsin :)

arkadaşlar atıyorum 10 gr aldık bunu bir seferdemi kaynatıyoruz yoksa 2 parça kaynatsakta olurmu???

arkadaşlar atıyorum 10 gr aldık bunu bir seferdemi kaynatıyoruz yoksa 2 parça kaynatsakta olurmu???

şeyy yine ben:utangac:ama entele kullandığm için biliorm paylaşaym dedm 10 gr tek seferde kaynatıosn normalde 1 ay yetiomş haftada 2 kere uygularsk ki ben 2 günde bir uyguladığm için bana yetmicek o belli bişii..

şeyy yine ben:utangac:ama entele kullandığm için biliorm paylaşaym dedm 10 gr tek seferde kaynatıosn normalde 1 ay yetiomş haftada 2 kere uygularsk ki ben 2 günde bir uyguladığm için bana yetmicek o belli bişii..

canımcım sağol sende olmasan kimse cevap yazmıcak bana Allah razı olsun..tamam tatlım ama bi de şunu sorayım şimdi bunu 2 su bardağı su 2 su bardağı sirke ile kaynatıyoruz yarıya inene kadar da eeeee bu su çok az olmıcakmı...pahalı bi ot çünkü??? Kaynayan suyu kaç kez kullanabiliriz?

Arkadaşlar şimdi yanımda bi kız arkadaşım var..Onun bi komşusunun saçları çok uzunmuş.sormuş kadına nasıl uzatıyosun saçını demiş o da; eskiden annem saçlarımı pirinci yıkadığı ilk suyla banyodan çıkmadan önce en son durulamada saçlarımı pirinç suyunu iyice yedirdikten sonra biraz bekletip duruluyordu demiş.Saçlarmın bu kadar uzun olmasını ona borçluyum demiş....Şimdi ben çok şaşırdım bi de bunu deneyelim kızlar :dance: hemde masrafsızzzz eheheheh

arkadaşlar benim saçlarım dökülüyo en son saçlarım sarıydı sonra siyaha boyadım iki kez sonrada pişman oldum ama neyse şimdide saçlarım dökülüyo tavsiye edebileceğiniz bi ilaç falan varmı

arkadaşım sen entele değilde çamterebentin esansı kullanabilirsin( şampuanının içine bir kapak dökmen yeterli) aktarda bulabilirsin..umarım dökülmesi durur...ayrıca bazı şampuanlarda döküyor şampuanını iyi seç ve o şampuanda kal...sık değiştirmek ii gelmiyo saçlara...ayrıca ;
eczaneden alacağın
bepanthene ampul
evigen ( e vitamini)
bemix kompoze
bunlarla birlikte yumrta sarısı hint yağı susam yağını karıştır....bu eczaneden alacağın ampulleri her defa için 1 ampul kullanma şartıyla diğer malzemelerle karıştırıp saçının diplerine sür haftada bir yaparsan saçını beslemiş olursun dökülmesi de durur....

kullanmayı düşündüm ama zehirli olunca wazgeçtimm ne olur ne olmas ters etki yapabilir...

arkadaşlar bi yardım.geçenlerde aktardan saç bakım yağı aldım.bademyağı susam yağı zeytinyağı jojoba yağı ve vanilya yağı var içinde ...acaba şampuanada katsammı.eğer katarsam şampuanla bekleyipmi durulasam ne dersiniz.

bu yağ karışımları haftada 1 veya 2 saç diplerine maske yap...şampuana da katabilirsin..özellikle çamterebentin hint yağı,susam yağını....daha etkili olur tabi

canımcım sağol sende olmasan kimse cevap yazmıcak bana Allah razı olsun..tamam tatlım ama bi de şunu sorayım şimdi bunu 2 su bardağı su 2 su bardağı sirke ile kaynatıyoruz yarıya inene kadar da eeeee bu su çok az olmıcakmı...pahalı bi ot çünkü??? Kaynayan suyu kaç kez kullanabiliriz?

k.bakma geç gördm kaynattktan sonra parfm şişesi de olablr buna benzer bi şişeye koy böyle daha karlı oluyo ben parfüm şişesnde kullanıyorum çok rahat oluyo diğer türlü kullanımda bolca ziyan olabiliyo...

Arkadaşlar şimdi yanımda bi kız arkadaşım var..Onun bi komşusunun saçları çok uzunmuş.sormuş kadına nasıl uzatıyosun saçını demiş o da; eskiden annem saçlarımı pirinci yıkadığı ilk suyla banyodan çıkmadan önce en son durulamada saçlarımı pirinç suyunu iyice yedirdikten sonra biraz bekletip duruluyordu demiş.Saçlarmın bu kadar uzun olmasını ona borçluyum demiş....Şimdi ben çok şaşırdım bi de bunu deneyelim kızlar :dance: hemde masrafsızzzz eheheheh

pirincn saç uzattığını duymştm ama ama bu türlü değildi.denemekte yarar var bilgi için tşk. ayrıca 1 avuç pirici suyla hafif ısıtıp yüzümüzü yıkarsak yüzüde çok güsel temizleyp parlatıyomşş pirincn faydaları bollyerimseniben

nil su cum senin duyduğun nasıldı valla ben böyle duydum sende paylaşırsan nasıl bir yöntem izleyeceğimiz hakkında fikir sahibi oluruz..

Back